jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ε τοτε γιατί δεν τρώς?![]()
Τρωω μονο οταν κανω διπλοβαρδια αλλιως βραδυ οχι φαι
ε τοτε γιατί δεν τρώς?![]()
οντως τα πιο χονδρα διαλέγει. :SΧονδρο :S
γιατι πανιβλακα δεν θελει να σαβουριαζει συχναε τοτε γιατί δεν τρώς?![]()
είσαι εκλεκτικός στις πουτσες δεν τρώς οτι κι οτι. :S
γαμησε τα σαν τα σκατα του κοπρου του :SΒρωμια κ πουστια παντου να ουμ :S
σου έχω μια συμφέρουσα πρόταση που δεν μπορείς να την αρνηθείς.Τρωω μονο οταν κανω διπλοβαρδια αλλιως βραδυ οχι φαι
γιατι πανιβλακα δεν θελει να σαβουριαζει συχναγαμησε τα σαν τα σκατα του κοπρου του :S
σου έχω μια συμφέρουσα πρόταση που δεν μπορείς να την αρνηθείς.![]()
ενω εσύ εχθές αν σε μετρούσαμε χοληστερίνη 500 για τριγλυκερίδια δεν το συζητάω είναι θάυμα που ξύπνησες σήμερα. :Sγιατι πανιβλακα δεν θελει να σαβουριαζει συχναγαμησε τα σαν τα σκατα του κοπρου του :S
προσεχω λεμε εξετασεις μικρου παιδιου εχωενω εσύ εχθές αν σε μετρούσαμε χοληστερίνη 500 για τριγλυκερίδια δεν το συζητάω είναι θάυμα που ξύπνησες σήμερα. :S
εννοειται..αυτα ο σαπιοκοιλιας δεν τα κατεχειΤο οτι θελω σαβουρα θελω
Ας οψεται η υγεια :S
τσίμυ θα κάνεις ένα καλό στην ανθρωπότητα αν δεχθείς την προσφορά μου. :SΝαι κ τ αφεντικο μου ολο ετσι λεει
Καλη γι αυτον
Κακη για μενα![]()
αυτό είναι το κακό όλα μικρού παιδιού τα έχεις. :Sπροσεχω λεμε εξετασεις μικρου παιδιου εχωεννοειται..αυτα ο σαπιοκοιλιας δεν τα κατεχει
προσεχω λεμε εξετασεις μικρου παιδιου εχωεννοειται..αυτα ο σαπιοκοιλιας δεν τα κατεχει
το θέμα που σκέπτομαι να ανοίξω:
Σάς έχει τύχει ποτέ να απολέσετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο κατά το κωλοδαχτύλιασμα πόρνης;
α) Όχι, ποτέ μου.
β) Ναι, το δαχτυλίδι μου
γ) Ναι. Δύο δαχτυλίδια και το στυλό μου
δ) Ναι. Δαχτυλίδι, ρολόι χειρός, αριστερό μανικετόκουμπο και τα κορδόνια από τα παπούτσια μου.
ε) Κάλτσες, σωβρακοφανέλες, πόρπες από ζώνες, και διάφορα άλλα αντικείμενα.
αν μιλάμε για τη σούφρα του αθηναίου δεν είναι απλά μια σούφρα αλλά κοσμηματοπωλείο. :Sτο θέμα που σκέπτομαι να ανοίξω:
Σάς έχει τύχει ποτέ να απολέσετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο κατά το κωλοδαχτύλιασμα πόρνης;
α) Όχι, ποτέ μου.
β) Ναι, το δαχτυλίδι μου
δ) Ναι. Δαχτυλίδι, ρολόι χειρός, αριστερό μανικετόκουμπο και τα κορδόνια από τα παπούτσια μου.
το θέμα που σκέπτομαι να ανοίξω:
α) Όχι, ποτέ μου.
β) Ναι, το δαχτυλίδι μου
εκτος την πουτσα σε περναω σουβλακιαυτό είναι το κακό όλα μικρού παιδιού τα έχεις. :S
Τοσο καλα??
Μπραβο
αυτό είναι το κακό όλα μικρού παιδιού τα έχεις. :S
τσίμυ θα κάνεις ένα καλό στην ανθρωπότητα αν δεχθείς την προσφορά μου. :S
κάτσε τώρα εχω συζήτηση με τον καίσαρη του σαη,πουλάει σε λογικές τιμές κωλοκοσμηματα. :SΓια πε![]()