dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
α οκ ,τοτε εγω δεν εγραφα τσατ ,οποτε μαλλον δεν θα το παρακολουθουσα κιολας...όχι ήταν πιο μετά το κλείσιμο ήταν νωρίτερα με τον παλιό αντμιν αλεξ
α οκ ,τοτε εγω δεν εγραφα τσατ ,οποτε μαλλον δεν θα το παρακολουθουσα κιολας...όχι ήταν πιο μετά το κλείσιμο ήταν νωρίτερα με τον παλιό αντμιν αλεξ
και δουλέυω πολλή το μαρούσι-κηφισια αλλά καμια μιλφοπαρτουζιάρα δεν με κάλεσε.Μαρουσι εχουμ ακουστει διαφορα
Για μιλφοπαρτουζιαρες κ μασατζου κοντα στον δουκα
και δουλέυω πολλή το μαρούσι-κηφισια αλλά καμια μιλφοπαρτουζιάρα δεν με κάλεσε.
ναι δεν νομίζω να ασχολιοσουν τοτεα οκ ,τοτε εγω δεν εγραφα τσατ ,οποτε μαλλον δεν θα το παρακολουθουσα κιολας...
αν θυμάμαι καλά είχε ενα εικονίδιο πάνω δεξια το πάταγες και σε έβαζε σε άλλη σελίδα τσατ τύπου mircα οκ ,τοτε εγω δεν εγραφα τσατ ,οποτε μαλλον δεν θα το παρακολουθουσα κιολας...
σε mirc chat μας έστελνε?ναι δεν νομίζω να ασχολιοσουν τοτε
ναι το εχω ξανακουσει αυτο για το mirc,αλλα δεν ειχα ασχοληθει τοτε καθολουαν θυμάμαι καλά είχε ενα εικονίδιο πάνω δεξια το πάταγες και σε έβαζε σε άλλη σελίδα τσατ τύπου mirc
ναι δεν νομίζω να ασχολιοσουν τοτε
ναισε mirc chat μας έστελνε?
ήρθε η ωρα της επιστροφής του τσατ ρουμ. :SΡε τι μαθαμε σημερα
to meli
σε mirc chat μας έστελνε?
ήρθε η ωρα της επιστροφής του τσατ ρουμ. :S
σου είχα ψιθυρήσει ποτέ τίποτες?
μπα δεν νομίζω με την εριναλ μιλούσαμε πολύ και λέγαμε τα δικά μαςσου είχα ψιθυρήσει ποτέ τίποτες?
Πως σου ρθε κ γραφτηκες στο σαη??
[/quote μου το πρότεινε συνάδελφος. :S
Πως σου ρθε κ γραφτηκες στο σαη??
[/quote μου το πρότεινε συνάδελφος. :S
να τον σηκώνουν χοντρες.Και είχαμε και τον Αβράμη έψαχνε την φαντασίωση του πως την λέγαν ξεχασα