The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.222
- Πόντοι
- 25.467
o hlios lampei mpamph moy
Exeis gamisei neraida?
o hlios lampei mpamph moy
τι συνεβη ρε δουκα νουκεμ,nick07 ,σου κοπηκε η λαλια?
λεγε ρε μαλακα
τι προσφερες εσυ στο σαιτ ,εκτος απο ιντριγκα σε συγκριση με τον ντιγκweed που εγραφε απιστευτες ενμερωσεις
του ειχες κανει επιθεση και σαν nick07 ,και σαν duke nukem
κλωνος του van norden ειναι τωρα?
μα με τον van norden εχω μιλησει κανονικα και σε πμ
ο nick07 ακα duke nukem ειχε αλλη πενα
Αλτ! Τις ει;Ελα ρε τυπε τωρα εισαι και παλιος...προφανως και δεν ειναι ο Δουκας ο Van Porden.Οπως δεν ειναι και η Δωρα και ο Ανεστης και ολοι αυτοι οι κλωνοι της πουτσας...
δευρο εξω κλωνε του νικ07
ελα να λογαριαστουμε
αφησμε ανοιχτους λογαριασμους εδω και χρονια
σαίξπηρ - νικ07
Ποιο είναι αυτό το σούργελο στις φωτό να το googlaro?
Δεν καταλαβαινετε τη διαφορα περσονας και νικ γι αυτο με γυρευετε αναμεσα στους πεθαμενους.
Η περσονα εχει τη δικη της αυτονομη ζωη. Υπαγορευει η ιδια τις πραξεις της στον μεσολαβητη-συγγραφεα.
γράψε σαίξπηρ στο γουγλ και θα σου τις βγάλει.
αν δεις αυτό τον τύπο κάτω στην πιάτσα πες του ότι έχουν επιστρέψει παλιά νικ και γυρεύουν εκδίκηση.
αυτή μου την έστειλε ο αχαχούχας πριν λίγες μέρες.
μίλησε με τον νικ07-νόρντεν στο σκάιπ για να τα βρουν, αλλά ο νικ του είπε ότι λυπάται που πληρώνει ένα σκασμό φόρους για να συντηρεί το κράτος τον άλλο και τσακώθηκαν.
Από τον τοξικό τροπο γραφής του/των dopamina
μάλλον o nick07 είναι ο ένας από τους δύο,τρεις, δεν ξέρω πόσους dopamines.Πρόκειται για καμμένα μυαλά.Ιούλιος βρε μαλάκες, πάρτε λίγο αέρα και πάτε για κανένα μπάνιο. Ο ηθικός αυτουργός όλης αυτής της κατάστασης είναι ο/οι ιδιοκτήτες του σάιτ.Γουσταρουν τζερτζελέ, ειδάλλως θα υπήρχαν μονο θρεντάκια για ενημέρωση και τίποτα αλλο. Ο άλλος ψάχνει παιχνίδια γαμώ την πουτάνα μου μέσα,και επανέρχεται ξανά και ξανά και ξανά. Μπουρδελο το Μπουρδέλα...
Χαλάστηκες τύπε;
Το έξυπνο το πουλί από την μύτη πιάνεται.
Ο Σταμ ομως ειχε απαντησει το θεικο στους αλαζονικους νωντοτυπους: Ζειτε σε εναν εικονικο κοσμο!όχι ρε 'συ τι λες
όλα είναι νικ
θυμάμαι τον χθούλου666 μια φορά που είπε στον σταμ90 να κάνει λογκ άουτ και να κυνηγήσει τη ζωή
εύχομαι να το έπραξε ο μικρός
Ο Σταμ ομως ειχε απαντησει το θεικο στους αλαζονικους νωντοτυπους: Ζειτε σε εναν εικονικο κοσμο!
Από τον τοξικό τροπο γραφής του/των dopamina
μάλλον o nick07 είναι ο ένας από τους δύο,τρεις, δεν ξέρω πόσους dopamines.Πρόκειται για καμμένα μυαλά.Ιούλιος βρε μαλάκες, πάρτε λίγο αέρα και πάτε για κανένα μπάνιο. Ο ηθικός αυτουργός όλης αυτής της κατάστασης είναι ο/οι ιδιοκτήτες του σάιτ.Γουσταρουν τζερτζελέ, ειδάλλως θα υπήρχαν μονο θρεντάκια για ενημέρωση και τίποτα αλλο. Ο άλλος ψάχνει παιχνίδια γαμώ την πουτάνα μου μέσα,και επανέρχεται ξανά και ξανά και ξανά. Μπουρδελο το Μπουρδέλα...
θυμάσαι πριν 5-6 χρόνια όταν ο σταμάτης έγραψε εκείνο το σεντόνι αποχώρησης και πετάχτηκε το άλλο το κουμάσι ο έκτωρ λόπεθ για να πει: κατάθεση ψυχής μαζί με πολιτική ανάλυση. Μπράβο σταμάτη είσαι για τον πούτσο.
χαχα