jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Kαι ποιον θα εριχνες στον γκρεμο, τον δοπα ή τον βαν νορντεν?
Μπα ειμαι ευγενικη ψυχουλα για κανω τετοια
Ο Κάιζερ Μπλίζερ, διαδίδει ότι είστε "εύθυμος".
Εγώ βέβαια δεν το πολυπιστεύω, αλλά Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε πριν αρχίσει και παίρνει διαστάσεις το θέμα.
Ε τον ντιμ γιατι ημασταν κ metal mates
Ο Κάιζερ Μπλίζερ, διαδίδει ότι είστε "εύθυμος".
Εγώ βέβαια δεν το πολυπιστεύω, αλλά Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε πριν αρχίσει και παίρνει διαστάσεις το θέμα.
Τι αν ξεκαθαρισω...ο γεροτραγος ειναι γνωστο οτι με ζηλευει και με συκοφαντει..εχω πηδηξει απειρα μουνια, δεν με αγγιζουν τα γραφομενα ενος γεροντοπουστα...
Εκτιμώ την ειλικρίνειά σας.
καλως ηρθε τζιμμυ
Δηλώνετε ότι σας έχει μύχιο πόθο δηλαδή.
Ενδιαφέρουσα υπόθεση, αλλά υπόθεση. Μπορείτε να στηρίξετε;
Αφου ασχολειτε ολη την ωρα μαζι μου..του θυμιζω πως ειναι να εισαι νεος και γαμηκουλας ενω αυτος ειναι ενας γερος που δεν γαμησε ουτε μια χουφτα γκομενες ολη του τη ζωη...γι αυτο με φθονει...αλλα εγω ειμαι σε αλλο level...
Αφου ασχολειτε ολη την ωρα μαζι μου..του θυμιζω πως ειναι να εισαι νεος και γαμηκουλας ενω αυτος ειναι ενας γερος που δεν γαμησε ουτε μια χουφτα γκομενες ολη του τη ζωη...γι αυτο με φθονει...αλλα εγω ειμαι σε αλλο level...
Του έχετε δώσει όμως λαβή για να ασχοληθεί μαζί σας, όταν συζητούσατε στο νήμα του, σχετικά με το παροδικό στυτικό πρόβλημα που είχατε.
Του έχετε δώσει όμως λαβή για να ασχοληθεί μαζί σας, όταν συζητούσατε στο νήμα του, σχετικά με το παροδικό στυτικό πρόβλημα που είχατε.
Ειχα πει οτι με παλιοτερη γκομενα που ημασταν μαζι κατι μηνες εγω ημουν ξαπλα σαν τον βουδα βλεποντας τελεοραση και αυτη καβαλουσε...ειχα μια βαρεμαρα που ο πελοπιδας μου ηταν μελατος...κλαιν μαιν δηλαδη αμα εισαι σε σχεση, δεν εχεις ορεξη για σεξ καθε μερα..ολοι το ξερουν αυτο...απλα του γερομπλιζ του φανηξε παραξενο επειδη γαμαει καθε 6 μηνες οποτε οι καυλες του ξεπερνανε αυτες ισοβιτη σε μεξικανικες φυλακες...
Γενικα οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε μια τριχα απο τα ξυρισμενα αρχιδια μου..
Ειχα πει οτι με παλιοτερη γκομενα που ημασταν μαζι κατι μηνες εγω ημουν ξαπλα σαν τον βουδα βλεποντας τελεοραση και αυτη καβαλουσε...ειχα μια βαρεμαρα που ο πελοπιδας μου ηταν μελατος...κλαιν μαιν δηλαδη αμα εισαι σε σχεση, δεν εχεις ορεξη για σεξ καθε μερα..ολοι το ξερουν αυτο...απλα του γερομπλιζ του φανηκε παραξενο επειδη γαμαει καθε 6 μηνες οποτε οι καυλες του ξεπερνανε αυτες ισοβιτη σε μεξικανικες φυλακες...
Γενικα οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε μια τριχα απο τα ξυρισμενα αρχιδια μου..
Γιατί γίνεστε προσβλητικός;
Σας έχω γράψει εγώ ποτέ, ότι είστε μια σταγόνα από το εκνέφωμα που βάζω στην μύτη για να την καθαρίσω από τις βλέννες;
Γιατί γίνεστε προσβλητικός;
Σας έχω γράψει εγώ ποτέ, ότι είστε μια σταγόνα από το εκνέφωμα που βάζω στην μύτη για ν την καθαρίσω από τις βλέννες;