iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Κρίση παντού...εχει χαλασει κ δω η κατασταση,απλα δεν χτυπανε πορτα...κατα τα αλλα πολυ μετριες κοπελες σε υπηρεσιες πρωτα απ ολα...
Κρίση παντού...εχει χαλασει κ δω η κατασταση,απλα δεν χτυπανε πορτα...κατα τα αλλα πολυ μετριες κοπελες σε υπηρεσιες πρωτα απ ολα...
δεν το κάνω μόνο για να μην χαρούν κάποιοι από αύριο όμως τέλος ενημέρωση
ηθικη κυριως κ αρπαχτη πανω απ ολα.$$$ TalksΚρίση παντού...
Και στην τελική τι έγινε; Στο βιογραφικό σου δεν μπορείς να το βάλειςΕ καλα εισαι
Θυμαμαι μελος που χε καιρο να γραψει κριτικη ανεβαινε 2 2 τις θεσεις :S
Αυτό ξαναπές το, κρίση αξιών σαν κοινωνία είχαμε και μετά ήρθε το οικονομικό.ηθικη κυριως κ αρπαχτη πανω απ ολα.$$$ Talks
Αυτό ξαναπές το, κρίση αξιών σαν κοινωνία είχαμε και μετά ήρθε το οικονομικό.
Και στην τελική τι έγινε; Στο βιογραφικό σου δεν μπορείς να το βάλεις![]()
ηθικη κυριως κ αρπαχτη πανω απ ολα.$$$ Talks
Δεν γίνεται μόνο εδώ, τα ίδια στο fb, το instagram, το youtube...Χα χα μαλλον για καπιους ειναι σημαντικο
ουτε για μας τους τιμημενους δεν ειναι σημαντικο.who cares?Χα χα μαλλον για καπιους ειναι σημαντικο
Καιρο τωρα!![]()
Δεν γίνεται μόνο εδώ, τα ίδια στο fb, το instagram, το youtube...
ουτε για μας τους τιμημενους δεν ειναι σημαντικο.who cares?
μπουλσιτ ολα τσυμι.
Τι τίτλο να πάρεις ρε φίλε ένα φόρουμ είναι σχετικά με το σεξ εγώ έχω δουλειά δεν ψάχνωΚαλα ναι
Εγω ειμαι εδω πρωτιστως για χαβαλε κ μετα ενημερωση
Ουτε τιτλοι με νοιαζουν
ουτε για μας τους τιμημενους δεν ειναι σημαντικο.who cares?
μπουλσιτ ολα τσυμι.
Να περνάς καλά, να κάνεις φίλους και να μοιράζεσαι πληροφορίες για το κοινό μας ενδιαφέρον... Όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα...Καλα ναι
Εγω ειμαι εδω πρωτιστως για χαβαλε κ μετα ενημερωση
Ουτε τιτλοι με νοιαζουν
Τι τίτλο να πάρεις ρε φίλε ένα φόρουμ είναι σχετικά με το σεξ εγώ έχω δουλειά δεν ψάχνω
Να περνάς καλά, να κάνεις φίλους και να μοιράζεσαι πληροφορίες για το κοινό μας ενδιαφέρον... Όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα...