tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.777
- Πόντοι
- 606
μετα συγχωνευτηκε καθως ζηλεψανε τη δοξα της τεραστιας εμπνευσης μου.Δεν το ξερα το.ομολογω
![]()
μου πηρε τα δικαιωματα γαυρικα ο αντισθενης :'(
μετα συγχωνευτηκε καθως ζηλεψανε τη δοξα της τεραστιας εμπνευσης μου.Δεν το ξερα το.ομολογω
![]()
μετα συγχωνευτηκε καθως ζηλεψανε τη δοξα της τεραστιας εμπνευσης μου.
μαλλόν τα μπέρδεψες,chat room έγινε οταν εκλείσε ο αντισθένης το chat στο σαη και πετάγαμε τις μαλακίες μας εδω και νομίζω ταυτόχρονα έγινε και έχεις πμ αρλεκιν δεν θυμάμαι ποτέ.Πάντως αν θυμάσε ο νώντας εδω έκανε τις τσατσιές οτι γράφαμε στο τσατ και τα προσωπικά μνμ τα δημοσίευε ε΄δω.μετα συγχωνευτηκε καθως ζηλεψανε τη δοξα της τεραστιας εμπνευσης μου.
συμφωνώ ως παλιός έτσι είναιτο εχεις πμ ειναι δικο μου να ξες.
Ευχαριστώ φίλε αλλά την αρχή την έκανες εσύΚ με την δικη σου συμβολη αναστηθηκε μετα απο μηνες αδρανειας![]()
μαλλόν τα μπέρδεψες,chat room έγινε οταν εκλείσε ο αντισθένης το chat στο σαη και πετάγαμε τις μαλακίες μας εδω και νομίζω ταυτόχρονα έγινε και έχεις πμ αρλεκιν δεν θυμάμαι ποτέ.Πάντως αν θυμάσε ο νώντας εδω έκανε τις τσατσιές οτι γράφαμε στο τσατ και τα προσωπικά μνμ τα δημοσίευε ε΄δω.
το εχεις πμ ειναι δικο μου να ξες.
δεν θυμαμαι κανεναν νωντα στο τσατ.μαλλόν τα μπέρδεψες,chat room έγινε οταν εκλείσε ο αντισθένης το chat στο σαη και πετάγαμε τις μαλακίες μας εδω και νομίζω ταυτόχρονα έγινε και έχεις πμ αρλεκιν δεν θυμάμαι ποτέ.Πάντως αν θυμάσε ο νώντας εδω έκανε τις τσατσιές οτι γράφαμε στο τσατ και τα προσωπικά μνμ τα δημοσίευε ε΄δω.
οχι ρε τι λές,άμεση δημοσίευση λέμε. :SΤσατσονι ο νωντας![]()
οχι ρε τι λές,άμεση δημοσίευση λέμε. :S
δεν θυμαμαι κανεναν νωντα στο τσατ.
χθεσινος.
στο τσατ ηταν η ερη,η ρουλη,ο λαρους,ο παππας(παπατζωρτζ),ο βασος,ο αισθηση,η κατερινα,ο λαλακ,ο παραγωγος,η μουνιτσα και αλλοι που βαριεμαι να γραφω.
Στηρίζω...φερε το![]()
![]()
![]()
![]()
για ρώτα και γλου που μπήκε,νομίζω το τσατ το έκλεισε το 11 και καλά προσψρινά και θα το ξανανοιγε αλλά δεν.δεν θυμαμαι κανεναν νωντα στο τσατ.
χθεσινος.
στο τσατ ηταν η ερη,η ρουλη,ο λαρους,ο παππας(παπατζωρτζ),ο βασος,ο αισθηση,η κατερινα,ο λαλακ,ο παραγωγος,η μουνιτσα και αλλοι που βαριεμαι να γραφω.
Τα θέλεις κι εσύΤο περιμενα![]()
![]()