Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Έχει πέσει στην αντίληψη μου οτι υπάρχουν κλίκες μελών που συστηματικά τραμπουκίζουν νέα μέλη και επιζητούν επιτακτικά τον τερματισμό του λογαριασμού τους. ΦΦέρνοντας εμένα ως παραδειγμα, με έχουν παρομοιάσει με διάφορα μέλη γνωστά σε αυτούς - γιατί πραγματικά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους - και προσπάθησαν να με ενοχοποιήσουν. Ένας καψερός μάλιστα είπε οτι του χαλάω το νήμα γιατί προσπάθησα να τον βοηθήσω.

Για μενα είναι προφανές οτι αν συνεχιστεί αυτό, θα μείνουν  πέντε ίδια μέλη να δίνουν εύσημα ο ενας στον άλλο στην κατηγορία Γενικά και Σεξ. Καλό είναι να ακούγονται και νέα μέλη. Δε σημαίνει οτι υπάρχει μυστική ατζέντα κάτω απο έναν καινούργιο λογαριασμό, απλά κάποιοι ξημεροβραδιάζονται εδώ μεσα και έχουν σαλτάρει. Άλλοι πάλι βλεπουν το σαιτ ως την προσωπική τους - και δωρεάν - παιδική χαρά, μην υπολογίζοντας οτι κάποιος πληρώνει για να μένει το σαιτ ενεργό. Άλλοι πάλι νομίζουν οτι έχτισαν μια ιντερνετική περσόνα εραστίων διαστάσεων και οτι θα  μεινουν στην ιστορία, μη κατανοώντας οτι αν μια μέρα το σαιτ κλείσει, κλείνουν και οι κόποι τους.

Δεν θέλω να φέρω γκρίνια γιατί αρκετή υπάρχει ήδη αλλά αν θέλουμε να ανέβει το επίπεδο συζητησης στα νήματα των παραπάνω κατηγοριών, καλό είναι να φερόμαστε πιο κόσμια. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με τα σχόλια μου και να κάνω διάλογο, προσέφερα πληροφορίες, συμφωνησα και διαφώνησα με μέλη, αυτός είναι ο σκοπός της ιντερνετικής κοινότητας.

Αηδίασα όμως με την έχθρα που εξέλαβα, γι αυτό προτιμώ να φύγω. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, ακόμα και σε αυτά που δεν μπορούν να μιλήσουν χωρις να φτύνουν και να χαχανίζουν.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γραψτους στα παπαρια σου ρε τυπε,τι καθεσε και σκας!Σε σαιτ για μπουρδελα εισαι ομως κι οχι στο σαιτ του Λυκειου Ελληνιδων!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
Τι ψαχνεις να βρεις τυπε σε καμενους. Εδω καποιοι ειναιξ που εχουν σαν προτυπο τους τον δημητρακη.

Μη σκας, το παρον σαιτ ειναι χοντροπετσο, δεν καταλαβαινει πολλα πολλα.

Εγω θα σου ελεγα μεινε χωρις να χαλνιεσαι. Διασεεδασε το εκει που δεν βγαζεις ακρη.

Τα περισσοτερα αβαταρ ειναι ,πως θα θελαν κ οχι οπως ειναι στην πραγματικοτητα.

Μην τα παιρνεις στα σοβαρα κ μην απαντας/διαβαζεις εκεινους που δεν βγαζεις ακρη. Μη χολοσκας.

Το σαιτ χρειαζεται μελη με επιχειρηματολογια και καταρτιση και γνωσεις......γιατι εχουμε πηξει στις υποθεσεις.

Θα σου εγραφα κι αλλα ,αλλαψπαω για καφε τωρα .

Σε καθε περπτωση το παρών θρεντ δεν ειναι για κυριακη. Αυριο επρεπε να το ποσταρεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Με τοσες χιλιαδες μελη τι περιμενεις ρε τυπε?  :think:

Οσο για προκαταληψη σε νεα nick name υπαρχει γιατι πολλα ειναι κλωνοι - προμοτορες των εργαζομενων και ιδρυματων του χωρου  :S

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Το αιώνιο πρόβλημα του bou. Όλα τα νήματα "ανοιχτά" στον καθένα να καταστρέφει και να αποδιοργανώνει ωραίες συζητήσεις άλλα και να προσβάλει έμμεσα ή άμεσα κάποιον χρήστη που απλά λέει κάτι διαφορετικό. Οι μοναδικοί που προφυλάσσουν το νήμα τους είναι οι "παππούληδες" άλλα και εκεί μέσα - τελικά - έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο συζήτησης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.748
Πόντοι
25.467
Το αιώνιο πρόβλημα του bou. Όλα τα νήματα "ανοιχτά" στον καθένα να καταστρέφει και να αποδιοργανώνει ωραίες συζητήσεις άλλα και να προσβάλει έμμεσα ή άμεσα κάποιον χρήστη που απλά λέει κάτι διαφορετικό. Οι μοναδικοί που προφυλάσσουν το νήμα τους είναι οι "παππούληδες" άλλα και εκεί μέσα - τελικά - έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο συζήτησης

Ζωγραφίσατε πάλι. :)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ζωγραφίσατε πάλι. :)

Να προσέχετε επίσης πολύ τον Άγιο. Διπρόσωπη οχιά με όλη τη σημασία της λέξης. Πριν δύο χρόνια μου έστειλε pm σχετικά με μία παρεξήγηση και του απάντησα σχετικά:

"Ομότιμα άλλα διαφορετικά μέλη είμαστε όλοι αγαπητέ Άγιε. Αυτό είναι δεδομένο στο μπου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ ευγενικός ο τρόπος σας. Αντί να γίνει από την αρχή έτσι, παρότι το προσπάθησα στέλνοντας για να προλάβω τυχόν παρεξήγηση..." (κομμάτι της απαντησής μου προς τον Άγιο).

