Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Περισσότερες.

Να υποθεσω οτι τουλαχιστον θα μου αναγνωρισετε οτι η τελευταία είναι ενα επιπεδο πανω.
τυπε εκτος απο χασοδικης εισαι κ σαβουρογαμης? :S :S :S
εξαθλιωση τυπε κ καταντια

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Μετά από δύο μέρες κανονίσαμε να πάμε μαζί σε ένα φιλικό της ζευγάρι που είχε καιρό να δει.Εμενα ήταν πολύ κοντά στο εξοχικό μου και ήθελα να πάω να αφήσω κάποια πράγματα οπότε σύνταξιδεψαμε.Φτασαμε εκεί και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό,με τον τύπο από το ζευγάρι βγήκαμε και συγχωριανοί οπότε η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και το κρασί έρεε άφθονο.Καποια στιγμή σηκώθηκα κ κατάλαβα ότι είχα πιει παραπάνω.Οποτε ζήτησα σιγά σιγά να αποχωρήσουμε.Δεν είχε πάει πολύ αργά και η συνοδηγός μου ήθελε να γυρίσουμε κατευθείαν στο άστυ.Εγω αφενός δεν είχα τελειώσει την δουλειά που είχα να κάνω αφετέρου ήθελα να ξεσουρωσω λίγο πριν βγω στην Εθνική.Οποτε μπήκαμε στο αμάξι και κατευθύνθηκαμε προς το σπίτι στο χωριό,εκεί ξεφόρτωσα όλα τα πράγματα άνοιξα κλιματισμό στο φουλ και άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ.Σε κάποια φάση που της είπα να συνεχίσουμε στο υπνοδωματιο τραβήχτηκε και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,και τα σχετικά.Της λέω εγώ πάω να ξαπλώσω λίγο κι αν θέλεις ελα,οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι.Της έβγαλα την μπλουζα,άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της και μετά ξεκουμπωσα το παντελόνι.Εκει τσίνισε αλλά δεν πτοήθηκα και πέρασα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο,πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη...πέρασα ώρα εκεί παίζοντας με κλειτορίδα και βάζοντας ένα  και μετά δύο δάχτυλα.Υγρανθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από λίγη ώρα άρχισε να τρέμει και να χτυπιέται.Αφου τελείωσα την περιποίηση και έχυσε πανηγυρικά ήταν η δική μου σειρά...ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.
Τώρα για τα υπόλοιπα στο σεξ δεν έχω να πω πολλά γιατί στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν μπορούσα να χύσω πάνω από δύο φορές και δεν το ευχαριστήθηκαμε.Οποτε αρκεστηκαμε σε δυο τρεις κλασσικες στασεις.Ιεραποστολικο πισωκολλητο και κάποιες παραλλαγές.Δωσαμε όμως υπόσχεση και για επόμενο πήδημα εντός των εορτών.To be continued...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πενταγιο εχω μαθει κενταει πολυ δυνατο μωρο

θα χασουν πολλες επαγγελματιες τον υπνο τους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
παιδια και γω  γαμησα :takethis:

θα γραψω μολις τελειωσει η ιστορια :S :S :S

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
παιδια και γω  γαμησα :takethis:

θα γραψω μολις τελειωσει η ιστορια :S :S :S

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
πενταγιο εχω μαθει κενταει πολυ δυνατο μωρο

θα χασουν πολλες επαγγελματιες τον υπνο τους

Μη διασταυρωμένες πληροφορίες, λένε ότι το γκλάμουρ φόρεσε σε όλα το τα κορίτσια πλερέζες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτο το ποστ ειναι για σχολιασμο κριτικης!
άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ...και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,...οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι. ...πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη......ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.To be continued...
Ποσο ακομα θα συνεχυστει το δραμα σου? η φαρσοκωμοδια, δηλ.
Ηθελε να στο παιξει και δυσκολη, πουτανες γυναικες, θα νιωθει τυψεις για το πακι στην αγγλια.  Τελικα επεσες σε φολα, μην την προμοταρεις και τρεφεις τον εγωισμο της. Ακου εκει ανταξια της ρουμανικης σχολης, κριμα τα εξοδα για τα διδατρα στις δασκαλες απο τα καρπαθια.
Μηπως σου εριξε τιποτα στο ποτο και ειχες παραισθησεις?
Σε περιπτωση για που το μετανιωσες, μπορεις να το καταγγειλεις!
Αφησε ιχνη στο κορμι σου? Εμειναν σημαδια απο τα δοντια???
Ευτυχως που ησουν μεθυσμενος και δεν ενιωσες το γδαρσιμο, μηπως ηταν πεινασμενη και το περασε για παγωτο?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ρε τυπε μασονρι που ανοιξες το θεμα μας λες δηλαδη οτι πηδηξες τη πενταγιωτισα? :rockon: :rockon: κι εμεις που την εχουμε κανει διαδυκτιακο καμακι δεν λαβαμε ουτε πμ :think:

για γραψε λεπτομεριες να την φαμε  :bigdick: τη γκομενα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ποσο ακομα θα συνεχυστει το δραμα σου? η φαρσοκωμοδια, δηλ.
Ηθελε να στο παιξει και δυσκολη, πουτανες γυναικες, θα νιωθει τυψεις για το πακι στην αγγλια.  Τελικα επεσες σε φολα, μην την προμοταρεις και τρεφεις τον εγωισμο της. Ακου εκει ανταξια της ρουμανικης σχολης, κριμα τα εξοδα για τα διδατρα στις δασκαλες απο τα καρπαθια.
Μηπως σου εριξε τιποτα στο ποτο και ειχες παραισθησεις?
Σε περιπτωση για που το μετανιωσες, μπορεις να το καταγγειλεις!
Αφησε ιχνη στο κορμι σου? Εμειναν σημαδια απο τα δοντια???
Ευτυχως που ησουν μεθυσμενος και δεν ενιωσες το γδαρσιμο, μηπως ηταν πεινασμενη και το περασε για παγωτο?

Τωρα που λες για σημαδια,το μεγαλο προβλημα ειναι η κακη μεταχειριση που γουσταρει,η οποια παρεπιπτωντος αφησε σημαδια.Ελα ομως που ο αλβανομακεδονας γκομενος υπαρχει περιπτωση να τα δει και να γινοταν χοντρο σκηνικο γιατι ειναι ζηλιαρης λεει.Κι αντε να βρεις καλυπτικο make up τελευταια στιγμη να μαζεψεις τα ασυμαζευτα.Ευτυχως δεν ξερω πως τα καταφερε,τα καλυψε και δεν πηρε πρεφα κανεις.Ναι τυπε θα τις κανω και τις καταγγελιες για βιασμό οσονουπο,μην αγχωνεσαι.Δεν ξερω μονο αν αρχισει η 5γιω τις καταγγελιες κι αυτα που της στελνουν καποιοι απο δω μεσα στα πμ,τι θα γινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom