iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
το τσιμι θα μας φαει αργα κ μεθοδικαγια αυτο σε λεω Βορχις![]()
![]()
:coolcondom:
Θυμάμαι σε κάθε ταινία μετρούσα τα θύματα για να δω αν θα σπάσει το ρεκόρ τουεναι ο Τζεισον σε ολα τα Friday 13th εσφαξε κοσμο αβερτα
Θυμάμαι σε κάθε ταινία μετρούσα τα θύματα για να δω αν θα σπάσει το ρεκόρ του![]()
το τσιμι θα μας φαει αργα κ μεθοδικα![]()
Τρόμαξε ακόμη κι ο baros...το τσιμι θα μας φαει αργα κ μεθοδικα![]()
ε ναι γμσετα...καποια βεβαι απο ενα σημειο κ μετα τα καναν τσοντα εντελως...πχ ο Τζεισον στο Μανχαταν....γελοιοτητα τελειως..εχωνε ο τζεισον μπουνια κ ξεκολλαγε το κεφαλι του τυπου ...αλλα για το 89 πχ ηταν εξτριμΘυμάμαι σε κάθε ταινία μετρούσα τα θύματα για να δω αν θα σπάσει το ρεκόρ του![]()
Καλά μετά το τερμάτισαν εντελώς...ε ναι γμσετα...καποια βεβαι απο ενα σημειο κ μετα τα καναν τσοντα εντελως...πχ ο Τζεισον στο Μανχαταν....γελοιοτητα τελειως..εχωνε ο τζεισον μπουνια κ ξεκολλαγε το κεφαλι του τυπου ...αλλα για το 89 πχ ηταν εξτριμ
τα πρωτα Χαλουιν ηταν καλα...τα ριμεικ του ρομπ ζομπι δεν με ενθουσιασανΚαλά μετά το τερμάτισαν εντελώς...
εχω τα δει τα παντα απο χαλογουιν,Βορχις,λευκες,αλιεν,τερμινειτορτα πρωτα Χαλουιν ηταν καλα...τα ριμεικ του ρομπ ζομπι δεν με ενθουσιασαν
Γενικά, οι πρώτες ταινίες είναι πάντα καλύτερες...τα πρωτα Χαλουιν ηταν καλα...τα ριμεικ του ρομπ ζομπι δεν με ενθουσιασαν
Δικός μου είσαιεχω τα δει τα παντα απο χαλογουιν,Βορχις,λευκες,αλιεν,τερμινειτορ![]()
εχω τα δει τα παντα απο χαλογουιν,Βορχις,λευκες,αλιεν,τερμινειτορ![]()
Γενικά, οι πρώτες ταινίες είναι πάντα καλύτερες...
χαχαχαχαχααχχα εντελως![]()
σαικο αθηναιε
![]()
![]()
Δεν έχω αφήσει τίποτα από θρίλερ, έτσι κι αλλιώς είμαι φανατικός του σινεμά...χαχαχαχαχααχχα εντελως
εχω δει κ γω πολυ πραγμα,αλλα ειδικα απο εποχης μ -τορεντ κ μετα το ξεσκισα το θεμα...παλια ειχα κανει πλουσια τα seven με τα dvd κτλ...Δεν έχω αφήσει τίποτα από θρίλερ, έτσι κι αλλιώς είμαι φανατικός του σινεμά...
Ισχύει, μετά αφού δεν τα πλήρωνα είδα τα πάντα και πολλή σαβούρα επίσηςεχω δει κ γω πολυ πραγμα,αλλα ειδικα απο εποχης μ -τορεντ κ μετα το ξεσκισα το θεμα...παλια ειχα κανει πλουσια τα seven με τα dvd κτλ...![]()
μια απο τα ιδια για την σαβουρα...Ισχύει, μετά αφού δεν τα πλήρωνα είδα τα πάντα και πολλή σαβούρα επίσης![]()
κ εγώ είχα πάει θυμάμαι να δω θρίλερ στον κινηματογράφο συγκεκριμένα το "πορφυρός λοφος" κ ακόμα αναρωτιέμαι γιατί έκανα το χατίρι της γυναίκας μου κ δεν την άφησα να το δει μόνη κ να πάω τσάρκαΔεν έχω αφήσει τίποτα από θρίλερ, έτσι κι αλλιώς είμαι φανατικός του σινεμά...