iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Θα τα είχαν φορέσει κι άλλοι πρινΕγω μια φορα πηρα μαιμου μετα απο 2 ωρες βρωμαγαν λες κ τα φοραγα χρονια
Θα τα είχαν φορέσει κι άλλοι πρινΕγω μια φορα πηρα μαιμου μετα απο 2 ωρες βρωμαγαν λες κ τα φοραγα χρονια
Θα τα είχαν φορέσει κι άλλοι πριν
τυπε μηπως επρεπε να παει τα ποδια για ζυγοσταθμιση?
ρουχα παρε οτι μαιμου θες..παπουτσια ομως οχι μπορει να σακατεψεις τα ποδια σου.Παντως ειχα παρει μια φορα τζιν απο κει
Κ καλα κ ντe diesel
Κρατησε 5 χρονια
Ρούχα ποτέ χύμα από πάγκους, μπορεί να πάθεις δερματολογικάρουχα παρε οτι μαιμου θες..παπουτσια ομως οχι μπορει να σακατεψεις τα ποδια σου.
ισχυει αλλα τουλαχιστον δεν σακατευεις ακρα οπως με τα παπουτσια..Ρούχα ποτέ χύμα από πάγκους, μπορεί να πάθεις δερματολογικά
Σωστό κι αυτό...ισχυει αλλα τουλαχιστον δεν σακατευεις ακρα οπως με τα παπουτσια..
στον ορθοπεδικο που πηγαινα κοιταγε τα ποδια να δει τι παπουτσια φοραω και μου εκανε νουθεσιες τι πρεπει να φοραω...το θεωρουν πολυ σημαντικο το σωστο και ποιοτικο παπουτσι..ευτυχως που περπαταω ακομα παντως βοηθησαν και τα παπουτσιαΣωστό κι αυτό...
στον ορθοπεδικο που πηγαινα κοιταγε τα ποδια να δει τι παπουτσια φοραω και μου εκανε νουθεσιες τι πρεπει να φοραω...το θεωρουν πολυ σημαντικο το σωστο και ποιοτικο παπουτσι..ευτυχως που περπαταω ακομα παντως βοηθησαν και τα παπουτσια
ετσι...παπουτσι,καλτσα και εσωρουχο ΠΑΝΤΑ προκοπης.
καλως τον :Sεδω ρε μαλάκες φοράτε καπότες χύμα αυτές δεν σας καταστρέφουν το καβλί? :S
παπουτσι,καλτσα και εσωρουχο ΠΑΝΤΑ προκοπης.
και πάστες πάντα προκοπής.παπουτσι,καλτσα και εσωρουχο ΠΑΝΤΑ προκοπης.
Έλα ντε...εδω ρε μαλάκες φοράτε καπότες χύμα αυτές δεν σας καταστρέφουν το καβλί? :S
ο τόμα φοράει κάλτσα γι'αυτό παίρνει προκοπής. :SΈλα ντε...
εχεσε ο κοπρος;η θα τον βγαλεις αργοτερα;ο τόμα φοράει κάλτσα γι'αυτό παίρνει προκοπής. :S
δεν εχω τιποτα ο κωλος του ποντικιου καταναλωθηκε εχθες.και πάστες πάντα προκοπής.