jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Δεν είναι έτσι φίλε
Ε μλκες κ μαλακιες συνεχεια συμβαινουν οποτε!!
Δεν είναι έτσι φίλε
Σωστό κι αυτό... Αλλά να ενημερώνεις και να την ακούς κι από πάνω δεν λέει...
Ντοντ ντου ετ φεδων.Χαχαχα... Λες να μετακομίσω;
Φίλε εγώ πάντως είμαι σε σκέψεις να πατησωΕ μλκες κ μαλακιες συνεχεια συμβαινουν οποτε!!
Τι να πω φίλε; Έχασες σκηνικά, με κατηγόρησαν ότι έκανα like στον εαυτό μου, έσβησαν ένα σωρό like σε κριτικές μου, έσβησαν ακόμη και κριτικές μου. Είπαν ότι δεν ξέρω να γράφω, ότι δεν έχω χιούμορ, ότι, ότι... Anyway, κριτικές για μένα τέλος, αλλά τοΓια πε δηλ!!
Όχι ρε μην ακούω τέτοια, keep walking για όσους ξέρουν, εκτιμούν και στηρίζουν...delete
γαμαμε απο συνηθεια ελεγε ο μεγιστος Φαρκελι.Τι να πω φίλε; Έχασες σκηνικά, με κατηγόρησαν ότι έκανα like στον εαυτό μου, έσβησαν ένα σωρό like σε κριτικές μου, έσβησαν ακόμη και κριτικές μου. Είπαν ότι δεν ξέρω να γράφω, ότι δεν έχω χιούμορ, ότι, ότι... Anyway, κριτικές για μένα τέλος, αλλά τοσυνεχίζεται κανονικά...
Με απογοητεύεις, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...Ντοντ ντου ετ φεδων.
σαπιλοκατασταση πλεον,τα κοκκαλα της Αθηνας γλειφουμε,
έχει παραγινει τον τελευταίο καιρό πολλά γίνονταιΤι να πω φίλε; Έχασες σκηνικά, με κατηγόρησαν ότι έκανα like στον εαυτό μου, έσβησαν ένα σωρό like σε κριτικές μου, έσβησαν ακόμη και κριτικές μου. Είπαν ότι δεν ξέρω να γράφω, ότι δεν έχω χιούμορ, ότι, ότι... Anyway, κριτικές για μένα τέλος, αλλά τοσυνεχίζεται κανονικά...
Τι να πω φίλε; Έχασες σκηνικά, με κατηγόρησαν ότι έκανα like στον εαυτό μου, έσβησαν ένα σωρό like σε κριτικές μου, έσβησαν ακόμη και κριτικές μου. Είπαν ότι δεν ξέρω να γράφω, ότι δεν έχω χιούμορ, ότι, ότι... Anyway, κριτικές για μένα τέλος, αλλά τοσυνεχίζεται κανονικά...
Όχι ρε μην ακούω τέτοια, keep walking για όσους ξέρουν, εκτιμούν και στηρίζουν...
delete
Κόβεται το σεξ; Θεοπούλα στο παρά πέντεγαμαμε απο συνηθεια ελεγε ο μεγιστος Φαρκελι.
εννοειται κ να μην γραψεις,συνεχιζεις να εξασκεις το σπορ.
φανταζομαι μαλακιες της διοικησης.
εχει χαλασει κ δω η κατασταση,απλα δεν χτυπανε πορτα...κατα τα αλλα πολυ μετριες κοπελες σε υπηρεσιες πρωτα απ ολα...Με απογοητεύεις, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...
Σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχε αυτό το κουμπί θα ήταν όλα πολύ πιο cool... Γνώμη σου...Κσλα autο με τα like ειναι πονεμενη ιστορια
δεν το κάνω μόνο για να μην χαρούν κάποιοι από αύριο όμως τέλος ενημέρωσηΟχι ρε γιγαντα
Ενημερωση κ χαβαλες γι αυτο ειμαστε εδω
Υπάρχουν και τα ενημερωτικά πμ για όποιον ενδιαφέρεται ;)δεν το κάνω μόνο για να μην χαρούν κάποιοι από αύριο όμως τέλος ενημέρωση
Σκέφτομαι ότι αν δεν υπήρχε αυτό το κουμπί θα ήταν όλα πολύ πιο cool... Γνώμη σου...