gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαιμονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαιμονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
μονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
εχεις το γκαιντεν 3; :oΕγω θα το παιξω σημερα παντως
εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαι
Εσύ να βάνεις αβαταριεχεις το γκαιντεν 3; :o εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..
Το γκαιντεν?Εγω θα το παιξω σημερα παντως
Το γκαιντεν?
θα βαλωωωωΕσύ να βάνεις αβαταρι
λεγε τζιμαρα εχεις το γκαιντεν 3;Ναι τον μικρο νιντζα
εχεις το γκαιντεν 3; :o εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..
Ναι τον μικρο νιντζα
Δεν το πιασε το υπονοουμενο γαμω το αβαταρ σου μεσα
θα βαλωωωωλεγε τζιμαρα εχεις το γκαιντεν 3;
Τα 3 του γκαιντεν εχω
Συγκεντρωσου
Ηρεμα το λεω
Αυτός θέλει να παίξει με τους κανονικούς νιντζα..Δεν το πιασε το υπονοουμενο γαμω το αβαταρ σου μεσα
πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγοΑυτός θέλει να παίξει με τους κανονικούς νιντζα..
μν του το χαλάς
πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγο
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγο
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >
Στο φίλο του Βίκου πέσ'τα
μα επειδη εχω γυναικα δεν τον παιζω αλαλ ευκαιρια να ριξω και μια υποβοηθουμενη εστωΚ χεις κ γυναικα
Τι να πω κ γω ο καψερος
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >
Στο φίλο του Βίκου πέσ'τα
Εγω όνομα δεν είπα:S
Καλαααααα