Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Του ζητησες να σου πληρωσει το καφε και τα υπολοιπα ? Σου αγορασε και τσιγαρα ?  :S

:cheesy:  οχι ,αλλα κατι πρεπει να πουν και οι στενομυαλοι που επειδη τους ετυχε πφοσωπικα μια αρνητικη εμπειρια , γενικευουν

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Αντικαπιτάλες, είναι αυτοί που τα έχουν παντελονιασμένα, και δεν εκμεταλλεύονται τους άλλους από επιλογή.

Αυτοί που ζέχνουν τα χνώτα τους από την πείνα (καλή ώρα όπως εσύ), και που δεν έχουν ούτε μαντήλι για να κλαψουν, δηλώνουν αντικαπιτάλες εξ ανάγκης. :)

Δεν ευθυνομαι εγω . Ειμαι ζαινιστρια αρα αδυνατω να φαω οτιδηποτε ζωντανο , ειτε ζωο ειτε φυτο. Κατα τις αρχες μας , πρέπει να πεσει μονος του ο καρπος απο το δεντρο για να τον φαω. Περιμενω κανα χρονο τωρα αλλα τιποτα :(

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.240
Πόντοι
3.656
Οχι δα και ισοτητα :)  μπορει να υπαρξει ισοτητα μεταξυ αφεντικων και σκλαβων; μαντεψτε ποιος ειναι ο σκλαβος :)

Φυσικά και γνωρίζω ποιοι είναι οι σκλάβοι. Οι μουνοζητιάνοι που παρακαλάνε την κάθε πατσαβούρα. Πως όμως συμβιβάζεις τις δηλώσεις περί συντροφικότητας και αντικαπιταλισμού, όταν χαίρεσαι με την ύπαρξη σκλάβων; Κάτι δεν κατάλαβες από το Μαρξισμό. Και μην με τρελαίνεις ότι έχεις διαβάσει, λέμε τώρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.240
Πόντοι
3.656
:cheesy:  οχι ,αλλα κατι πρεπει να πουν και οι στενομυαλοι που επειδη τους ετυχε πφοσωπικα μια αρνητικη εμπειρια , γενικευουν

Μια γυναίκα (λέμε τώρα) δηλώνει ότι η απαίτηση των γυναικών να τις πληρώνεις είναι η εξαίρεση στον κανόνα. 1ον. Αφού είσαι γυναίκα και δεν βγαίνεις ερωτικά ραντεβού με γυναίκες,  πως δηλώνεις ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τις απαιτήσεις που έχουν οι γυναίκες από τους άντρες; Είναι wishful thinking ή παραδέχεσαι έμμεσα ότι είσαι άντρας και έχεις τη γνώση ότι οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνεις ραντεβού, δεν ζητάνε χορηγό; Δηλώνω και ενόρκως, ότι οι αξιοπρεπείς είναι λίγες. Οι περισσότερες χρησιμοποιούν την ΥΠΟΣΧΕΣΗ για σεξ σαν ανταλλακτικό νόμισμα, ώστε να μην πληρώνουν στις εξόδους τους και να κοροϊδεύουν τον κάθε απελπισμένο. 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Δεν ευθυνομαι εγω . Ειμαι ζαινιστρια αρα αδυνατω να φαω οτιδηποτε ζωντανο , ειτε ζωο ειτε φυτο. Κατα τις αρχες μας , πρέπει να πεσει μονος του ο καρπος απο το δεντρο για να τον φαω. Περιμενω κανα χρονο τωρα αλλα τιποτα :(

Δηλαδή, όταν τρώτε πούτσα, περιμένετε πρώτα να μαραθεί και να πέσει; :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.240
Πόντοι
3.656

Η αλήθεια πάει μπροστά λέει μια εύστοχη παροιμία. Μόλις σε δουν οι πούτσες ψοφάνε, καμία δεν μένει ζωντανή, αλλά θέλει πολλά κότσια να το παραδεχτεί κάποιο άτομο αυτό. Μπράβο. Σου δίνω τα εύσημα για την τόλμη σου να το παραδεχτείς δημόσια, ότι ένα χρόνο δεν έχεις δει χαρά στα σκέλια σου. Μήπως να έκανες κάποια αλλαγή, ας πούμε να έβλεπες καμιά εκατοστή τσόντες ώστε να διδαχτείς από τις επαγγελματίες πως να κάνεις καλό στοματικό, κι ύστερα κάτι να περισέψει για την άλλη τρύπα; 

Επισκέπτης
Η κριση επηρεασε και τις κινηματογραφικες παραγωγες . Δεν υπαρχουν πια καλες κωμωδιες :( που αλλου θα βρουμε τζαμπα θεαμα; :)

Για θριλερ ειναι το σαψαλο.

tales-from-the-crypt.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.177
Πόντοι
5.506
Ρε η δωρα η ο βαγονιας ειναι η ο γκομενος του

Επισκέπτης
Παρε στα κεντρικα του ΠΙΚΠΑ και δωσε το 1018 να σε συνδεσουν ρε λιγουρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom