jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δεν κρατιοτανε τα λαστιχα τα γαμαγε ρε τοση υποδυναμη τα ξεσκιζε
Ε οκ εχει κ πιο δυνατα
Τουρκικα εβαζες
δεν κρατιοτανε τα λαστιχα τα γαμαγε ρε τοση υποδυναμη τα ξεσκιζε
αυτος φιλε ο ανθρωπος μου εφτιαξε ενα βιογραφικο σε οποια εταιρια πηγαινα για δουλεια τρελλενονταν που σε ηλικια 24 χρονων με ειχε προισταμενο στην εταιρια του και πεφτανε οι προτασεις οταν εφυγα απο εκει βροχη
αυτος φιλε ο ανθρωπος μου εφτιαξε ενα βιογραφικο σε οποια εταιρια πηγαινα για δουλεια τρελλενονταν που σε ηλικια 24 χρονων με ειχε προισταμενο στην εταιρια του και πεφτανε οι προτασεις οταν εφυγα απο εκει βροχη
ρε παπαρα τοτε ηταν απο τα πιο δυνατα αμαξια μισελενΕ οκ εχει κ πιο δυνατα
Τουρκικα εβαζες
για μενα πιο δυνατο χαρτι απο πτυχιο στα 23-24 >> η προυπηρεσια.τυχερος ησουν γτ λιγα παιδια τα δινουν τετοια δυνατοτητα.αυτος φιλε ο ανθρωπος μου εφτιαξε ενα βιογραφικο σε οποια εταιρια πηγαινα για δουλεια τρελλενονταν που σε ηλικια 24 χρονων με ειχε προισταμενο στην εταιρια του και πεφτανε οι προτασεις οταν εφυγα απο εκει βροχη
μετα το 2008 επερνα τα αρχιδια μου...Σ ωραιος
ρε παπαρα τοτε ηταν απο τα πιο δυνατα αμαξια μισελεν
για μενα πιο δυνατο χαρτι απο πτυχιο στα 23-24 >> η προυπηρεσια.τυχερος ησουν γτ λιγα παιδια τα δινουν τετοια δυνατοτητα.
σε αυτο τον ανθρωπο του χροσταω ολη την εργασιακη μου καρριερα νικος παυλιδηςγια μενα πιο δυνατο χαρτι απο πτυχιο στα 23-24 >> η προυπηρεσια.τυχερος ησουν γτ λιγα παιδια τα δινουν τετοια δυνατοτητα.
σε αυτο τον ανθρωπο του χροσταω ολη την εργασιακη μου καρριερα νικος παυλιδης
ενα κωλοπαιδο ημουν 24 χρονων που μου εδωσε μια τεραστια ευκαιρια να θεωρουμε μεσα στα 10μεγαλυτερα στελεχη του χρωσταω πολλα
τωρα ποσο εισαι?ενα κωλοπαιδο ημουν 24 χρονων που μου εδωσε μια τεραστια ευκαιρια να θεωρουμε μεσα στα 10μεγαλυτερα στελεχη του χρωσταω πολλα
σε 3 μνηες 50τωρα ποσο εισαι?
εφτασες μεσησε 3 μνηες 50
εφτασες μεση
καλες εποχες φιλε στον ιδιωτικο τομεα απλος δεν το εκμεταλευτηκα.........τα φρουτα και τα λεφτα τρογωνται φρεσκαεφτασες μεση
Και τα πιπίνια ;)καλες εποχες φιλε στον ιδιωτικο τομεα απλος δεν το εκμεταλευτηκα.........τα φρουτα και τα λεφτα τρογωνται φρεσκα
εχεις λιγα ακομη χρονια φιλε εκμεταλευσουτα