TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
,σκίσω τον ποσταρει στο νήμα σχέση με τρανςπαρων.
,σκίσω τον ποσταρει στο νήμα σχέση με τρανςπαρων.
Στο στοιχειο του.,σκίσω τον ποσταρει στο νήμα σχέση με τρανς
εμπειρίες είπαμε συλλογή από μαντζαφλαριαΣτο στοιχειο του.![]()
τι εγινε τσιμυ εδωσες απαντηση στο ερωτημα?![]()
παραφραζουμε ειναι σαν να κλέβεις και να λές δεν εκλεψα δανειστηκα επ'αοριστον. :S :S :Sεμπειρίες είπαμε συλλογή από μαντζαφλαρια
παραφραζουμε ειναι σαν να κλέβεις και να λές δεν εκλεψα δανειστηκα επ'αοριστον. :S :S :S
γράψε και κλάψεπαραφραζουμε ειναι σαν να κλέβεις και να λές δεν εκλεψα δανειστηκα επ'αοριστον. :S :S :S
τσιμυ θα στειλω μνμ με κωδικο 2 μετα το περας μιας ωρας θα στειλω κωδικο 5 και τελος θα ξαναστειλω κωδικο 2 ετσι θα εχω μια πεντάωρη βολτούλα με το αυτοκινητο.
τσιμυ θα στειλω μνμ με κωδικο 2 μετα το περας μιας ωρας θα στειλω κωδικο 5 και τελος θα ξαναστειλω κωδικο 2 ετσι θα εχω μια πεντάωρη βολτούλα με το αυτοκινητο.![]()
ε βεβαια επιχειρηματίας εισαι να μην εχεις. :S :S :SΕγω εχω 2 κινητα ;)
μετά θα έχεις δώρο μια σύλληψη για άσκοπη μετακίνησητσιμυ θα στειλω μνμ με κωδικο 2 μετα το περας μιας ωρας θα στειλω κωδικο 5 και τελος θα ξαναστειλω κωδικο 2 ετσι θα εχω μια πεντάωρη βολτούλα με το αυτοκινητο.![]()
ε βεβαια επιχειρηματίας εισαι να μην εχεις. :S :S :S
Έχεις και 2 ταυτότητες??Εγω εχω 2 κινητα ;)
ναι ο τρομοκράτης έχει 5 ταυτοτητες τρομάρα του θα είχε 10 αλλά γράφω με το ένα χέριΈχεις και 2 ταυτότητες??Αφού δηλώνεις τα στοιχεία σου(λέμε τώρα)
ναι ο τρομοκράτης έχει 5 ταυτοτητες τρομάρα του θα είχε 10 αλλά γράφω με το ένα χέρι
Έχεις και 2 ταυτότητες??Αφού δηλώνεις τα στοιχεία σου(λέμε τώρα)
εχει και τρια αρχιδια
Χωρίς τις ξένες?εχει και τρια αρχιδια
και δυο πουτσες