iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τι τον χαιρετάς; Πριν λίγο του πήγες φαγητό στο υπόγειο...
Τι τον χαιρετάς; Πριν λίγο του πήγες φαγητό στο υπόγειο...
τσμυ θα λείψω για 2-3 μέρες ελπίζω να μην απαγάγεις και άλλο μέλος. :S
λες να το ψαξωΤι έλεγα; Μόλις ο Τζίμης τρομάζει τον αφήνει να γράφει
Ωχ, μόλις σε ανέφερα εμφανίστηκες κι εσύ και μάλιστα για να πεις ότι θα λείπεις;τσμυ θα λείψω για 2-3 μέρες ελπίζω να μην απαγάγεις και άλλο μέλος. :S
Οι δυο μας έχουμε μείνει, τους άλλους τους έπιασε όλους ;)λες να το ψαξω
τι γινεται εδω ρε το εχει κανει κοσταλεξι ο τζιμμυΩχ, μόλις σε ανέφερα εμφανίστηκες κι εσύ και μάλιστα για να πεις ότι θα λείπεις;
Ωχ, μόλις σε ανέφερα εμφανίστηκες κι εσύ και μάλιστα για να πεις ότι θα λείπεις;
εχω ευτηχως δεν κινδυνευω ειμαι μακρια ;) και μαρουσι δεν παωΟι δυο μας έχουμε μείνει, τους άλλους τους έπιασε όλους ;)
Χαμός φίλε, πάω να κλειδώσω...τι γινεται εδω ρε το εχει κανει κοσταλεξι ο τζιμμυ
Δες λίγο πριν, σε έπιασε κι εσένα, ε;
θα σε περιμένω μέσα.Χαμός φίλε, πάω να κλειδώσω...
τι εννοεις.Δες λίγο πριν, σε έπιασε κι εσένα, ε;
Έχω ελέγξει ντουλάπες, μπαλκόνια, πατάρι, κάτω από το κρεβάτι, τα πάντα...θα σε περιμένω μέσα.
ροχαλίζεις και δεν με αφηνεις να κοιμηθώ. :Sκοιμηθηκα απο τις 2 το πρωι μεχρι τις 12 μεσημερι και νυσταζω ακομα :S
Μόλις είπα για σένα σε άφησε ο Τζίμης να γράψεις για να θολώσει τα νερά, έκανε το ίδιο πριν λίγο με τον Αθηναίο...τι εννοεις.
Τα βλέπεις; Καρφώνεσαι, μαζί κοιμάστε στο υπόγειο!!!!!!!!!ροχαλίζεις και δεν με αφηνεις να κοιμηθώ. :S
κάτω απο τον νεροχύτη κοιταξες? :SΈχω ελέγξει ντουλάπες, μπαλκόνια, πατάρι, κάτω από το κρεβάτι, τα πάντα...
Όχι, έχει κατσαρίδεςκάτω απο τον νεροχύτη κοιταξες? :S