Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Επισκέπτης
Μετά από δύο μέρες κανονίσαμε να πάμε μαζί σε ένα φιλικό της ζευγάρι που είχε καιρό να δει.Εμενα ήταν πολύ κοντά στο εξοχικό μου και ήθελα να πάω να αφήσω κάποια πράγματα οπότε σύνταξιδεψαμε.Φτασαμε εκεί και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό,με τον τύπο από το ζευγάρι βγήκαμε και συγχωριανοί οπότε η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και το κρασί έρεε άφθονο.Καποια στιγμή σηκώθηκα κ κατάλαβα ότι είχα πιει παραπάνω.Οποτε ζήτησα σιγά σιγά να αποχωρήσουμε.Δεν είχε πάει πολύ αργά και η συνοδηγός μου ήθελε να γυρίσουμε κατευθείαν στο άστυ.Εγω αφενός δεν είχα τελειώσει την δουλειά που είχα να κάνω αφετέρου ήθελα να ξεσουρωσω λίγο πριν βγω στην Εθνική.Οποτε μπήκαμε στο αμάξι και κατευθύνθηκαμε προς το σπίτι στο χωριό,εκεί ξεφόρτωσα όλα τα πράγματα άνοιξα κλιματισμό στο φουλ και άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ.Σε κάποια φάση που της είπα να συνεχίσουμε στο υπνοδωματιο τραβήχτηκε και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,και τα σχετικά.Της λέω εγώ πάω να ξαπλώσω λίγο κι αν θέλεις ελα,οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι.Της έβγαλα την μπλουζα,άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της και μετά ξεκουμπωσα το παντελόνι.Εκει τσίνισε αλλά δεν πτοήθηκα και πέρασα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο,πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη...πέρασα ώρα εκεί παίζοντας με κλειτορίδα και βάζοντας ένα  και μετά δύο δάχτυλα.Υγρανθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από λίγη ώρα άρχισε να τρέμει και να χτυπιέται.Αφου τελείωσα την περιποίηση και έχυσε πανηγυρικά ήταν η δική μου σειρά...ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.
Τώρα για τα υπόλοιπα στο σεξ δεν έχω να πω πολλά γιατί στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν μπορούσα να χύσω πάνω από δύο φορές και δεν το ευχαριστήθηκαμε.Οποτε αρκεστηκαμε σε δυο τρεις κλασσικες στασεις.Ιεραποστολικο πισωκολλητο και κάποιες παραλλαγές.Δωσαμε όμως υπόσχεση και για επόμενο πήδημα εντός των εορτών.To be continued...

Τυπε ποτε κανεις εισαγωγη για πρωκτοραφη;

Επισκέπτης
παιδια και γω  γαμησα :takethis:

θα γραψω μολις παρω εξιτηριο :S :S :S

4.jpg

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μετά από δύο μέρες κανονίσαμε να πάμε μαζί σε ένα φιλικό της ζευγάρι που είχε καιρό να δει.Εμενα ήταν πολύ κοντά στο εξοχικό μου και ήθελα να πάω να αφήσω κάποια πράγματα οπότε σύνταξιδεψαμε.Φτασαμε εκεί και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό,με τον τύπο από το ζευγάρι βγήκαμε και συγχωριανοί οπότε η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και το κρασί έρεε άφθονο.Καποια στιγμή σηκώθηκα κ κατάλαβα ότι είχα πιει παραπάνω.Οποτε ζήτησα σιγά σιγά να αποχωρήσουμε.Δεν είχε πάει πολύ αργά και η συνοδηγός μου ήθελε να γυρίσουμε κατευθείαν στο άστυ.Εγω αφενός δεν είχα τελειώσει την δουλειά που είχα να κάνω αφετέρου ήθελα να ξεσουρωσω λίγο πριν βγω στην Εθνική.Οποτε μπήκαμε στο αμάξι και κατευθύνθηκαμε προς το σπίτι στο χωριό,εκεί ξεφόρτωσα όλα τα πράγματα άνοιξα κλιματισμό στο φουλ και άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ.Σε κάποια φάση που της είπα να συνεχίσουμε στο υπνοδωματιο τραβήχτηκε και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,και τα σχετικά.Της λέω εγώ πάω να ξαπλώσω λίγο κι αν θέλεις ελα,οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι.Της έβγαλα την μπλουζα,άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της και μετά ξεκουμπωσα το παντελόνι.Εκει τσίνισε αλλά δεν πτοήθηκα και πέρασα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο,πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη...πέρασα ώρα εκεί παίζοντας με κλειτορίδα και βάζοντας ένα  και μετά δύο δάχτυλα.Υγρανθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από λίγη ώρα άρχισε να τρέμει και να χτυπιέται.Αφου τελείωσα την περιποίηση και έχυσε πανηγυρικά ήταν η δική μου σειρά...ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.
Τώρα για τα υπόλοιπα στο σεξ δεν έχω να πω πολλά γιατί στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν μπορούσα να χύσω πάνω από δύο φορές και δεν το ευχαριστήθηκαμε.Οποτε αρκεστηκαμε σε δυο τρεις κλασσικες στασεις.Ιεραποστολικο πισωκολλητο και κάποιες παραλλαγές.Δωσαμε όμως υπόσχεση και για επόμενο πήδημα εντός των εορτών.To be continued...

