TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλα ροδολφε βαλεντινοΛεμε αν!!

καλα ροδολφε βαλεντινοΛεμε αν!!
καλα ροδολφε βαλεντινο![]()
περιμενε εσυ την αγνη παρθενα ψυχη
![]()
![]()
καλα ροδολφε βαλεντινο![]()
περιμενε εσυ την αγνη παρθενα ψυχη
![]()
![]()
Ειμαι ρομαντικος να ξες
δεν σε γνωριζα ρε ;) εκανα πολλα ταξιδια με εθνικη ομαδα και την ομαδα που επαιζα ;) οχι το πουλι μουΔεν εστειλες ενα πιμι να παμε μαζι??
και εγω ειμαι φιλε ειμαι αγαπουληςΕιμαι ρομαντικος να ξες
δεν σε γνωριζα ρε ;) εκανα πολλα ταξιδια με εθνικη ομαδα και την ομαδα που επαιζα ;) οχι το πουλι μουχαντ μπωλλλ
![]()
![]()
και εγω ειμαι φιλε ειμαι αγαπουλης![]()
αλλα αν δω κανα καλο μιλφονι ορμαω
ενταξει το λες πολυ χοντρα εσυ :- επειδη ειμαι μπρουταλ αγορι που λεει και το καλοπαιδο της διοικησηςΡομαντικος καργιολης δηλ??![]()
ξερεις ε τι μου λενε οσα κοριτσια γνωριζουμε και οι δυο μας ;) δεν μπορουσες να εισαι τοσο καλο παιδι οσο ο τζιμμυς
axaxaxxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxxaaxaxxaaxξερεις ε τι μου λενε οσα κοριτσια γνωριζουμε και οι δυο μας ;) δεν μπορουσες να εισαι τοσο καλο παιδι οσο ο τζιμμυςκαταλαβες τρωω και κραξιμο εξαιτιας του :-
εδω μου πηρε το μιλφονι και το πηγε τσαρκα ;) και εγω ακομη τιποτα :- στο καλημερα καλησπερα με εχει :-axaxaxxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxxaaxaxxaax
να σου πω την αληθεια φαινεται οτι ο τζιμυς ειναι καλο παιδι και ας μην εχω βγει ακομα μαζι του![]()
εδω μου πηρε το μιλφονι και το πηγε τσαρκα ;) και εγω ακομη τιποτα :- στο καλημερα καλησπερα με εχει :-
τον προκαλω να με διαψευσει
ειναι ντροπαλος ο τζιμαραςτον προκαλω να με διαψευσειτις λεω μαζι δεν θα παμε βολτα
μου λεει θα ειναι και ο τζιμμυς
![]()
![]()
μειναι ηρεμη δυναμη ;) αυτο το γουσταρουν οι πιο μεγαλες γυναικεςειναι ντροπαλος ο τζιμαρας![]()
![]()
το αντιθετο τελειως απο μεναμειναι ηρεμη δυναμη ;) αυτο το γουσταρουν οι πιο μεγαλες γυναικες![]()
![]()
κ γω τσιμαρα μια απο τα ιδια...wtf? δεν εχω ξαθολου ορεξη ναΣωστος
Εγω παλι δεν εχω ορεξη για πηδουλινο καθολου![]()
Τσεκουρμαν καλημερα..ολοι το παθαινουμε αυτο σε φασεις της ζωης μαςκ γω τσιμαρα μια απο τα ιδια...wtf? δεν εχω ξαθολου ορεξη να
εκτος αν τα βαρεθηκα ολα κ δε το καταλαβα