athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
σε εχω να κολλησεις κορωνοιο και να γλυφεις τα εργαλεια να κολλησουν και οι αλλοιενας αφραγκος ωνάσης. :S :S :S
σε εχω να κολλησεις κορωνοιο και να γλυφεις τα εργαλεια να κολλησουν και οι αλλοιενας αφραγκος ωνάσης. :S :S :S
αν κολλήσω θα πάω στο περιπτερι του τσίμυ και θα τον φτυσω μες τη μούρη. :Sσε εχω να κολλησεις κορωνοιο και να γλυφεις τα εργαλεια να κολλησουν και οι αλλοι![]()
Χονδρό...σε εχω να κολλησεις κορωνοιο και να γλυφεις τα εργαλεια να κολλησουν και οι αλλοι![]()
αν κολλήσω θα πάω στο περιπτερι του τσίμυ και θα τον φτυσω μες τη μούρη. :S
Χονδρό...
Να μην τον ματιάσεις;αν κολλήσω θα πάω στο περιπτερι του τσίμυ και θα τον φτυσω μες τη μούρη. :S
βλεπεις τι φιδι κολοβο υποθαλπτουμε στο μελι;Να μην τον ματιάσεις;
καποιος ειχε πει οτι το να κάνεις γλυφομούνι=γλωσσόφιλα σε πουτάνα είναι σαν να γλύφεις τις χειρολαβές σε λεωφορείο,βγάλε τα συμπερασματα σου για το σπουργητάκι μας.
αντε ρε με την υγειονομικη βομβα που φερνει τα φαγητα στα παιδιά μας. :S :S :SΝα μην τον ματιάσεις;
καποιος ειχε πει οτι το να κάνεις γλυφομούνι=γλωσσόφιλα σε πουτάνα είναι σαν να γλύφεις τις χειρολαβές σε λεωφορείο,βγάλε τα συμπερασματα σου για το σπουργητάκι μας.![]()
Τι; Θα πάμε μέσα και για υπόθαλψη τώρα;βλεπεις τι φιδι κολοβο υποθαλπτουμε στο μελι;
Έχεις παιδιά τύπε;αντε ρε με την υγειονομικη βομβα που φερνει τα φαγητα στα παιδιά μας. :S :S :S
πολυ το φοβαμαι :-Τι; Θα πάμε μέσα και για υπόθαλψη τώρα;
πολυ το φοβαμαι :-
δεν γνωρίζω δεν απαντώ.Έχεις παιδιά τύπε;![]()
εγω λεω να τον πεταξουμε στα βραχια αν κολλησει
δεν γνωρίζω δεν απαντώ.![]()
Της Πειραϊκής;εγω λεω να τον πεταξουμε στα βραχια αν κολλησει:-
οπου να ναι δεν εχω θεμαΤης Πειραϊκής;
Αυτά τα κάνει ο φίλος amjik, τους αλλάζει τα φώταχτυπήστε κανα χταπόδι πρώτα στα βράχια και μετα ελάτε.![]()