εαν εφαρμοζες τον νομο μας .. δεν θα χρειαζοταν ουτε να κανεις  ολα αυτα τα σεντονια  εδω μεσα ... θα γλιτωνες  βενζινες ..
συναντηση πιρφορικη με αλλα ζευγαρια ...  ασκοπα δρομολογια .. και θα γαμαγες στο μεταξι  νηφαλιος 20χρονα  πιπινια ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κι αν υστερα πουστευε κι αυτος και του αρεσε από πισω?

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
. :respect:  :respect:  πολλά εύγε masonry ....είσαι άξιος  κυνηγός !
Πάντα ετσι με ήθος και αξιοπρέπεια  :respect:
Αλλά γιατί το θέμα ειναι η τελευταία  επιθυμία ..ειναι λίγο κάπως ...τραγικό !  :embarrased:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
εαν εφαρμοζες τον νομο μας .. δεν θα χρειαζοταν ουτε να κανεις  ολα αυτα τα σεντονια  εδω μεσα ... θα γλιτωνες  βενζινες ..
συναντηση πιρφορικη με αλλα ζευγαρια ...  ασκοπα δρομολογια .. και θα γαμαγες στο μεταξι  νηφαλιος 20χρονα  πιπινια ..
Το πιο φτηνο σε μπουρδελο εδω που ειμαι ειναι στα 30 ευρω τυπε και μιλαμε για χαλι μαυρο απο αποψη υπηρεσιων.Το μεταξι μου πεφτει λιγο μακρυα...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Το πιο φτηνο σε μπουρδελο εδω που ειμαι ειναι στα 30 ευρω τυπε και μιλαμε για χαλι μαυρο απο αποψη υπηρεσιων.Το μεταξι μου πεφτει λιγο μακρυα...

αν κατεβεις αθηνα ενημερωσε μας  :hi:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
. :respect:  :respect:  πολλά εύγε masonry ....είσαι άξιος  κυνηγός !
Πάντα ετσι με ήθος και αξιοπρέπεια  :respect:
Αλλά γιατί το θέμα ειναι η τελευταία  επιθυμία ..ειναι λίγο κάπως ...τραγικό !   :embarrased:
το εξηγησα πιο πισω τυπε...η τελευταια της επιθυμια πριν φυγει με το αεροπλανο,ηταν να γραψω μια κριτικη γι αυτην,οπως κανουμε με τις εκδιδομενες.Δεδομενου οτι πηδουσα τζαμπα ολες τις γιορτες,ε νταξει,μια κριτικη στο μπου,δεν το λες και καμμια φοβερη απαιτηση.
Α οσο για το κυνηγος δεν το δεχομαι,παρεα καναμε με την τυπισσα και η ολη φαση βγηκε αυθορμητα,πιο πολυ σαν καπριτσιο απεναντι στις απαγορευσεις που τις ειχαν επιβληθει.Οπως ειπε και η ιδια,"εγω σε μπουρδελιαριδες δεν καθομαι..."

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
μόνο και μόνο για την δήλωση αυτή :tickedoff: έπρεπε να την αφήσεις αγάμητη αντί να πυρφορίσεις  :woldman:  :tooth:
:coffee:
Εγινα πυρφορος και πισωγλεντης και χρειαζομαι και πρωκτοραφη,επειδη πηδηξα την 5γιω.Nice score

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
[/quote
Γτ ρε κι εγω 27χρονο πιπινι ειμαι! Κ πολυ καλη σαυτο π κανω ;) λολλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom