baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
ναι κλάνω βιολογικά.Βρε βιολογος κ συ?&
ναι κλάνω βιολογικά.Βρε βιολογος κ συ?&
λες ο Βιολογος να ειναι ο Καστοριανος που τηλεφωνει στο τσουκαλα κ τρελενεται?Βρε βιολογος κ συ?&
λες ο Βιολογος να ειναι ο Καστοριανος που τηλεφωνει στο τσουκαλα κ τρελενεται?
που του λεει για τον Μπαοκ.
σωστο κ αυτο..μπορει ομως στην καταγωγη να ειναι Καστοριανος.Σαλονικα λεει ειναι
Ωραίο το μέγκανγια το μεγκαν δεν με αφηνει να κάνω διαφόρφωση.
Ωραίο το μέγκαν
λές να είναι δωρο?Ωραίο το μέγκαν
λές να είναι δωρο?
το megane συντομα κανει λιφτινγκ ;) θα πεσει η τιμη του τον μαρτιογια το μεγκαν δεν με αφηνει να κάνω διαφόρφωση.
σιγα τις διαφορές :S το θέμα μου είναι βενζίνη η πετρελαιο.Το hybrid καθέ εταιρίας τι ρόλο βαράει μόνο η toyota εχει γαμάτο hybrid gia to swift που σκέφτομαι δεν το βλέπω και τόσο hybrid.το megane συντομα κανει λιφτινγκ ;) θα πεσει η τιμη του τον μαρτιο
υβριδικο φιλε μονο toyota-lexus τα αλλα ειναι παπαριες ...εγω ειμαι υπερ του diesel βασικο προτερημα καταναλωση και χαμηλος κοστος συντρησηςσιγα τις διαφορές :S το θέμα μου είναι βενζίνη η πετρελαιο.Το hybrid καθέ εταιρίας τι ρόλο βαράει μόνο η toyota εχει γαμάτο hybrid gia to swift που σκέφτομαι δεν το βλέπω και τόσο hybrid.
για υβριδικά μιλάμε για πες μας και εσύ που είσαι ειδικός στα υβρίδια. :SΠαιδια τα νεα σας
για υβριδικά μιλάμε για πες μας και εσύ που είσαι ειδικός στα υβρίδια. :S
ο άλλος είχε γλύψει τα ποδάρια :'(σορρυ ρε παιδιά αλλά δεν κάνω ποδαρικό σε τέτοια νήματα,λόγω του τσίμυ έκανα ενα πέρασμα για να του ποστάρω τη σελίδα. :S
βέβαια ο μπαρμπής είναι κομμένος καθώς την είχε πατήσει ο κοτοσταμούλης.
ο βίκος πρεπει να έχει φουλ πακέτο εξυπηρέτησης πελατών. :S
πάλι καλά που δεν έχεις μεταφορική εταιρία να την ονόμαζες τσιμυς τρανς. :SΠως τα συνδυαζεις ολα ρε μπαγασα
45 νούμερο δεν το λές ποδαράκι. :Sο άλλος είχε γλύψει τα ποδάρια :'(