jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ρε εσυ εγω σας λεω ο τζιμμυς πηδηξε ρε απλος δεν λεει ;) ειχε παει σε ενα γνωστο για καφε στην οσακα
Ρουφιανε
ρε εσυ εγω σας λεω ο τζιμμυς πηδηξε ρε απλος δεν λεει ;) ειχε παει σε ενα γνωστο για καφε στην οσακα
Υπερβολές, για τσάι πήγε ;)ρε εσυ εγω σας λεω ο τζιμμυς πηδηξε ρε απλος δεν λεει ;) ειχε παει σε ενα γνωστο για καφε στην οσακα
ειδικοτης μου ρε εγω ξερω τι μουτρο εισαι ;) η αλλοι σε περνανε για καλο παιδιΡουφιανε
ασε λιακο ο τζιμμυς ειναι μαφια ;)Υπερβολές, για τσάι πήγε ;)
ειδικοτης μου ρε εγω ξερω τι μουτρο εισαι ;) η αλλοι σε περνανε για καλο παιδι
τι εγινε ρε τους εχεις απαγαγει ολους ακομη και τον λιακο
Μισό να προσγειωθώ
Δεν γίνεται να με απαγάγει, είμαι στο διάστημα λέμε...τι εγινε ρε τους εχεις απαγαγει ολους ακομη και τον λιακο
ξερω εγω με τουτον εδω ρεΔεν γίνεται να με απαγάγει, είμαι στο διάστημα λέμε...
τι εγινε ρε τους εχεις απαγαγει ολους ακομη και τον λιακο
ξερω εγω με τουτον εδω ρε
ξερω εγω με τουτον εδω ρε
κρυφοπουτανιαρης εισαι ;) το δουλεμα που πηγες να μου ριξεις το πρωι με το αιγαλεω στο χρωσταω
κρυφοπουτανιαρης εισαι ;) το δουλεμα που πηγες να μου ριξεις το πρωι με το αιγαλεω στο χρωσταω
φιλε θα του κανω τετοια χοντρη πλακα ;) θα τον στειλω στον κοτσιδα ραντεβου στο gls ;) ο ρεσεψιονιστ ειναι αδερφαρα θα του κλεισω ραντεβου με τον πουστη μα τον καριολη τον πηγαινα λαου λαου και με κοροιδευε
ασε ρε λαμογιο οχι σε εμενα πιπεςΟχι ρε ειχα παει αιγαλεω για καφε κ μετα για πηδουλινο κ σουβλακι ν.φιναδελφεια