jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Ουκ εν τω πολλώ το ευ...
Ομιληστε δημοτικη δεν σςς λαμβανω
Ουκ εν τω πολλώ το ευ...
Η ποιότητα νικά την ποσότητα...Ομιληστε δημοτικη δεν σςς λαμβανω
Η ποιότητα νικά την ποσότητα...
ε βέβαια έχει κούρασει και ευθήνη η εργασία σου μην ξεχάσεις να γαμίσεις με μόλτο το ράφι,σε σκοτώνει η δουλεία σου. :SΜπα
Σιγα μην κανω τον εργατη συνεχεια![]()
ε βέβαια έχει κούρασει και ευθήνη η εργασία σου μην ξεχάσεις να γαμίσεις με μόλτο το ράφι,σε σκοτώνει η δουλεία σου. :S
Εγώ δεν τις μετράω καν γιατί μελαγχολώ όταν υπολογίζω πόσα ξοδεύω...καντες δεκα![]()
ε βέβαια έχει κούρασει και ευθήνη η εργασία σου μην ξεχάσεις να γαμίσεις με μόλτο το ράφι,σε σκοτώνει η δουλεία σου. :S
Εγώ δεν τις μετράω καν γιατί μελαγχολώ όταν υπολογίζω πόσα ξοδεύω...
ε με τον μαλάκα αυτός πρέπει να έρθει μια βδομάδα οικοδομή να ανεβοκατεβαίνει σκλαωσιές.
ουτε μερα δεν θα κατσειε με τον μαλάκα αυτός πρέπει να έρθει μια βδομάδα οικοδομή να ανεβοκατεβαίνει σκλαωσιές.
Και το μουνί ταξίδι είναι...Σωστο κ αυτο
Εγω τα μοιραζω σε ταξιδια κ μουνι
καλά δεν σου τρέχουν κιολάς το μήνα μέχρι αίγινα φτάνουν και δεν ξέρω αν έχεις για ην επιστροφή. :SΣωστο κ αυτο
Εγω τα μοιραζω σε ταξιδια κ μουνι
ε με τον μαλάκα αυτός πρέπει να έρθει μια βδομάδα οικοδομή να ανεβοκατεβαίνει σκλαωσιές.
και θα ρίξει τον μέσο όρο του σε μια φορά το διμήνο.ουτε μερα δεν θα κατσει![]()
![]()
ουτε μερα δεν θα κατσει![]()
![]()
καλά δεν σου τρέχουν κιολάς το μήνα μέχρι αίγινα φτάνουν και δεν ξέρω αν έχεις για ην επιστροφή. :S