Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν ειμαι ο Νωντας. Ουτε ξερω ποιος ειναι αυτος.
τον πουτσο σου τι μας τον εβγαλες σε κοινη θεα ρε τυπε?
Δεν ειμαι ο Νωντας. Ουτε ξερω ποιος ειναι αυτος.
Αμέεε,για πες εσύ στο μπάνιο όταν χέζεις τί διαβάζεις;;ρε μλκς θα κανουμε μια σοβαρη συζητηση
Κόμπλαρες;;;τον πουτσο σου τι μας τον εβγαλες σε κοινη θεα ρε τυπε?
στο μπανιο τον παιζω συνηθωςΑμέεε,για πες εσύ στο μπάνιο όταν χέζεις τί διαβάζεις;;
το ηξερα οτι το ηξερες
υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν θες να εκτελέσεις κάποιες παράνομες εντολές.ΣΥμφωνοι ρε συ.
Αλλα να σε ρωτησω κατι?
εφοσον δεν μπορει ο ανθρωπος
να το αποκωδικοποιησει
θεωρητικα αυτο το πραγματακι....
Πως γινεται ο αλλος να φτιαξει ιο
και να τον χωσει μεσα σε δυαδικο αρχειο?
τον πουτσο σου τι μας τον εβγαλες σε κοινη θεα ρε τυπε?
Γιατί καυλώνεις;τον πουτσο σου τι μας τον εβγαλες σε κοινη θεα ρε τυπε?
Όταν χέζεις τον παίζεις;;;στο μπανιο τον παιζω συνηθως
Εεε σκέφτηκε κ την μειοψηφία το 4%!!!Ελα ντε και γω αυτο απορω ... 96 % αντρες εδω μεσα το εργαλειο του μας εβαλε να βλεπουμε
Ο Binokio είναι αυτός?Δεν ειμαι ο Νωντας. Ουτε ξερω ποιος ειναι αυτος
υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν θες να εκτελέσεις κάποιες παράνομες εντολές.
μπορείς να τις κρύψεις ακόμα και μέσα σε μια φωτογραφία άμα λάχει, οπότε κάνεις το χρήστη να το τρέξει, χωρίς να το θέλει.
επίσης μπορείς να το βάλεις σε μια ταινία, οι οποίες επίσης αποτελούν binary δεδομένα.
μπορείς να κάνεις buffer overrun attack, και πάρα πολλά άλλα πράγματα.
Δεν μου λες τις τρίχες κάτω από τα αρχίδια με κερί τις παίρνεις;;;Γιατί καυλώνεις;
Θα σε ξε σει...λοιπον σοβαρα τωρα για πειτε καθε πρωι περναει εξω απο το σπιτι ενα καλο καυλακι με ωραιο πατο πως να κανω πεσιμο να τη φαω.
και δευτερον εμφανιστηκε στη γειτονια καλο τεμαχιο την εχω δει δυο φορες μονο και το αυτοκινητο της παντα απ'εξω τι ωρες βγαινει ρε πουστη μου να της χτυπησω το αυτοκινητο και καλα στο παρκαρισμα με το δικο μου να πιασω συζητηση η θα με ξεχεσει
Ξυράφι αλλα σιγα σιγα με προσοχηΔεν μου λες τις τρίχες κάτω από τα αρχίδια με κερί τις παίρνεις;;;
Μία φορά δοκίμασε ξυράφι κ το έκοψα το δεξί αρχίδι,παραλίγο να έμενα με ένα αρχίδια εν ολίγοις...