TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
την καριολα 30 χρονια βουλευτης τι να πω ρε τοσο μλκ ειναι ολοι αυτοιΤο είδα χθες
την καριολα 30 χρονια βουλευτης τι να πω ρε τοσο μλκ ειναι ολοι αυτοιΤο είδα χθες
εγω φιλε σχετικα με το τι κανει στην προσωπικη της ζωη αδιαφορο :- και εσυ πηδας τον βικο βλεπω ολα τα αλλαΨοφο στην κου.μουνο λεσβια
Nα τα λέμε όλα όμως! Δίνουν ήδη τα μισά στο κόμμα οπότε δε βγαίνουν τα παιδιά αδερφέ :Sτην καριολα 30 χρονια βουλευτης τι να πω ρε τοσο μλκ ειναι ολοι αυτοι
ναι οκ εγω φιλε ημουν ψηφοφορος τους ομως με αυτα που εχουν κανει τα τελευταια 30 χρονια τους σιχαθηκα ...το κωλοσπιτο στον περρισο και τον 902 που κλεισανε απολυσανε τους εργαζομενους και πουλησαν την συχνοτητα στον βρυωνη που τους δοθηκε τζαμπαNα τα λέμε όλα όμως! Δίνουν ήδη τα μισά στο κόμμα οπότε δε βγαίνουν τα παιδιά αδερφέ :S
εγω φιλε σχετικα με το τι κανει στην προσωπικη της ζωη αδιαφορο :- και εσυ πηδας τον βικο βλεπω ολα τα αλλα
Βάλε μέσα και την τυποεκδότικη στο κρυονέριναι οκ εγω φιλε ημουν ψηφοφορος τους ομως με αυτα που εχουν κανει τα τελευταια 30 χρονια τους σιχαθηκα ...το κωλοσπιτο στον περρισο και τον 902 που κλεισανε απολυσανε τους εργαζομενους και πουλησαν την συχνοτητα στον βρυωνη που τους δοθηκε τζαμπα
Kalaaaaaaaaa
γεια σου τζιμμυ φασουλαΕγω τυλιγμενος 1.85
Στο ύψος μόνο ή και σε μήκος?Εγω τυλιγμενος 1.85
γεια σου τζιμμυ φασουλα
Στο ύψος μόνο ή και σε μήκος?
Καλημέρες!καλημεριζω λαο και σιχτιριζω λιανα και πολακη
μαζι σου συναγωνιστη σε αυτους βαλε μεσα και το baross που εξαφανιστηκεκαλημεριζω λαο και σιχτιριζω λιανα και πολακη
Καλημέρες!
Υ.Γ διακόπτω διπλωματικές σχέσεις μέχρι να βάλεις άβαταρ :S
καλημερα τασουλημαζι σου συναγωνιστη σε αυτους βαλε μεσα και το baross που εξαφανιστηκε
Μόνο το Τζίμμυ χαίρεται με την εξέλιξη αυτήμαζι σου συναγωνιστη σε αυτους βαλε μεσα και το baross που εξαφανιστηκε
παιδια το μπαρο μηπως εχει κλειδωσει καμμια στην τρυπα που μενει;και τον δουμε στις ειδησεις καποια στιγμη;Μόνο το Τζίμμυ χαίρεται με την εξέλιξη αυτή