TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι κωλοπαιδα είστε ρε δεν το κάνει επαγγελματικά εμπειρίες είπαμεεχει και τρια αρχιδια
και δυο πουτσες
Χωρίς τις ξένες?
τι κωλοπαιδα είστε ρε δεν το κάνει επαγγελματικά εμπειρίες είπαμεεχει και τρια αρχιδια
και δυο πουτσες
Χωρίς τις ξένες?
εχει και τρια αρχιδια
και δυο πουτσες
τι κωλοπαιδα είστε ρε δεν το κάνει επαγγελματικά εμπειρίες είπαμε
εισαι δυσκοιλιος?Καλααααα αδερφουλη
Καλαααα
ρε παιδιά πας καλά εγώ σε υπερασπίζομαι και μου τα χώνεις κιόλαςΚαλααααα αδερφουλη
Καλαααα
υπάρχει λύση κλισμα με τζατζίκιεισαι δυσκοιλιος?
εισαι δυσκοιλιος?
Τουλάχιστον σε κατι είσαι κανονικός.Οχι κανονικος
Τουλάχιστον σε κατι είσαι κανονικός.
ακομα και αυτο σε πειράζει?οι τζιμυδες με τα 2κινητα θα φερουν την σκληροτερη και αυστηροτερη καραντινα απο βδομαδα :S :S
λεγω και γραφω κατι λαθος;ακομα και αυτο σε πειράζει?
τα δυο κινητα δεν πειραζουν τα πιτογυρα που τραΒιέται στα μελίσσια πειράζουν.λεγω και γραφω κατι λαθος;
μα ολα ειναι αλληλενδετα :Sτα δυο κινητα δεν πειραζουν τα πιτογυρα που τραΒιέται στα μελίσσια πειράζουν.
ε καλα δεν θα ριξουμε στον τσιμυ την ευθυνη για τον κορονοιο αλλά εν μερη για την ελεγχωμενη κυκλοφορία ναι εχει το μεριδιο του καθως οι απόψεις του ειναι ηληθιότατες οπως ολων οσων πήγαν κοριό και θάλασσα.μα ολα ειναι αλληλενδετα :S
ε καλα δεν θα ριξουμε στον τσιμυ την ευθυνη για τον κορονοιο αλλά εν μερη για την ελεγχωμενη κυκλοφορία ναι εχει το μεριδιο του καθως οι απόψεις του ειναι ηληθιότατες οπως ολων οσων πήγαν κοριό και θάλασσα.
Ο βατραχος μας βλέπει και γελά. :-μπαρε μου λειπει ο βατραχος,ο ταφτααρ :-
ειναι ευτυχισμενος λες;στο παραθυρι του με τα τοστακια; :-Ο βατραχος μας βλέπει και γελά. :-
εχει παρει μαθματα απο μαστερ σεφ και τρεφεται σωστα,πλέον εχει γίνει δικηγόρος απο ασκούμενος που ηταν και εχει μετακομίσει σε ρετιρε.ειναι ευτυχισμενος λες;στο παραθυρι του με τα τοστακια; :-