TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι ανεβαινουν οι δουλειες σιγα σιγαθα κάνει και εισαγωγή απαγωγών? :S
ε ναι ανεβαινουν οι δουλειες σιγα σιγαθα κάνει και εισαγωγή απαγωγών? :S
3 μέρες στις 2 δεν πιάνουν τα φάρμακα.Μη μιλάς εσύ που έλειπες 2 μέρες. Χαχαχα...
το ταξίδι στην ιαπωνία ήταν επαγγελματικό ήταν το παγκόσμιο συνέδριο σαιμπερσαικο. :Sε ναι ανεβαινουν οι δουλειες σιγα σιγα
ευτυχως καποιοι καταλαβατε σιγα σιγα το νοημα του ταξιδιου ;) ειναι και μικροσωμοι οι ιαπωνες μπορει νΑ τους στοιβαξει και να φερνει 100αδεςτο ταξίδι στην ιαπωνία ήταν επαγγελματικό ήταν το παγκόσμιο συνέδριο σαιμπερσαικο. :S
ευτυχως καποιοι καταλαβατε σιγα σιγα το νοημα του ταξιδιου ;) ειναι και μικροσωμοι οι ιαπωνες μπορει νΑ τους στοιβαξει και να φερνει 100αδες
γιατί βρίζεις χριστουγεννιάτικα?
Τι μλκ εισαι χριστουγενιατικα!!
καλώς τον ρεμπέτη απο τα λεμονάδικα. :SΧρονια πολλα αλανια
γιατι λεγονται αληθειεςγιατί βρίζεις χριστουγεννιάτικα?
επισηςΧρονια πολλα αλανια
καλώς τον ρεμπέτη απο τα λεμονάδικα. :S
αλανια μου τι κανουμε;επισης
εδω τα κλασσικα ασχολιουμαστε με τον τζιμμυ τρωμε μελομακαρονα περιμενουμε το κατσικακι να ψηθει αυτααλανια μου τι κανουμε;
εδω τα κλασσικα ασχολιουμαστε και ξεμπροστιάζουμε τον τζιμμυ τρωμε μελομακαρονα περιμενουμε το ντιλιβερι να φερεί πατάτες με σουβλάκια αυτα. :Sαλανια μου τι κανουμε;
εδω τα κλασσικα ασχολιουμαστε και ξεμπροστιάζουμε τον τζιμμυ τρωμε μελομακαρονα περιμενουμε το ντιλιβερι να φερεί πατάτες με σουβλάκια αυτα. :S
και εγω περιμενω αρνακι,μπριζολες,συνοδευτικαεδω τα κλασσικα ασχολιουμαστε με τον τζιμμυ τρωμε μελομακαρονα περιμενουμε το κατσικακι να ψηθει αυτα
δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να τρώς,λίγα τα βλέπω. :Sκαι εγω περιμενω αρνακι,μπριζολες,συνοδευτικα
όλους μας έχει στόχο ο τσίμυ. :Sτελικα ολοι κατι περιμενουμε ;) και ολοι εχουμε τον τζιμμυ στοχο τυχαιο
χααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαδεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να τρώς,λίγα τα βλέπω. :S
τελικα ολοι κατι περιμενουμε ;) και ολοι εχουμε τον τζιμμυ στοχο τυχαιο
:- :-όλους μας έχει στόχο ο τσίμυ. :S
εσυ εισαι πρωτος στην λιστα καταζητουμενωνόλους μας έχει στόχο ο τσίμυ. :S
εμένα είναι φίλος μου.εσυ εισαι πρωτος στην λιστα καταζητουμενων