Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
Καβλωμενη για μαχη μαλλον :erection:
τσιμυ έχεις σκεφτεί οτι έχεις κάνει καταχρησή του οργανισμού σου με τις μαλακίες που τραβάς και μια μέρα θα στερέψει το πηγάδι?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
τσιμυ έχεις σκεφτεί οτι έχεις κάνει καταχρησή του οργανισμού σου με τις μαλακίες που τραβάς και μια μέρα θα στερέψει το πηγάδι?

:2funny:
Που τα βρισκεις ρε???
Μπα μια εξαερωση την βδομαδα κανω οποτε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
:2funny:
Που τα βρισκεις ρε???
Μπα μια εξαερωση την βδομαδα κανω οποτε...
ρε μλκ έχεις μπερδέψει την κλανιά με τη μαλακία,τι εξαέρωση λές εκτός και αν χύνεις ατμό.  :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
τσιμυ υπάρχουν και χειρότερα δεν σου ειπα να ο άλλος έδωσε χρήματα για να τον παίξει.

παρομοιο ναι ...ημουν μεταξι και τρωω φολα στο 10ευρω ....και λεω δεν γινεται να μεινω αχυστος οποτε παω φυλης ...ειχα περασει σε δωματιο και η κοπελα επειδη ειχε αλλα δυο δωματια αργησε να ερθει ...στην αναμονη αρχισα να τον παιζω να περασει η ωρα... σε μια φαση ομως καυλωνω δεν κρατηθηκα και εχυσα ...με τον που χυνω ακουω πορτα να ανοιγει και να μπαινει η πουτανα ...δεν καταφερε να μου σηκωθει ποτε....εδιωξα την κοπελα απο το δωματιο λεγοντας της οτι δεν φταει και οτι κατι επαθα εγω ...η χειροτερη μου μερα ηταν αυτη ...με λιγα λογια εδωσα 30 ευρω για εναν αυνανισμο που θα μπρουσα να τον κανω και σπιτι μου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
Αφου δεν το καταλαβαινεις στοκε
εγω είμαι στόκος ρε μπετόβλακα βάζεις το πουλάκι σου πάνω στο καλοριφερ για να το κάνεις κοτλέ και μιλάς για εξαερώσεις και παπαριές.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
τσιμυ υπάρχουν και χειρότερα δεν σου ειπα να ο άλλος έδωσε χρήματα για να τον παίξει.

παρομοιο ναι ...ημουν μεταξι και τρωω φολα στο 10ευρω ....και λεω δεν γινεται να μεινω αχυστος οποτε παω φυλης ...ειχα περασει σε δωματιο και η κοπελα επειδη ειχε αλλα δυο δωματια αργησε να ερθει ...στην αναμονη αρχισα να τον παιζω να περασει η ωρα... σε μια φαση ομως καυλωνω δεν κρατηθηκα και εχυσα ...με τον που χυνω ακουω πορτα να ανοιγει και να μπαινει η πουτανα ...δεν καταφερε να μου σηκωθει ποτε....εδιωξα την κοπελα απο το δωματιο λεγοντας της οτι δεν φταει και οτι κατι επαθα εγω ...η χειροτερη μου μερα ηταν αυτη ...με λιγα λογια εδωσα 30 ευρω για εναν αυνανισμο που θα μπρουσα να τον κανω και σπιτι μου

Οκ
Καλο ηταν κ αυτο
Αλλη εμπειρια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
εγω είμαι στόκος ρε μπετόβλακα βάζεις το πουλάκι σου πάνω στο καλοριφερ για να το κάνεις κοτλέ και μιλάς για εξαερώσεις και παπαριές.

Δεν.παιζεσαι :happy:
Εξαερωση το λεω εγω χαριτολογοντας το χυσιμο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756

:S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom