The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.405
- Πόντοι
- 25.467
Ειχα swatch πριν χρονια
Δεν φοραω πια
Και από που βλέπετε την ώρα; Από το κινητό;
Ειχα swatch πριν χρονια
Δεν φοραω πια
που τα θυμηθηκες αυτα ρε μαν...![]()
Και από που βλέπετε την ώρα; Από το κινητό;
κάτσε ρε μλκ αυρίο που θα αφοδέυσει μ,πορεί να βρεθεί κανενα παπούτσι μέσα του.Χθες παντως μετα απο 2 χρονια κ βαλε μου κοπηκε το κορδονι στο superdry πατουμενο
Πηγα intersport κ πηρα καλυτερο με 8 ευρα
ευτυχώς εσένα σου έχει φράξει ένα με κούκο και πετάγεται κάθε ώρα απο τη τρύπα. :S
μια φτελια να τηνβαλω στην πατουρα σου πασπαλισμενη με αχνη να στην γλυφει ο κοπριτηςθές να σου κόψει κανένα πέυκο να τη βγάλεις καμιά βδομάδα? :S
κάτσε ρε μλκ αυρίο που θα αφοδέυσει μ,πορεί να βρεθεί κανενα παπούτσι μέσα του.![]()
τι μλκες κ οι δυο![]()
μια φτελια να τηνβαλω στην πατουρα σου πασπαλισμενη με αχνη να στην γλυφει ο κοπριτης
![]()
τωρα εχουν υγρασια δεν καιγονται κ να ηθελε.θές να σου κόψει κανένα πέυκο να τη βγάλεις καμιά βδομάδα? :S
θές να σου κόψει κανένα πέυκο να τη βγάλεις καμιά βδομάδα? :S
Καλύτερα να του κόψεί κάνα έλατο, να το έχει και για τα χριστούγεννα.
ρε συ τώρα να σου πω τι μου έχει λέιψει?εχω καιρό να καβαλήσω μηχανάκι για κοιτα μήπως βρεθεί κανένα μπέβερλυ στον πάτο σου.![]()
μια φτελια να τηνβαλω στην πατουρα σου πασπαλισμενη με αχνη να στην γλυφει ο κοπριτης
![]()
ρε συ τώρα να σου πω τι μου έχει λέιψει?εχω καιρό να καβαλήσω μηχανάκι για κοιτα μήπως βρεθεί κανένα μπέβερλυ στον πάτο σου.![]()
μιλα του για ατσαλινες με σαπουνια αυτα ξερει μονοτωρα εχουν υγρασια δεν καιγονται κ να ηθελε.
μονο ξερα κ προς το τελος του καλοκαιριου
κατα βαση οξεια,δρυς Ελληνικη κτλ
τα πευκα ειναι για αλλα οχι για καψιμο...
ντροπη ειναι παρανομοΚαλύτερα να του κόψεί κάνα έλατο, να το έχει και για τα χριστούγεννα.
ποιός είπε για κάψιμο για τον πάτο του το θέλει.τωρα εχουν υγρασια δεν καιγονται κ να ηθελε.
μονο ξερα κ προς το τελος του καλοκαιριου
κατα βαση οξεια,δρυς Ελληνικη κτλ
τα πευκα ειναι για αλλα οχι για καψιμο...
έλατο μικρό πολύ μικρό ούτε για προκαταρκτικά δεν φτάνει. :SΚαλύτερα να του κόψεί κάνα έλατο, να το έχει και για τα χριστούγεννα.
τέλος να σοβαρέψουμε λίγο να μιλήσουμε σαν άνθρωποι.![]()
:Sποιός είπε για κάψιμο για τον πάτο του το θέλει.έλατο μικρό πολύ μικρό ούτε για προκαταρκτικά δεν φτάνει. :S
μιλα του για ατσαλινες με σαπουνια αυτα ξερει μονο
ντροπη ειναι παρανομο
![]()
για πε παπουτισ που εχεις,,,τα παντα απο αθλητικα μποτακια σκαρπινια μποτες κλπΟ λιακος που ναι απ το μεσημερι??![]()
είναι ο μόνος που κρατάει σε επίπεδο το νήμα.Ο λιακος που ναι απ το μεσημερι??![]()
για πε παπουτισ που εχεις,,,τα παντα απο αθλητικα μποτακια σκαρπινια μποτες κλπ