jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τζιμυ τρωω μπουγατσα σπιτικη και τσουρεκι με μαυρη μερεντα..γνωμη σου![]()
Μπουγατσα οκ
Αλλα μερεντα πρωι πρωι
τζιμυ τρωω μπουγατσα σπιτικη και τσουρεκι με μαυρη μερεντα..γνωμη σου![]()
μαυρη το τονιζω υγιεινη διατροφηΜπουγατσα οκ
Αλλα μερεντα πρωι πρωι![]()
Τζιμυ θα παντρευοσουν πανχοντρη για τα μπικικινια;φαντασου πενταγιω με πολλα λεφτα ομως![]()
![]()
εμενα μου ειχε τυχει αλλα εκοψα λασπη σφαιρατα
![]()
θεωρητικα ναι πρακτικα οχι..πρωτον θα εσχεις την πατσαβουρα συνεχεια διπλα σου..υπνο μαζι,γαμησι μαζι..θα σου λεει τα λεφτα μου συνεχεια και θα σου κανει μαγκιες συνεχως....συμπερασμα απο μενα ειναι οχιΕ οκ
Αν ελυνα το προβλημα της ζωης μου μπορει
ftoy soy φιλοχρημματε
ειχα σχεση με μια τετοια μεγαλοδικηγορος ο μπαμπας της μια ημερα στην γλυφαδα στα δελφινια κατι ειπε για τα λεφτα το εκανα το μαγαζι αναστα φυγαμε την εβγαλα στην παραλιακη την κατεβασα απο το αμαξι και εκει τελοςθεωρητικα ναι πρακτικα οχι..πρωτον θα εσχεις την πατσαβουρα συνεχεια διπλα σου..υπνο μαζι,γαμησι μαζι..θα σου λεει τα λεφτα μου συνεχεια και θα σου κανει μαγκιες συνεχως....συμπερασμα απο μενα ειναι οχι![]()
Nai okθεωρητικα ναι πρακτικα οχι..πρωτον θα εσχεις την πατσαβουρα συνεχεια διπλα σου..υπνο μαζι,γαμησι μαζι..θα σου λεει τα λεφτα μου συνεχεια και θα σου κανει μαγκιες συνεχως....συμπερασμα απο μενα ειναι οχι![]()
ftoy soy φιλοχρημματε
αψογος...τετοια κανουν νομιζουν οτι με τα λεφτα θα εισαι υπο συνεχειαειχα σχεση με μια τετοια μεγαλοδικηγορος ο μπαμπας της μια ημερα στην γλυφαδα στα δελφινια κατι ειπε για τα λεφτα το εκανα το μαγαζι αναστα φυγαμε την εβγαλα στην παραλιακη την κατεβασα απο το αμαξι και εκει τελος
ρε πουλο τι λες δεν υπαρχει περιπτωση να μην στα σπασειNai ok
Ισως
Αν δεν μου εσπαγε τα ουμπαλα μπορει
ειχα σχεση με μια τετοια μεγαλοδικηγορος ο μπαμπας της μια ημερα στην γλυφαδα στα δελφινια κατι ειπε για τα λεφτα το εκανα το μαγαζι αναστα φυγαμε την εβγαλα στην παραλιακη την κατεβασα απο το αμαξι και εκει τελος
Nai ok
Ισως
Αν δεν μου εσπαγε τα ουμπαλα μπορει
μαθηματικα βεβαιον θα βγαλει ολα τα κομπλεξ πανω σου και θα γυριζεις τον κοσμο με την ορκα παρεαΘελω να γυρισω τον κοσμο ρε τασσουλη γι αυτο
Θελω να γυρισω τον κοσμο ρε τασσουλη γι αυτο
ρε πουλο τι λες δεν υπαρχει περιπτωση να μην στα σπασει
εγω φιλε εχω παει σχεδον παντου εκτος αμερικης ;) με λεφτα δικα μου καμια κυρατσα δεν γουσταρω να μου πει σε ταιζω