Επισκέπτης
και για την πρωτη φορα που στον βαλανε απο πισω γραψε.θα την γραψω,κατσε να την θυμηθω πρωτα
αν κ νομιζω κανα 5 λεπτο τοτε κρατησε το ολο θεμα...
και για την πρωτη φορα που στον βαλανε απο πισω γραψε.θα την γραψω,κατσε να την θυμηθω πρωτα
αν κ νομιζω κανα 5 λεπτο τοτε κρατησε το ολο θεμα...
Σε πειράζω, αφού το ξέρεις ότι σε αγαπώ
Για πε...Αμ κ γω
Αμ κ γω
ρε διάβασα καλά με είπε μπετόβλακα? κρατάτε με.Ρε μπετο βλακα ολα τα ταξιδια μονος τα φτιαχνω ποτε με γραφεια
Χαχαχαχα...Μπα
Κσνεις δεν μ αγαπα
Φοβουνται απ τα μπλουζακια
τσίμυ μόνο ο λιακός σε αγαπάει και είναι φίλος σου σου προσφέρει για το εμπόριο οργάνων το ένα απο τα δύο του αρχίδια. :SΜπα
Κσνεις δεν μ αγαπα
Φοβουνται απ τα μπλουζακια
Με την καλή έννοια :Sρε διάβασα καλά με είπε μπετόβλακα? κρατάτε με.
Αυτά δεν τα δίνω σε φίλους, μόνο σε εχθρούς...τσίμυ μόνο ο λιακός σε αγαπάει και είναι φίλος σου σου προσφέρει για το εμπόριο οργάνων το ένα απο τα δύο του αρχίδια. :S
οκ σόρρυ παρερμήνευσα τα γραφωμενα σου,ακούς τσίμυ δεν στο δίνει αρα τ'αρχίδια του θα πάρεις. μεταφορικά. :SΑυτά δεν τα δίνω σε φίλους, μόνο σε εχθρούς...
ωπά τσαίμυ τώρα το είδα οτι ποσταρες για τα χρόνια πολλά. :Sελά τσίμυ σε περιμένουν.
Από το πρωί περιμέναμε και σχολιάζαμε πότε θα το δεις ;)ωπά τσαίμυ τώρα το είδα οτι ποσταρες για τα χρόνια πολλά. :S
κρινεις παλι εξ ιδιων,απο την πολυ πουτσα χαζεψες..σου χτυπαμε την πλατη στοργικα.και για την πρωτη φορα που στον βαλανε απο πισω γραψε.
σορρυ ρε παιδιά αλλά δεν κάνω ποδαρικό σε τέτοια νήματα,λόγω του τσίμυ έκανα ενα πέρασμα για να του ποστάρω τη σελίδα. :SΑπό το πρωί περιμέναμε και σχολιάζαμε πότε θα το δεις ;)
σορρυ ρε παιδιά αλλά δεν κάνω ποδαρικό σε τέτοια νήματα,λόγω του τσίμυ έκανα ενα πέρασμα για να του ποστάρω τη σελίδα. :S
βέβαια ο μπαρμπής είναι κομμένος καθώς την είχε πατήσει ο κοτοσταμούλης.
ο βίκος πρεπει να έχει φουλ πακέτο εξυπηρέτησης πελατών. :S
εκανα ενα αμαρτωλό ποστάρισμα ελπίζω να συχωρεθώ για την αμαρτία μου. :S
Όταν συνδεθεί ο Άγιος μπορείτε να ζητήσετε άφεση...εκανα ενα αμαρτωλό ποστάρισμα ελπίζω να συχωρεθώ για την αμαρτία μου. :S
εκανα ενα αμαρτωλό ποστάρισμα ελπίζω να συχωρεθώ για την αμαρτία μου. :S
17.000 για το σουιφτ χαιμπριντ.Όταν συνδεθεί ο Άγιος μπορείτε να ζητήσετε άφεση...