You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ο σφερδεκλος τι λες να κάνειείσαι χείμαρρος
αλλά
δεν θ' αντέξεις την αλήθεια για τον νικ07-δούκα-νόρντεν
ο σοφός γλίτσας κάποτε έλεγε γιου καντ χαντλ δε τρουθ
ο νικ07 είναι το ίδιο το σάιτ
δεν μπορείς ν' αντέξεις την αλήθεια για τον νικ07
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
ο σφερδεκλος τι λες να κάνει
τα βρήκε με τον παπαζόλη λένε
άνοιξαν μια τρύπα στον μεσότοιχο και τα λένε απ' εκεί
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
τέτοια νικ δεν πρόκειται να ξαναβγούν
οταν εφευγα...περνωντας απ την κουζινα,γυρισα το κεφαλι μου και ηταν αραχτη η στελλα στον καναπε με μια ρομπα/μπουρνουζι...της σηκωσα το χερι βαριεστημενος λες και χαιρετουσα το μαναβη...και δεν απαντησε/κοιταζε στραβωμενη( ; )(σαλτα και γαμησου μωρη)
οταν εφευγα...περνωντας απ την κουζινα,γυρισα το κεφαλι μου και ηταν αραχτη η στελλα στον καναπε με μια ρομπα/μπουρνουζι...της σηκωσα το χερι βαριεστημενος λες και χαιρετουσα το μαναβη...και δεν απαντησε/κοιταζε στραβωμενη( ; )(σαλτα και γαμησου μωρη)
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
ektor lopez..
αλλο κλωναρι,μοντοκλωναρι απο εκει
οπου γινοταν τετοια κουβεντα εχωνε την μυτη του και πεταγε εξυπναδες
τεσπα, πλεον η τακτικη μηχανακια ειναι η μονη λυση
οπου βρισκεις τους ιντερνετικους τραμποκους στο δρομο ,απλα φαπες χωρις ελεος ...
Και δεν μιλαμε για απλη τραμπουκα
εδω μιλαμε για απειλες,απειλες μεσω τηλ,απειλες μεσω μυνηματων,
θα σε βρουμε θα σε καψουμε ζωντανο,θα σου καψουμε το σπιτι, το μηχανακι κλπ
μερικες απο της απειλες που δεχοταν ο μηχανακιας συνεχεια
απο τους μονους που κινδυνευεις στην πιατσα ειναι η αλβανοι νταβατζηδες,και οχι για τιποτα αλλο,απλα πανε 5-5 ,10-10 μαζι,ποτε δεν ερχονται ενας με εναν
απο δαυτους εδω απλα μην φοβασαι τιποτα
Μερικα ατομα που εχει παιξει ξυλο ο μηχανακιας
bmw power
εναν οδοντιατρο δεν γνωριζω το νικ του
Παραλιγο με τον σεβαλιε-ιπποτη
το μεγαλυτερο ξυλικι το εχει παιξει με τον νεα σμυρνη οπου φτασανε την τελευταια φορα μεχρι τα κρατητηρια και τον παρακαλαγε ο σμυρνης να αποσυρει την μυνηση που του εκανε ο μπεβερλης επειδη την επομενη μερα ειχε ταξιδι σε καποια χωρα της κεντρικης ευρωπης να συναντησει μια γκομενα
και ολα αυτα, χωρις ο μηχανακιας να προκαλεσει ΚΑΝΕΝΑΝ
νταβατζη τον ειχα βγαλει
οτι εχει μαγαζια στο μεταξουργειο ειχαν πει
κριμα πραγματικα για ενα ατομο που προσφερε απιστευτα στης ενημερωσεις
κρατηστε τα κλωνοσκουπιδια σας που δεν προσφερουν τιποτα σχετικα με το κυριο θεμα του σαιτ που ειναι τα μπουρδελα και οχι το φορουμ και η ιντριγκες..
Καλοί μαλακες είσαστε και εσείς!Αντί να ανοίξετε δικό σας μαγαζί με ενημερώσεις κάθεστε και παίζετε ξύλο μεταξύ σας στην φαντασία σας.Καλά παθαίνετε.
kostasvenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλοί μαλακες είσαστε και εσείς!Αντί να ανοίξετε δικό σας μαγαζί με ενημερώσεις κάθεστε και παίζετε ξύλο μεταξύ σας στην φαντασία σας.Καλά παθαίνετε.
φιλεεεεε για τα λεφτα γινοντε ολα !!!!!!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
φιλεεεεε για τα λεφτα γινοντε ολα !!!!!!
