jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
λες να έχει τα σιμειλ. :S
ο βιολόγος έχει μπεί για τα καλά στο στόχαστρο.
Πού να ήξερε με ποιον έμπλεκε...ο βιολόγος έχει μπεί για τα καλά στο στόχαστρο.
εσυ φορας μασκα. :S
Θα γλιτώσετε από αυτά που σκέφτεται να σας κάνει ο Τζίμης...
τον θέλει για πειραματα του να φτιάξει το τέλειο σιμειλ με γονίδια γυναίκας και το μόνο αρσενικο να είναι το πέος. :SΠού να ήξερε με ποιον έμπλεκε...
μιλαω με εισαγγελεα υπηρεσιας στελνω αντιτρομοκρατικη να συλλαβει τον τζιμμυ χλωροΦτιάξε ένα και στείλε το με τη διαδικασία του κατεπείγοντος...
Υπάρχουν και θηλυκά πέη, βλέπε ύαινες...τον θέλει για πειραματα του να φτιάξει το τέλειο σιμειλ με γονίδια γυναίκας και το μόνο αρσενικο να είναι το πέος. :S
τον θέλει για πειραματα του να φτιάξει το τέλειο σιμειλ με γονίδια γυναίκας και το μόνο αρσενικο να είναι το πέος. :S
επανακύλησες στον βούρκο της ανωμαλίας. :S
Τι μλκ εισαι
Αλλα καλη φαση
:Sεπανακύλησες στον βούρκο της ανωμαλίας. :S
τι πιστευετε για αυτούς που πάνε με τραβέλια πάνω απο μια φορά?
Ο αριθμός είναι που κάνει τη διαφορά;τι πιστευετε για αυτούς που πάνε με τραβέλια πάνω απο μια φορά?
ε βέβαια αντε την πρώτη φορά συγχωρήσε είναι η περιέργεια. :S μετα τι είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία.Ο αριθμός είναι που κάνει τη διαφορά;
Μπορεί να το ξέχασε ότι το είχε ήδη δοκιμάσει :Sε βέβαια αντε την πρώτη φορά συγχωρήσε είναι η περιέργεια. :S μετα τι είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία.
πάντως για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν η χαρά απο δυγγρού που έχω δεί φώτο μοιάζε απόλυτα με γυναίκα. :S΄
Μπορεί να το ξέχασε ότι το είχε ήδη δοκιμάσει :S
Δηλαδή η Χαρά ήταν Χάρος;πάντως για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν η χαρά απο δυγγρού που έχω δεί φώτο μοιάζε απόλυτα με γυναίκα. :S
αν την πάταγες και το μαθαινές μετά ναί. :SΔηλαδή η Χαρά ήταν Χάρος;
Μια χαρά και 2 τρομάρες που λένε δηλαδή...αν την πάταγες και το μαθαινές μετά ναί. :S
πάντως για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν η χαρά απο δυγγρού που έχω δεί φώτο μοιάζε απόλυτα με γυναίκα. :S
επανακύλησες στον βούρκο της ανωμαλίας. :S