kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δηλαδή,χωρίς αρχίδια ή χωρίς δέρμα....
βγάλτες μία -μία με τσιμπιδάκι για τα φρύδια
Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα δηλαδή,χωρίς αρχίδια ή χωρίς δέρμα....
και ειπα δεν θα τη πεταξει αρκετα κρατηθηκεΛοιπόν άκου:
Θα βάλεις 2 φίλους να της την πέσουνε στον δρόμο για να την βιάσουνε...οπότε θα πας εσύ θα την σώσεις κ θα πέσει!!!
Καλή ιδέα!!!βγάλτες μία -μία με τσιμπιδάκι για τα φρύδια
οκ....βαρος ανοιξε το ζεστο νερο και παρε αφρο ζιλετ....κανε του ενα ζεστο μπανιο στα αρχιδια και μετα απλωσε τον αφρο....ακολουθως παρτα κατα την φορα που φυτρωνουν οι τριχες....αν εχει μεγαλες πουτσοτριχες χρησιμοποιησε αρχικα ψαλιδι....στο τελος βαλτου αφτερσειβ ολντ σπαις....με τις υγειες του...να ξυρίσει τα αρχίδια του παπαζόλη
Δίκιο έχεις μαλακία είπα,βάλε πέντε φίλους σου να φανείς πιο δυνατός!!!και ειπα δεν θα τη πεταξει αρκετα κρατηθηκε
Προσπαθει να ξεπλήνει το γκει ιματζ τουκαι ειπα δεν θα τη πεταξει αρκετα κρατηθηκε
γιατι εχει κι αυτος κλωνο που χυνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΓιατη αντι δεν ριχνεις ενα ωραίο μπαν στον φοιτητη22ωπα?
μλκ με ψαλιδακι εχω κοψει τ'αρχιδια μου μη μου το θυμιζειςοκ....βαρος ανοιξε το ζεστο νερο και παρε αφρο ζιλετ....κανε του ενα ζεστο μπανιο στα αρχιδια και μετα απλωσε τον αφρο....ακολουθως παρτα κατα την φορα που φυτρωνουν οι τριχες....αν εχει μεγαλες πουτσοτριχες χρησιμοποιησε αρχικα ψαλιδι....στο τελος βαλτου αφτερσειβ ολντ σπαις....με τις υγειες του...
Δεν την πατάω,είπε παραπάνω ο Τσολιάς ότι θα μείνω χωρίς δέρμα αν το κάνω!!!παπαγκευ κανε με κερι αλλα θελουμε βιντεακι
Δεν την πατάω,είπε παραπάνω ο Τσολιάς ότι θα μείνω χωρίς δέρμα αν το κάνω!!!
μην βλέπεις τις γκόμενες που το κάνουν και δεν νιώθουν τίποτα.Δεν την πατάω,είπε παραπάνω ο Τσολιάς ότι θα μείνω χωρίς δέρμα αν το κάνω!!!
Εεε αν το λένε οι γιατροί!!!Απλα οταν τα ξυριζεις να εχεις βαρεσει μια μαλακια πριν. Επειδη καθως τα χαιδευεις ειναι πιθανον να σου σηκωθει. Αρα πάντα το ξυρισμα μετα απο χύσιμο! Ετσι λενε οι γιατροι.
Είμαστε πάντως σε αυτό το site όλοι φεμινιστές!!!μην βλέπεις τις γκόμενες που το κάνουν και δεν νιώθουν τίποτα.
αυτές είναι εγκεφαλικά νεκρές.
Εεε αν το λένε οι γιατροί!!!