athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
μεχρι να γινει απαγορευση κυκλοφοριας και να παρουμε τα αρχιδια μας και απο δουλεια...που πιστευω μεσα στην βδομαδα θα γινει
Νομίζω για κει το πάμεμεχρι να γινει απαγορευση κυκλοφοριας και να παρουμε τα αρχιδια μας και απο δουλεια...που πιστευω μεσα στην βδομαδα θα γινει
μεχρι να γινει απαγορευση κυκλοφοριας και να παρουμε τα αρχιδια μας και απο δουλεια...που πιστευω μεσα στην βδομαδα θα γινει
Νομίζω για κει το πάμε
οταν μαλακιζονται χιλιαδες κοσμου και θελουν να λιαζονται θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν φταιμε..στο τελος θα μεινουν μονο σουπερ και φαρμακεια ανοιχτα μονοAς ελπισουμε οχι
Μη γαμηθει τοσο το θεμα
Πιστεύω ότι πάει για εκεί για να ΜΗΝ γαμηθείΑς ελπισουμε οχι
οταν μαλακιζονται χιλιαδες κοσμου και θελουν να λιαζονται θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν φταιμε..στο τελος θα μεινουν μονο σουπερ και φαρμακεια ανοιχτα μονο
ετσι ειναι αγαπητε...θα λιαζεσαι στο μπαλκονι μετα..
ετσι ειναι αγαπητε...θα λιαζεσαι στο μπαλκονι μετα..
5000 ειναι το προστιμο πλεον..αν γινει απαγορευση κυκλοφοριας θα σε μπουζουριαζουν πρωτα :-Εγω turbo αμαξι κ θα πηγαινω παραλια κ δεν θ με πιανουν![]()
5000 ειναι το προστιμο πλεον..αν γινει απαγορευση κυκλοφοριας θα σε μπουζουριαζουν πρωτα :-
Δεν υπάρχει λύση! Μέσααα
εσυ γιατι θα την πατησεις ρε βούρλο?με θλιβει που θα την πατησω και εγω που δεν φταιω για καποιους μαλακες που θελουν να το παιζουν παρτυ ανιμαλς τα γαμημενα καραπουτσια..δεν κοιτανε τι γινεται Ιταλια που ειναι ζωα σαν και μας
για καποιους τσιμυδες που θελουν να λιαζονται και να γαμουν στεφανιες την πληρωνουμε ολοι.![]()
γιατι δεν θα δουλευω και επισης το επαγγελμα μου δεν αποζημιωνεται απο το κρατος..θα παω στον τζιμυ να τα παρω μετα και σε οποιο καραπουτσι βρω που λιαζοτανε μεταεσυ γιατι θα την πατησεις ρε βούρλο?![]()
γιατι δεν θα δουλευω και επισης το επαγγελμα μου δεν αποζημιωνεται απο το κρατος..θα παω στον τζιμυ να τα παρω μετα και σε οποιο καραπουτσι βρω που λιαζοτανε μετα
Μν είσαι άδικος! Ο δικός μας δεν πρόλαβε καν να λιαστείγιατι δεν θα δουλευω και επισης το επαγγελμα μου δεν αποζημιωνεται απο το κρατος..θα παω στον τζιμυ να τα παρω μετα και σε οποιο καραπουτσι βρω που λιαζοτανε μετα