maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
παρά πολύ σαβουραΙσχύει, μετά αφού δεν τα πλήρωνα είδα τα πάντα και πολλή σαβούρα επίσης![]()
παρά πολύ σαβουραΙσχύει, μετά αφού δεν τα πλήρωνα είδα τα πάντα και πολλή σαβούρα επίσης![]()
Τα κλασικά Hammer films κι έτσι έχουν άλλη ατμόσφαιρα που τη γουστάρω τρελά. Και τα αμερικανικά με Κρούγκερ, ΤΖέισον κλπ επίσης είχαν ατμόσφαιρα, άλλο τελείως στιλ αλλά και πάλι μου άρεσε. Τώρα πολύ remake πέφτει...κ εγώ είχα πάει θυμάμαι να δω θρίλερ στον κινηματογράφο συγκεκριμένα το "πορφυρός λοφος" κ ακόμα αναρωτιέμαι γιατί έκανα το χατίρι της γυναίκας μου κ δεν την άφησα να το δει μόνη κ να πάω τσάρκα
Τοοοοοοοσο μαλάκια
Γενικά το επίπεδο έχει πέσει πολύ
τι να σου πω ρε φίλε μόνο θρίλερ δεν ήταν τσάμπα η διαφήμιση που είχε ούτε σε αγωνία δεν σε κράταγεΤα κλασικά Hammer films κι έτσι έχουν άλλη ατμόσφαιρα που τη γουστάρω τρελά. Και τα αμερικανικά με Κρούγκερ, ΤΖέισον κλπ επίσης είχαν ατμόσφαιρα, άλλο τελείως στιλ αλλά και πάλι μου άρεσε. Τώρα πολύ remake πέφτει...
Την καλόγρια την είδες;τι να σου πω ρε φίλε μόνο θρίλερ δεν ήταν τσάμπα η διαφήμιση που είχε ούτε σε αγωνία δεν σε κράταγε
καλά αυτό περνει μεγάλη συζήτηση γιατί η πλειοψηφία πηδαει την θύρα usb του υπολογιστή διαφορετικά θα είχε ξεχάσει κ τι σήμαινει πηδιμαΤουλάχιστον πηδάμε αφρό![]()
![]()
![]()
τώρα θα το ζήσεις το θρίλερ,θα μπείς στο πνέυμα του τρόμου. :SΤα κλασικά Hammer films κι έτσι έχουν άλλη ατμόσφαιρα που τη γουστάρω τρελά. Και τα αμερικανικά με Κρούγκερ, ΤΖέισον κλπ επίσης είχαν ατμόσφαιρα, άλλο τελείως στιλ αλλά και πάλι μου άρεσε. Τώρα πολύ remake πέφτει...
Με προφύλαξη πάντα ;)καλά αυτό περνει μεγάλη συζήτηση γιατί η πλειοψηφία πηδαει την θύρα usb του υπολογιστή διαφορετικά θα είχε ξεχάσει κ τι σήμαινει πηδιμα![]()
Έχεις νεότερες πληροφορίες για τον serial killer της καρδιάς μας;τώρα θα το ζήσεις το θρίλερ,θα μπείς στο πνέυμα του τρόμου. :S
μπαααααα αφού δεν τον πέτυχα τις προάλλες που ήμουν Αθήνα θα περιμένει μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθω για να καταλάβει τι σημαίνει πνεύμα του τρόμουτώρα θα το ζήσεις το θρίλερ,θα μπείς στο πνέυμα του τρόμου. :S
Έχεις νεότερες πληροφορίες για τον serial killer της καρδιάς μας;
Τώρα έχουμε πνεύμα των Χριστουγέννων!!!μπαααααα αφού δεν τον πέτυχα τις προάλλες που ήμουν Αθήνα θα περιμένει μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθω για να καταλάβει τι σημαίνει πνεύμα του τρόμου![]()
οσοι δεν έχουν μυαλό μπαίνουν στο μέλι και μέλι σημαίνει μπλάκ λιστ τσίμυ. :Sμπαααααα αφού δεν τον πέτυχα τις προάλλες που ήμουν Αθήνα θα περιμένει μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθω για να καταλάβει τι σημαίνει πνεύμα του τρόμου![]()
Για τη λίστα του Σίντλερ λέω ;)
οσοι δεν έχουν μυαλό μπαίνουν στο μέλι και μέλι σημαίνει μπλάκ λιστ τσίμυ. :S
λέςς το τσίμυ να ζηλέψει την δημοσιότητα του συναδελφού του και να πηγαίνει την παραγγελία με τα σουπερντράι σώβρακα? :SΓια τη λίστα του Σίντλερ λέω ;)
Και φορώντας τη δεύτερη μάσκα που έφερε και δεν είπε τίποτα σε κανένα ώστε μετά να κατηγορηθεί ο Αθηναίος στη θέση του...λέςς το τσίμυ να ζηλέψει την δημοσιότητα του συναδελφού του και να πηγαίνει την παραγγελία με τα σουπερντράι σώβρακα? :S
δαιμόνιος αλλά ο αθηναίος δεν φοράει σουπερντράι. :SΚαι φορώντας τη δεύτερη μάσκα που έφερε και δεν είπε τίποτα σε κανένα ώστε μετά να κατηγορηθεί ο Αθηναίος στη θέση του...
Σωστά, εκτός και δεν τα φοράει ούτε ο Τζίμης στη δουλειά ώστε να θολώσει τα νερά...δαιμόνιος αλλά ο αθηναίος δεν φοράει σουπερντράι. :S
λές να φοράει μποξεράκια με λύκους?Σωστά, εκτός και δεν τα φοράει ούτε ο Τζίμης στη δουλειά ώστε να θολώσει τα νερά...