gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 340
- Πόντοι
- 316
Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαιμονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαιμονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
μονο στον γερμανο το βρηκα μην γαμησω..τι διαολο δεν το επαιξε κανεις;
εχεις το γκαιντεν 3;Εγω θα το παιξω σημερα παντως![]()
εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..Εγώ δν έχω καν Ps..Ένα αρχαίο xbox κ δεν πολυασχολούμαι
Εσύ να βάνεις αβαταριεχεις το γκαιντεν 3;![]()
:o
εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..
Το γκαιντεν?Εγω θα το παιξω σημερα παντως![]()
θα βαλωωωωΕσύ να βάνεις αβαταρι
λεγε τζιμαρα εχεις το γκαιντεν 3;Ναι τον μικρο νιντζα![]()
εχεις το γκαιντεν 3;![]()
:o
εγω το βρηκα τσαμπα μου το εδωσαν δηλαδη και εσκασα και 15 ευρω και πηρα μεταχειρισμενο το γκαιντεν και με ζελατινα το silent hill 2 kai 3 συλλεκτικα..
Ναι τον μικρο νιντζα![]()
Δεν το πιασε το υπονοουμενο γαμω το αβαταρ σου μεσα![]()
θα βαλωωωωλεγε τζιμαρα εχεις το γκαιντεν 3;
Τα 3 του γκαιντεν εχω
Συγκεντρωσου
Ηρεμα το λεω![]()
Αυτός θέλει να παίξει με τους κανονικούς νιντζα..Δεν το πιασε το υπονοουμενο γαμω το αβαταρ σου μεσα![]()
πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγοΑυτός θέλει να παίξει με τους κανονικούς νιντζα..![]()
μν του το χαλάς![]()
πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγο![]()
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >πλακα πλακα εχω να παιξω τον φιρφιρικο μου μηνες πρεπει να τον σενιαρω λιγο![]()
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >
Στο φίλο του Βίκου πέσ'τα
μα επειδη εχω γυναικα δεν τον παιζω αλαλ ευκαιρια να ριξω και μια υποβοηθουμενη εστωΚ χεις κ γυναικα
Τι να πω κ γω ο καψερος![]()
Κ γιατί απευθύνεσαι σε μένα? >
Στο φίλο του Βίκου πέσ'τα