TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
του αιγαλεου περιμενε ερχομαιΠου σαι τασσουλη
Εξω απ το δημαρχειο ειμαι
του αιγαλεου περιμενε ερχομαιΠου σαι τασσουλη
Εξω απ το δημαρχειο ειμαι
το τσίμυ απο αιγάλεω και κάτω είναι τελειώμενος.του αιγαλεου περιμενε ερχομαι
Ρε εχουν ανοιξει 10 νηματα με μπουστηδες τι γινεται ρε :-
Γι' αυτό δεν πάει κέντρο για ραντεβού;το τσίμυ απο αιγάλεω και κάτω είναι τελειώμενος.
Να μπεις στο δικό μου να γράψεις που δεν έχειΡε εχουν ανοιξει 10 νηματα με μπουστηδες τι γινεται ρε :-
απο βιλατζ ρέντη και κάτω εχώ στήσει χαρακώματα.Γι' αυτό δεν πάει κέντρο για ραντεβού;
τι να γραψω ρε φιλε :- αδελφατο το εχουμε κανει με την καθε παλιοπετουγιαΝα μπεις στο δικό μου να γράψεις που δεν έχει
Γι' αυτό έχει τόση κίνηση; Κι εγώ νόμιζα ότι γίνονται έργα...απο βιλατζ ρέντη και κάτω εχώ στήσει χαρακώματα.
Την πρώτη πληρωμένη εμπειρία, ο Τζίμης έγραψε, εγώ έγραψα, εσύ κι ο baros όχι. Αποκαλύψτε τα όλα...τι να γραψω ρε φιλε :- αδελφατο το εχουμε κανει με την καθε παλιοπετουγια
ο baros ειναι περιμενει τον τζιμμυΓι' αυτό έχει τόση κίνηση; Κι εγώ νόμιζα ότι γίνονται έργα...
Να πάρει, έχω αργήσει σε ραντεβού εξαιτίας τουο baros ειναι περιμενει τον τζιμμυ
μην πας απο εκει και σε παρουν τα σκαγια πηγαινε απο αλλη διαδρομη καλυτεραΝα πάρει, έχω αργήσει σε ραντεβού εξαιτίας του
Ρίχνει σε ό,τι κινείται;μην πας απο εκει και σε παρουν τα σκαγια πηγαινε απο αλλη διαδρομη καλυτερα
του αιγαλεου περιμενε ερχομαι
σημαδέυουμε μπλουζάκια αηδίας και σουπερντράι.Ρίχνει σε ό,τι κινείται;
Τότε είμαι ασφαλής...σημαδέυουμε μπλουζάκια αηδίας και σουπερντράι.
σημαδέυουμε μπλουζάκια αηδίας και σουπερντράι.
τα μπλουζάκια σου προκαλούν εμέτο.Αηδιας??