TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λες ε απο την αλλη εδω δεν ερχεται γιατι του εχω στησει παραγαδινομίζεις. :S
λες ε απο την αλλη εδω δεν ερχεται γιατι του εχω στησει παραγαδινομίζεις. :S
εσένα δείς δόκανα σου έχει ετοιμάσει παντού. :Sλες ε απο την αλλη εδω δεν ερχεται γιατι του εχω στησει παραγαδι
εσενα δεν σε πιανει γιατι εισαι ο 2ος στην ταξη αρχηγος της συμμοριας τζιμμυς ε κομπανοιΜην ανησυχείς, εμένα δεν με πιάνει με τίποτα...
Με πληγώνεις τώρα...εσενα δεν σε πιανει γιατι εισαι ο 2ος στην ταξη αρχηγος της συμμοριας τζιμμυς ε κομπανοι
δεν κυκλοφορουμε τις ιδιες ωρες ομως ;) απο την αλλη προχθες που ηταν για καφε στο αιγαλεω και μετα για σουβλακια στην ν.φιλαδελφεια εγω το ηξερα ;) οποτε δεν μπορει ευκολα να με βρειεσένα δείς δόκανα σου έχει ετοιμάσει παντού. :S
Εγώ, τι με πέρασες; Σεφ ο δικός σου...ποιός μαγειρέυει ο τσίμυς η μαμά?
ασε τα μαθαμε και τα δικα σου ;) ο baros λεει οτι εχεις τραπεζι σημερα στον τζιμμυ γιατιΜε πληγώνεις τώρα...
Μπα, αν ήταν, θα το ήξερα...ασε τα μαθαμε και τα δικα σου ;) ο baros λεει οτι εχεις τραπεζι σημερα στον τζιμμυ γιατι
παντος τα 2 σας ολο μυστικα ειστε ;)Μπα, αν ήταν, θα το ήξερα...
Υπερβολές...παντος τα 2 σας ολο μυστικα ειστε ;)
θα βαλω τον υπερκοριο να σας παρακολουθει καλου κακου ;) γιατι εφτασαν στα αυτια μου οτι ο τζιμμυς νοικιασε μεγαλες αποθηκες στον ασπροπυργο ;) αρα ετοιμαζει νεες απαγωγεςΥπερβολές...
επισηςΓια τις επόμενες ώρες θα χαθώ λόγω εορτών, μη μου κατηγορείτε τον Τζίμη, θα τον κατηγορήσουμε μαζί όταν επιστρέψω
Χρόνια πολλά σε όλους όσους αγαπάτε!!!
θα βαλω τον υπερκοριο να σας παρακολουθει καλου κακου ;) γιατι εφτασαν στα αυτια μου οτι ο τζιμμυς νοικιασε μεγαλες αποθηκες στον ασπροπυργο ;) αρα ετοιμαζει νεες απαγωγες
Για τις επόμενες ώρες θα χαθώ λόγω εορτών, μη μου κατηγορείτε τον Τζίμη, θα τον κατηγορήσουμε μαζί όταν επιστρέψω
άλλο ενα άλωθι καλοστημένο.Για τις επόμενες ώρες θα χαθώ λόγω εορτών, μη μου κατηγορείτε τον Τζίμη, θα τον κατηγορήσουμε μαζί όταν επιστρέψω
Κι εγώ πήρα δύο συναγερμούς αλλά ας μην το κάνουμε θέμα ;)θα βαλω τον υπερκοριο να σας παρακολουθει καλου κακου ;) γιατι εφτασαν στα αυτια μου οτι ο τζιμμυς νοικιασε μεγαλες αποθηκες στον ασπροπυργο ;) αρα ετοιμαζει νεες απαγωγες
Μη μιλάς εσύ που έλειπες 2 μέρες. Χαχαχα...άλλο ενα άλωθι καλοστημένο.
θα κάνει και εισαγωγή απαγωγών? :Sθα βαλω τον υπερκοριο να σας παρακολουθει καλου κακου ;) γιατι εφτασαν στα αυτια μου οτι ο τζιμμυς νοικιασε μεγαλες αποθηκες στον ασπροπυργο ;) αρα ετοιμαζει νεες απαγωγες