baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
ναι κλάνω βιολογικά.Βρε βιολογος κ συ?&![]()
ναι κλάνω βιολογικά.Βρε βιολογος κ συ?&![]()
λες ο Βιολογος να ειναι ο Καστοριανος που τηλεφωνει στο τσουκαλα κ τρελενεται?Βρε βιολογος κ συ?&![]()
λες ο Βιολογος να ειναι ο Καστοριανος που τηλεφωνει στο τσουκαλα κ τρελενεται?
που του λεει για τον Μπαοκ.
σωστο κ αυτο..μπορει ομως στην καταγωγη να ειναι Καστοριανος.Σαλονικα λεει ειναι![]()
Ωραίο το μέγκανγια το μεγκαν δεν με αφηνει να κάνω διαφόρφωση.![]()
Ωραίο το μέγκαν![]()
λές να είναι δωρο?Ωραίο το μέγκαν![]()
λές να είναι δωρο?![]()
το megane συντομα κανει λιφτινγκ ;) θα πεσει η τιμη του τον μαρτιογια το μεγκαν δεν με αφηνει να κάνω διαφόρφωση.![]()
σιγα τις διαφορές :S το θέμα μου είναι βενζίνη η πετρελαιο.Το hybrid καθέ εταιρίας τι ρόλο βαράει μόνο η toyota εχει γαμάτο hybrid gia to swift που σκέφτομαι δεν το βλέπω και τόσο hybrid.το megane συντομα κανει λιφτινγκ ;) θα πεσει η τιμη του τον μαρτιο![]()
υβριδικο φιλε μονο toyota-lexus τα αλλα ειναι παπαριες ...εγω ειμαι υπερ του diesel βασικο προτερημα καταναλωση και χαμηλος κοστος συντρησηςσιγα τις διαφορές :S το θέμα μου είναι βενζίνη η πετρελαιο.Το hybrid καθέ εταιρίας τι ρόλο βαράει μόνο η toyota εχει γαμάτο hybrid gia to swift που σκέφτομαι δεν το βλέπω και τόσο hybrid.
για υβριδικά μιλάμε για πες μας και εσύ που είσαι ειδικός στα υβρίδια. :SΠαιδια τα νεα σας![]()
για υβριδικά μιλάμε για πες μας και εσύ που είσαι ειδικός στα υβρίδια. :S
ο άλλος είχε γλύψει τα ποδάρια :'(σορρυ ρε παιδιά αλλά δεν κάνω ποδαρικό σε τέτοια νήματα,λόγω του τσίμυ έκανα ενα πέρασμα για να του ποστάρω τη σελίδα. :S
βέβαια ο μπαρμπής είναι κομμένος καθώς την είχε πατήσει ο κοτοσταμούλης.
ο βίκος πρεπει να έχει φουλ πακέτο εξυπηρέτησης πελατών. :S
πάλι καλά που δεν έχεις μεταφορική εταιρία να την ονόμαζες τσιμυς τρανς. :SΠως τα συνδυαζεις ολα ρε μπαγασα![]()
45 νούμερο δεν το λές ποδαράκι. :Sο άλλος είχε γλύψει τα ποδάρια :'(