πες σ' αυτόν τον μπαρδάμου στ' αρχίδια μου τι κάνει ο σφέρδεκλος
δεν κάθομαι όλη μέρα να κόβω κίνηση σε ένα μπουρδελοσάιτ για να ξέρω τι κάνουν τα νικ και οι σκιές εδώ μέσα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
ektor lopez..
αλλο κλωναρι,μοντοκλωναρι απο εκει
οπου γινοταν τετοια κουβεντα εχωνε την μυτη του και πεταγε εξυπναδες
τεσπα, πλεον η τακτικη μηχανακια ειναι η μονη λυση
οπου βρισκεις τους ιντερνετικους τραμποκους στο δρομο ,απλα φαπες χωρις ελεος ...
Και δεν μιλαμε για απλη τραμπουκα
εδω μιλαμε για απειλες,απειλες μεσω τηλ,απειλες μεσω μυνηματων,
θα σε βρουμε θα σε καψουμε ζωντανο,θα σου καψουμε το σπιτι, το μηχανακι κλπ
μερικες απο της απειλες που δεχοταν ο μηχανακιας συνεχεια
απο τους μονους που κινδυνευεις στην πιατσα ειναι η αλβανοι νταβατζηδες,και οχι για τιποτα αλλο,απλα πανε 5-5 ,10-10 μαζι,ποτε δεν ερχονται ενας με εναν
απο δαυτους εδω απλα μην φοβασαι τιποτα
Μερικα ατομα που εχει παιξει ξυλο ο μηχανακιας
bmw power
εναν οδοντιατρο δεν γνωριζω το νικ του
Παραλιγο με τον σεβαλιε-ιπποτη
το μεγαλυτερο ξυλικι το εχει παιξει με τον νεα σμυρνη οπου φτασανε την τελευταια φορα μεχρι τα κρατητηρια και τον παρακαλαγε ο σμυρνης να αποσυρει την μυνηση που του εκανε ο μπεβερλης επειδη την επομενη μερα ειχε ταξιδι σε καποια χωρα της κεντρικης ευρωπης να συναντησει μια γκομενα
και ολα αυτα, χωρις ο μηχανακιας να προκαλεσει ΚΑΝΕΝΑΝ
νταβατζη τον ειχα βγαλει
οτι εχει μαγαζια στο μεταξουργειο ειχαν πει
κριμα πραγματικα για ενα ατομο που προσφερε απιστευτα στης ενημερωσεις
κρατηστε τα κλωνοσκουπιδια σας που δεν προσφερουν τιποτα σχετικα με το κυριο θεμα του σαιτ που ειναι τα μπουρδελα και οχι το φορουμ και η ιντριγκες..
Τυοε ποσα σεντονια εχεις προθεση να μας αραδιάσεις ακομη :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
πες σ' αυτόν τον μπαρδάμου στ' αρχίδια μου τι κάνει ο σφέρδεκλος
Τον απαξιωσες τυπε. :S :S :S
Επισκέπτης
Εχεις κατι με τα σεντονια τυπε;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.325
- Πόντοι
- 1.686
kostasvenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μεχρι να γινει επαναπροσληψη φιλεεεεεε χαχαχαχα αυτο εχω καταλαβει ψηλεεεεεε !!!!!!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Κατσε να μαθαινουμε και τιποτα οι αδαεις ρε τυπε. Ενδιαφεροντα ολα αυτα. Δε πιστευω να ησουνα και απ αυτους που την ελεγαν στον σεντονακια τον οριτζιναλ, που πηγαινε στη Φυλης με το σεντονι του για να στρωνει στο κρεβατι.Τυοε ποσα σεντονια εχεις προθεση να μας αραδιάσεις ακομη :S :S :S
Επισκέπτης
την γαμησα περδικκα μετά από 1-2 χρόνια την Στέλλα με 10 Ευρώτέτοια νικ δεν πρόκειται να ξαναβγούν
Μου κανε και γλειφοκωλι
Επισκέπτης
Έχει πλάκα να διαβάζεις παλιές κριτικές σου και στιγμές που έχουν διαγραφεί απ'την μνήμη σου
kostasvenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτης
τζιμι τζιμ
και να μην ξαναγυρισουν τετοια νικ,εσεις θα χασετε εδω περα
ποιος θα λεει που δουλευει και ποια τετοια ωρα, ταδε μερα, ταδε σπιτι?
εσυ? Εσυ μας εγινες δευτερος εκτορ λοπεζ εδω περα, οπου γαμος και χαρα, ερχεσαι σαν πορδη και πετας την εξυπναδα σου
ο μηχανακιας δεν ειχε πολλους φιλους, γουσταρε αυτο που κανε, χωθηκε πολυ μεσα στα μπουρδελα
Μηπως λεω,μηπως υπηρξε ενα αισθημα ζηλειας απο ποιο καμενα ατομα απο αυτον?
