raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
ναι αλλα δε ξερουν ποτε ειναι ετοιμα και βγαζεις το σκατο με τη σπατουλα :S
Ε νταξει καμια φορα shit happens...
ναι αλλα δε ξερουν ποτε ειναι ετοιμα και βγαζεις το σκατο με τη σπατουλα :S
Καμμια δεν μου εχει αρνηθει κωλο ρε..ουτε 30 ουτε 40 ουτε 20 κατι...Τι? να κατσω να μαλωσω? :S
Δεν δινουν ευκολα κωλο οι γυρω στα 30.....αντιθετως τα πιπινακια γυρω στα 20 γουσταρουν αβερτα...
Καμμια δεν μου εχει αρνηθει κωλο ρε..ουτε 30 ουτε 40 ουτε 20 κατι...
Μαλακιες λες ρε..Ουτε το ενα ουτε το αλλο.Μου κανει εντυπωση που σου τυχαινουν εσενα..το μονο που μου εχουν κανει ολες ηταν να μην με αφηνουν πολυ συχνα και μου εσπαγαν τα αρχιδια :S :SΑμα εισαι κοντόκανος ή πας με μπαζα, εμενα δεν με ενδιαφερει...
Μαλακιες λες ρε..Ουτε το ενα ουτε το αλλο.Μου κανει εντυπωση που σου τυχαινουν εσενα..το μονο που μου εχουν κανει ολες ηταν να μην με αφηνουν πολυ συχνα και μου εσπαγαν τα αρχιδια :S :S
Στο μονο που διαφωνω ειναι για 28-38..τα καλυτερα γκωνλικαν εχω κανει με δαυτες..Απο την τεραστια εμπειρια μου θα σου δωκω καποια στοιχεια και ο,τι σου πω καντο ευαγγελιο και μην κοντραρεις αλλο :
Τα γκομενετα της γενιας μου, πες 28-38 το ψιλοεχουν ταμπου το γκωλικο...δυσκολα βρισκεις καποια που το δινει αβερτα..πολλες το εχουν ταμενο και σφαλισμενο με βουλοκερι..
Τα πιπινακια καριολακια γυρω στα 20 εχουν δει τα παντα στο ιντερνετ και δινουν κωλους, αφαλους και ο,τι αλλη τρυπα εχουν ευκαιρη...
Οι μιλφαρες 40+ ειναι μια ενδιαμεση κατηγορια...δηλαδη μπορει να μην ειναι πολυ εξοικειωμενες στο γκωλικο, αλλα αμα βρεθουν με εναν παιδαρο σαν εμενα, κανουν τα παντα και ειναι τερμα απελευθερωμενες...
asχοληοσε με τον χανςΣτο μονο που διαφωνω ειναι για 28-38..τα καλυτερα γκωνλικαν εχω κανει με δαυτες..
Απο την τεραστια εμπειρια μου θα σου δωκω καποια στοιχεια και ο,τι σου πω καντο ευαγγελιο και μην κοντραρεις αλλο :
Τα γκομενετα της γενιας μου, πες 28-38 το ψιλοεχουν ταμπου το γκωλικο...δυσκολα βρισκεις καποια που το δινει αβερτα..πολλες το εχουν ταμενο και σφαλισμενο με βουλοκερι..
Τα πιπινακια καριολακια γυρω στα 20 εχουν δει τα παντα στο ιντερνετ και δινουν κωλους, αφαλους και ο,τι αλλη τρυπα εχουν ευκαιρη...
Οι μιλφαρες 40+ ειναι μια ενδιαμεση κατηγορια...δηλαδη μπορει να μην ειναι πολυ εξοικειωμενες στο γκωλικο, αλλα αμα βρεθουν με εναν παιδαρο σαν εμενα, κανουν τα παντα και ειναι τερμα απελευθερωμενες...
ναι κι εμενα. στο διπλανο παρτυ ημουν.Συμφωνώ για τα πιπινάκια, πριν λίγες μέρες μου πήρε πίπα σε ένα πάρτυ μια φοιτήτρια 19άρα και όταν
τελείωσα στο στόμα της τα κατάπιε όλα. Έμεινα άφωνος και της είπα ότι δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο,
αλλά όπως μου είπε τα πίνει απο τα 17 της.
ναι κι εμενα. στο διπλανο παρτυ ημουν.
οι μουτσοι που γαμουσαμε γιναν καπεταναιοιΤα γράφει για να τα πιστέψει ο ίδιος. Σκληρός καριόλης και ζελεδόπουτσας, δεν νοείται.
Παιδια??
Αργησες...τωρα που μπαινεις μουλωστα που κοιμαται η κυρα γαμησουΕλα μαν πες το
Αργησες...τωρα που μπαινεις μουλωστα που κοιμαται η κυρα γαμησου
χαχαDimm φανερωσου
Διπλα εισαι
χιλιες φορες πρεζακιας..Ειμαι ξαπλα στο κρεβατι...πισσα σκοταδι και μονο 2 ματια λαμπιριζουν στο σκοταδι..ξυνω την ποδαρα μου στον κωλο της αλλης και τον παιζω με το νημα του gntm...ειμαι αρχοντας..