jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Με έχει απογοητεύσει το Τσίμυ,διοτι δεν επήδηξε Ιαπωνέζα.
Με έχει απογοητεύσει το Τσίμυ,διοτι δεν επήδηξε Ιαπωνέζα.
και του ειχαν προτείνει και σάη με κορασίδες.κ μενα,δε το περιμενα
φιλικι τιμη για τουριστα τσιμι
εγώ θα έπαιρνα ένα ταρίφα Ιάπωνα και θα του ελεγα να με παει να γκαμήσω εκεί
:coolcondom:εγώ θα έπαιρνα ένα ταρίφα Ιάπωνα και θα του ελεγα να με παει να γκαμήσω εκεί
Δεν φοβάσαι μήπως χαθείς στη μετάφραση και καταλάβει τίποτα άλλο;εγώ θα έπαιρνα ένα ταρίφα Ιάπωνα και θα του ελεγα να με παει να γκαμήσω εκεί
Εντάξει, μια φορά γίνονται αυτά. Θα την πήδαγα και θα έκοβα 2 ραντεβού εδώ...auyto to moro kostize peri ta 280 eura plus taxi
Εντάξει, μια φορά γίνονται αυτά. Θα την πήδαγα και θα έκοβα 2 ραντεβού εδώ...
Next time for sure
Δεν φοβάσαι μήπως χαθείς στη μετάφραση και καταλάβει τίποτα άλλο;
Δεν είναι απόλυτα αξιόπιστα, μεταφράζουν στο περίπου σαν το translate...
Αν μπορείς κάντο, αν δεν μπορείς κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσεις (Λιακουνγκ φου)Δεν με χωραει ο τοπος λιακο
Θελω να φυγω σε μερη μακρινα
Αν μπορείς κάντο, αν δεν μπορείς κάνε υπομονή μέχρι να μπορέσεις (Λιακουνγκ φου)
Εν οίνω αλήθεια:S
Καλα κρασα δηλ
στα 280 ευρω πηδας και τον ταριφα η ειναι στα εξτρα αυτοςauyto to moro kostize peri ta 280 eura plus taxi
Άμα τον γυρνούσε σε όλο το Τόκιο μέχρι να φτάσει όπως κάνουν εδώ με τους τουρίστες μπορεί να κόστιζε και παραπάνω ;)στα 280 ευρω πηδας και τον ταριφα η ειναι στα εξτρα αυτος
ρε εσυ εγω σας λεω ο τζιμμυς πηδηξε ρε απλος δεν λεει ;) ειχε παει σε ενα γνωστο για καφε στην οσακαΆμα τον γυρνούσε σε όλο το Τόκιο μέχρι να φτάσει όπως κάνουν εδώ με τους τουρίστες μπορεί να κόστιζε και παραπάνω ;)