Εδω οταν εγινε πορνορεπορτερ το τι θαψιμο ετρωγε δεν το συζητω
Ατομα τα οποια ειχαν παιξει μπουνιες για πουτανες,νομιζοντας οτι θα πιασουν γκομενα την πορνη η οποια οταν φευγει απο του μπουρδελο δινει τα μισα λεφτα στον αλβανο νταβατζη της και γελανε με κατι τετοιους
ο μηχανακιας ειναι καλοκαρδος εαν δεν του κανεις τιποτα ξαναλεω,ειχε προσκαλεσει για φαι τον νεα σμυρνη και ο σμυρνης αρνηθηκε επειδη του την ειχε θαμενη απο πισω ηδη
το κουζινακιας ξερεις ποιος το εβγαλε? Bmw power, xlexlekias , και μετα τζουνης-σκατακιας κλπ ...
Καποιος πληρωσε τον τζουνη-σκατακια να κολαει αφησες με την μαπα του μηχανακια και να λεει για την ζωη του,εγω οταν το βρηκα πριν 1.5 χρονο στην φυλης εμεινα αναυδος
ολα αυτα τα ατομα ηταν πολυ ποιο εθισμενα στα μπουρδελα απο τον μηχανακια, ο μηχανακιας απλα εκανε την πλακα του
απο φθονο λοιπον που απεκτησε social time με πουτανες ,τσατσαδες κλπ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, δημιουργηθηκε ενας φθονος απεναντι του
και γιατι? Επειδη κανει τσατ στην κουζινα με πορνες ,τσατσαδες κλπ, και δεν μπορουσαν αυτοι
μιλαμε για χιλιοκαθυστερημενα ατομα
orestis.koy, lagonisian, thanasis, johnxx μερικα απο τα ποιο καμενα πελατακια που περασαν απο τα μπουρδελα, ο πρωτος κινδυνεψε να της φαει κιολας απο νταβατζηδες και υποσχοταν 15 χιλιαδες ευρω σε πορνη να σταματησει απο την δουλεια ... ο αλλος εστειλε 5000 ευρω επειδη του ειπε θελω για να βγαλει η μανα μου την μητρα της, τον εκανε μπλοκ ,delete και γλενταγε τα χιλιαρικα του πατερα του με γυφτορουμανους νταβατζηδες
εγω σου λεω μερικα παραδειγματα, τουλαχιστον τουτοι εδω που σου λεω, ειχανε και κανα φραγκο,η αλλοι ηταν και τελειωμενοι στο μυαλο και φτωχομπινεδες, ζηλευαν επειδη ειχαν αποκτησει αλλα ατομα κοινωνικη ζωη με πορνες ,τσατσαδες κλπ ασφαλως για τα λεφτα
Ο μηχανακιας ειναι φτωχοπαιδο,αλλα ηταν στα αρχιδια του, πηγαινε και ρωταγε, πληροφοριες κλπ Και εγω εχω μπει στην κουζινα για να πληρωσω περισσοτερα, για να ζητησω κατι περισσοτερο απο ιεροδουλη κλπ
Αστο τωρα...
Ο ντιγκ weed εφυγε απο εδω, σαν να εφυγε ο κριστιανο ροναλντο απο την ρεαλ ειναι...τετοιο πραμα
και να μην ξαναγυρισουν τετοια νικ,εσεις θα χασετε εδω περα
ποιος θα λεει που δουλευει και ποια τετοια ωρα, ταδε μερα, ταδε σπιτι?
εσυ? Εσυ μας εγινες δευτερος εκτορ λοπεζ εδω περα, οπου γαμος και χαρα, ερχεσαι σαν πορδη και πετας την εξυπναδα σου
ο μηχανακιας δεν ειχε πολλους φιλους, γουσταρε αυτο που κανε, χωθηκε πολυ μεσα στα μπουρδελα
Μηπως λεω,μηπως υπηρξε ενα αισθημα ζηλειας απο ποιο καμενα ατομα απο αυτον?
