jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τσιμυ έχεις σκεφτεί οτι έχεις κάνει καταχρησή του οργανισμού σου με τις μαλακίες που τραβάς και μια μέρα θα στερέψει το πηγάδι?Καβλωμενη για μαχη μαλλον![]()
τσιμυ έχεις σκεφτεί οτι έχεις κάνει καταχρησή του οργανισμού σου με τις μαλακίες που τραβάς και μια μέρα θα στερέψει το πηγάδι?
ρε μλκ έχεις μπερδέψει την κλανιά με τη μαλακία,τι εξαέρωση λές εκτός και αν χύνεις ατμό. :S
Που τα βρισκεις ρε???
Μπα μια εξαερωση την βδομαδα κανω οποτε...
ρε μλκ έχεις μπερδέψει την κλανιά με τη μαλακία,τι εξαέρωση λές εκτός και αν χύνεις ατμό. :S
εγω είμαι στόκος ρε μπετόβλακα βάζεις το πουλάκι σου πάνω στο καλοριφερ για να το κάνεις κοτλέ και μιλάς για εξαερώσεις και παπαριές.Αφου δεν το καταλαβαινεις στοκε
τσιμυ υπάρχουν και χειρότερα δεν σου ειπα να ο άλλος έδωσε χρήματα για να τον παίξει.
παρομοιο ναι ...ημουν μεταξι και τρωω φολα στο 10ευρω ....και λεω δεν γινεται να μεινω αχυστος οποτε παω φυλης ...ειχα περασει σε δωματιο και η κοπελα επειδη ειχε αλλα δυο δωματια αργησε να ερθει ...στην αναμονη αρχισα να τον παιζω να περασει η ωρα... σε μια φαση ομως καυλωνω δεν κρατηθηκα και εχυσα ...με τον που χυνω ακουω πορτα να ανοιγει και να μπαινει η πουτανα ...δεν καταφερε να μου σηκωθει ποτε....εδιωξα την κοπελα απο το δωματιο λεγοντας της οτι δεν φταει και οτι κατι επαθα εγω ...η χειροτερη μου μερα ηταν αυτη ...με λιγα λογια εδωσα 30 ευρω για εναν αυνανισμο που θα μπρουσα να τον κανω και σπιτι μου
εγω είμαι στόκος ρε μπετόβλακα βάζεις το πουλάκι σου πάνω στο καλοριφερ για να το κάνεις κοτλέ και μιλάς για εξαερώσεις και παπαριές.
:S :Sτσιμυ υπάρχουν και χειρότερα δεν σου ειπα να ο άλλος έδωσε χρήματα για να τον παίξει.
παρομοιο ναι ...ημουν μεταξι και τρωω φολα στο 10ευρω ....και λεω δεν γινεται να μεινω αχυστος οποτε παω φυλης ...ειχα περασει σε δωματιο και η κοπελα επειδη ειχε αλλα δυο δωματια αργησε να ερθει ...στην αναμονη αρχισα να τον παιζω να περασει η ωρα... σε μια φαση ομως καυλωνω δεν κρατηθηκα και εχυσα ...με τον που χυνω ακουω πορτα να ανοιγει και να μπαινει η πουτανα ...δεν καταφερε να μου σηκωθει ποτε....εδιωξα την κοπελα απο το δωματιο λεγοντας της οτι δεν φταει και οτι κατι επαθα εγω ...η χειροτερη μου μερα ηταν αυτη ...με λιγα λογια εδωσα 30 ευρω για εναν αυνανισμο που θα μπρουσα να τον κανω και σπιτι μου
einai ωραιος τυπος ο ηλεκτρολογος της καρδιας μαςΕχει χουμορ παντως το παραδεχομαι
καπνιζεις?
καπνιζεις?
Ένα sexy κατάνα ;)τι εχασα;![]()
αναρωτιέμαι γιατί υπάρχεις?Οχι αυτο μου λειπε