Εκείνος όταν μπαναρίστηκα όμως έγραψε τα εξής για εμένα:

Συνημμένα

• Screen Shot Saint 2018-01-14 at 22.24.17.png
    Screen Shot Saint 2018-01-14 at 22.24.17.png
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 23

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
[size=18pt]Έχει πέσει στην αντίληψη μου οτι υπάρχουν κλίκες μελών που συστηματικά τραμπουκίζουν νέα μέλη νέους κλώνους

γι αυτό προτιμώ να φύγω. να κάψω αυτό τον κλώνο , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
[/size]

Στα τσακίδια. Και ο επόμενος κλώνος ίδια τύχη θα έχει !
Ο μαυροζωνάς Λάκης θα τον συνθλίψει κι αυτόν !!!!!!!!
source.gif

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.748
Πόντοι
25.467
Να προσέχετε επίσης πολύ τον Άγιο. Διπρόσωπη οχιά με όλη τη σημασία της λέξης. Πριν δύο χρόνια μου έστειλε pm σχετικά με μία παρεξήγηση και του απάντησα σχετικά:

"Ομότιμα άλλα διαφορετικά μέλη είμαστε όλοι αγαπητέ Άγιε. Αυτό είναι δεδομένο στο μπου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ ευγενικός ο τρόπος σας. Αντί να γίνει από την αρχή έτσι, παρότι το προσπάθησα στέλνοντας για να προλάβω τυχόν παρεξήγηση..." (κομμάτι της απαντησής μου προς τον Άγιο).

Εκείνος όταν μπαναρίστηκα όμως έγραψε τα εξής για εμένα:

Βλέπω ότι ακόμα δεν ξεπεράσατε την διπολική σας διαταραχή. :)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Εγω ο δίνω τον τίτλο του Mr. Malakas στον pussy wagon. Ανθρωπος που δίνει το λόγο του και σε 30 λεπτα σε μαχαιρώνει. Οτι χειρότερο

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Καλησπέρα,

Έχει πέσει στην αντίληψη μου οτι υπάρχουν κλίκες μελών που συστηματικά τραμπουκίζουν νέα μέλη και επιζητούν επιτακτικά τον τερματισμό του λογαριασμού τους. ΦΦέρνοντας εμένα ως παραδειγμα, με έχουν παρομοιάσει με διάφορα μέλη γνωστά σε αυτούς - γιατί πραγματικά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους - και προσπάθησαν να με ενοχοποιήσουν. Ένας καψερός μάλιστα είπε οτι του χαλάω το νήμα γιατί προσπάθησα να τον βοηθήσω.

Για μενα είναι προφανές οτι αν συνεχιστεί αυτό, θα μείνουν  πέντε ίδια μέλη να δίνουν εύσημα ο ενας στον άλλο στην κατηγορία Γενικά και Σεξ. Καλό είναι να ακούγονται και νέα μέλη. Δε σημαίνει οτι υπάρχει μυστική ατζέντα κάτω απο έναν καινούργιο λογαριασμό, απλά κάποιοι ξημεροβραδιάζονται εδώ μεσα και έχουν σαλτάρει. Άλλοι πάλι βλεπουν το σαιτ ως την προσωπική τους - και δωρεάν - παιδική χαρά, μην υπολογίζοντας οτι κάποιος πληρώνει για να μένει το σαιτ ενεργό. Άλλοι πάλι νομίζουν οτι έχτισαν μια ιντερνετική περσόνα εραστίων διαστάσεων και οτι θα  μεινουν στην ιστορία, μη κατανοώντας οτι αν μια μέρα το σαιτ κλείσει, κλείνουν και οι κόποι τους.

Δεν θέλω να φέρω γκρίνια γιατί αρκετή υπάρχει ήδη αλλά αν θέλουμε να ανέβει το επίπεδο συζητησης στα νήματα των παραπάνω κατηγοριών, καλό είναι να φερόμαστε πιο κόσμια. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με τα σχόλια μου και να κάνω διάλογο, προσέφερα πληροφορίες, συμφωνησα και διαφώνησα με μέλη, αυτός είναι ο σκοπός της ιντερνετικής κοινότητας.

Αηδίασα όμως με την έχθρα που εξέλαβα, γι αυτό προτιμώ να φύγω. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, ακόμα και σε αυτά που δεν μπορούν να μιλήσουν χωρις να φτύνουν και να χαχανίζουν.

τυπε εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου    :S :S :S
επισης υπαρχουν μελη που προκαλουν συστηματικα και αναγκαζουν αλλα μελη του σαη να τους βρισουν ωστε να τους αναφερουν στους μοντ και να μπαναριστουν    :S :S :S
μελη που εχουν εφαρμοσει αυτη την τακτικη παγιδας ειναι πχ το μελος τζιμμυ τζιμ bardamu/νωντας,καθως και αλλοι κλωνοι του μελους ντοπαμινα    :S :S :S
σου λενε τιποτα ολα αυτα τα νικ τυπε;    :grin: :grin: :grin:

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Τυπε εγω παντως χαβαλε σου κανα που σε αποκαλεσα Ασκητή απο τα lidl

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Καλησπέρα,

τυπε πολυ γρηγορα τον εκαψες τον κλωνο    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom