Επισκέπτης
Οχι δα και ισοτητα μπορει να υπαρξει ισοτητα μεταξυ αφεντικων και σκλαβων; μαντεψτε ποιος ειναι ο σκλαβος
Του ζητησες να σου πληρωσει το καφε και τα υπολοιπα ? Σου αγορασε και τσιγαρα ? :S
Οχι δα και ισοτητα μπορει να υπαρξει ισοτητα μεταξυ αφεντικων και σκλαβων; μαντεψτε ποιος ειναι ο σκλαβος
Του ζητησες να σου πληρωσει το καφε και τα υπολοιπα ? Σου αγορασε και τσιγαρα ? :S
Αντικαπιτάλες, είναι αυτοί που τα έχουν παντελονιασμένα, και δεν εκμεταλλεύονται τους άλλους από επιλογή.
Αυτοί που ζέχνουν τα χνώτα τους από την πείνα (καλή ώρα όπως εσύ), και που δεν έχουν ούτε μαντήλι για να κλαψουν, δηλώνουν αντικαπιτάλες εξ ανάγκης.
οχι ,αλλα κατι πρεπει να πουν και οι στενομυαλοι που επειδη τους ετυχε πφοσωπικα μια αρνητικη εμπειρια , γενικευουν
Δεν ευθυνομαι εγω . Ειμαι ζαινιστρια αρα αδυνατω να φαω οτιδηποτε ζωντανο , ειτε ζωο ειτε φυτο. Κατα τις αρχες μας , πρέπει να πεσει μονος του ο καρπος απο το δεντρο για να τον φαω. Περιμενω κανα χρονο τωρα αλλα τιποτα
Δεν ευθυνομαι εγω . Ειμαι ζαινιστρια αρα αδυνατω να φαω οτιδηποτε ζωντανο , ειτε ζωο ειτε φυτο. Κατα τις αρχες μας , πρέπει να πεσει μονος του ο καρπος απο το δεντρο για να τον φαω. Περιμενω κανα χρονο τωρα αλλα τιποτα
Η κριση επηρεασε και τις κινηματογραφικες παραγωγες . Δεν υπαρχουν πια καλες κωμωδιες που αλλου θα βρουμε τζαμπα θεαμα;
Τι προσπάθεις να πεις ρε εγκεφαλοπάθεια;Ρε η δωρα η ο βαγονιας ειναι η ο γκομενος του
Εχεις τηλ δωρας να μου στειλεις σε πμ?Τι προσπάθεις να πεις ρε εγκεφαλοπάθεια;
Εχεις τηλ δωρας να μου στειλεις σε πμ?
Θα δωσεις?Εχω....
Θα δωσεις?
Αυτο ειναι το εσωτερικο?...
Παω αεροδρομιο για μιραντα...Παρε στα κεντρικα του ΠΙΚΠΑ και δωσε το 1018 να σε συνδεσουν ρε λιγουρη...
Παω αεροδρομιο για μιραντα...
Ποτε ειναι το πρωτο φιλικο ελλαδα?Περιμενε να ερθει και ο Κοκας απο Αιγυπτο...