jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αν σας πω πως γραφτηκα στο σαη...
Για πε
αν σας πω πως γραφτηκα στο σαη...
θυμασαι τον παραγωγο που εκανε 100 κλωνους τη μερα για να μπαινει στο τσατ να βριζει τον σταυρο51?Και είχαμε και τον Αβράμη έψαχνε την φαντασίωση του πως την λέγαν ξεχασα
Πες μαςαν σας πω πως γραφτηκα στο σαη...
Μαζική παραγωγή δηλαδή;θυμασαι τον παραγωγο που εκανε 100 κλωνους τη μερα για να μπαινει στο τσατ να βριζει τον σταυρο51?
θυμασαι τον παραγωγο που εκανε 100 κλωνους τη μερα για να μπαινει στο τσατ να βριζει τον σταυρο51?
κλωνοπαραγωγοι ηταν ο αβραμης,ο νωντας,ο γλου,ο παπαζόλης.Πρέπει να έχουν αμέτρητους λογαριασμους μειλ.Μαζική παραγωγή δηλαδή;
αυτό λέω και γω ρε τι γίνεται σήμερα χάλασες. :Sρε τι γινεται :S
κλωνοπαραγωγοι ηταν ο αβραμης,ο νωντας,ο γλου,ο παπαζόλης.Πρέπει να έχουν αμέτρητους λογαριασμους μειλ.
το 1998 και για ενα περιπου χρονο τα ειχα με την ντεπυ απο φυλης 65.Για πε
αυτό λέω και γω ρε τι γίνεται σήμερα χάλασες. :S
το 1998 και για ενα περιπου χρονο τα ειχα με την ντεπυ απο φυλης 65.
ψαχνωντας για τη Ντεπυ το 2006 γραφτηκα ως λαλακουκακης.
ακομα υπαρχουν τα ποστ μου στο θρεντ της.
ειναι ο σημερινος λαλακ,κολλητος που μου ψηρισε τον λογαριασμο το 2007 και μου ανοιξε τον τομαχοκ.Τι νικ ηταν αυτο
Είδες οιΞεχαστηκα
ειναι ο σημερινος λαλακ,κολλητος που μου ψηρισε τον λογαριασμο το 2007 και μου ανοιξε τον τομαχοκ.
Είδες οικακέςκαλές παρέες;
επαθες φλασμπακ οβερντοουζ?
Εχει δίκιο εγώ και στο χωράφι πάω με μπερλουτιστον ορθοπεδικο που πηγαινα κοιταγε τα ποδια να δει τι παπουτσια φοραω και μου εκανε νουθεσιες τι πρεπει να φοραω...το θεωρουν πολυ σημαντικο το σωστο και ποιοτικο παπουτσι..ευτυχως που περπαταω ακομα παντως βοηθησαν και τα παπουτσια
επαθες φλασμπακ οβερντοουζ?
οχι η αυπνία του έκαψε εγκεφαλικές φλέβες. :Sεπαθες φλασμπακ οβερντοουζ?
Εχει δίκιο εγώ και στο χωράφι πάω με μπερλουτι