Εδω οταν εγινε πορνορεπορτερ το τι θαψιμο ετρωγε δεν το συζητω
Ατομα τα οποια ειχαν παιξει μπουνιες για πουτανες,νομιζοντας οτι θα πιασουν γκομενα την πορνη η οποια οταν φευγει απο του μπουρδελο δινει τα μισα λεφτα στον αλβανο νταβατζη της και γελανε με κατι τετοιους
ο μηχανακιας ειναι καλοκαρδος εαν δεν του κανεις τιποτα ξαναλεω,ειχε προσκαλεσει για φαι τον νεα σμυρνη και ο σμυρνης αρνηθηκε επειδη του την ειχε θαμενη απο πισω ηδη
το κουζινακιας ξερεις ποιος το εβγαλε? Bmw power, xlexlekias , και μετα τζουνης-σκατακιας κλπ ...
Καποιος πληρωσε τον τζουνη-σκατακια να κολαει αφησες με την μαπα του μηχανακια και να λεει για την ζωη του,εγω οταν το βρηκα πριν 1.5 χρονο στην φυλης εμεινα αναυδος
ολα αυτα τα ατομα ηταν πολυ ποιο εθισμενα στα μπουρδελα απο τον μηχανακια, ο μηχανακιας απλα εκανε την πλακα του
απο φθονο λοιπον που απεκτησε social time με πουτανες ,τσατσαδες κλπ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, δημιουργηθηκε ενας φθονος απεναντι του
και γιατι? Επειδη κανει τσατ στην κουζινα με πορνες ,τσατσαδες κλπ, και δεν μπορουσαν αυτοι
μιλαμε για χιλιοκαθυστερημενα ατομα
orestis.koy, lagonisian, thanasis, johnxx μερικα απο τα ποιο καμενα πελατακια που περασαν απο τα μπουρδελα, ο πρωτος κινδυνεψε να της φαει κιολας απο νταβατζηδες και υποσχοταν 15 χιλιαδες ευρω σε πορνη να σταματησει απο την δουλεια ... ο αλλος εστειλε 5000 ευρω επειδη του ειπε θελω για να βγαλει η μανα μου την μητρα της, τον εκανε μπλοκ ,delete και γλενταγε τα χιλιαρικα του πατερα του με γυφτορουμανους νταβατζηδες
εγω σου λεω μερικα παραδειγματα, τουλαχιστον τουτοι εδω που σου λεω, ειχανε και κανα φραγκο,η αλλοι ηταν και τελειωμενοι στο μυαλο και φτωχομπινεδες, ζηλευαν επειδη ειχαν αποκτησει αλλα ατομα κοινωνικη ζωη με πορνες ,τσατσαδες κλπ ασφαλως για τα λεφτα
Ο μηχανακιας ειναι φτωχοπαιδο,αλλα ηταν στα αρχιδια του, πηγαινε και ρωταγε, πληροφοριες κλπ Και εγω εχω μπει στην κουζινα για να πληρωσω περισσοτερα, για να ζητησω κατι περισσοτερο απο ιεροδουλη κλπ
Αστο τωρα...
Ο ντιγκ weed εφυγε απο εδω, σαν να εφυγε ο κριστιανο ροναλντο απο την ρεαλ ειναι...τετοιο πραμα
Επισκέπτης
και γιατι τα πα αυτα ?
Απλα επειδη τον εχω γνωρισει, μπορει να ειναι καμενος οπως λετε
ειναι ακακος ξαναλεω εαν δεν τον πειραξεις
δεν υπαρχει περιπτωση να σου πειραξει τριχα
εαν τον πειραξεις με ασχημο τροπο, τρεχα να κρυφτεις
Μπορει και εγω να ειχα τσακωθει μαζι του με τοσες ιντριγκες εδω περα
Και δοξα το θεο,που δεν συναντηθηκα με περισσοτερα ατομα
Γιατο ανεφερα κατι αλλους στο ποστ το προηγουμενο, ο μπεβερλη σε συγκριση με κατι αλλους που εχω δει ειναι μιλια πισω σε καψιμο
Απλα επειδη τον εχω γνωρισει, μπορει να ειναι καμενος οπως λετε
ειναι ακακος ξαναλεω εαν δεν τον πειραξεις
δεν υπαρχει περιπτωση να σου πειραξει τριχα
εαν τον πειραξεις με ασχημο τροπο, τρεχα να κρυφτεις
Μπορει και εγω να ειχα τσακωθει μαζι του με τοσες ιντριγκες εδω περα
Και δοξα το θεο,που δεν συναντηθηκα με περισσοτερα ατομα
Γιατο ανεφερα κατι αλλους στο ποστ το προηγουμενο, ο μπεβερλη σε συγκριση με κατι αλλους που εχω δει ειναι μιλια πισω σε καψιμο
Επισκέπτης
φαντασια?
οκ, θες συναντηση να μαθεις την αληθεια?
Υπαρχουν στοιχεια
μυνηματα
φωτο κλπ