μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.680
- Πόντοι
- 2.646
Πιπαλεκος,ο τσιμυς τα τέντωσε?RIP?
ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ - ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ - ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΤ ΘΡΕΝΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΥΡΟΙΑΚΩΒΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
operation false flag successful
Υποκλιθειτε στο μεγαλειο του πικερισμου.
Εννοείς ότι οι φωτογραφίες της (λέμε τώρα, γυναίκας) Δώρας σε καυλώνουν;
να σαπισουν τα κοκκαλα σου μεχρι το μεδουλι
κατεστρεψες το μελι βρωμοδουπα... :S
Για ξανακοιταξτε με , μηπως δε με εχετε δει καλα;
Μηνυμα απο pussy wagon
Χαιρετίζω το ξεσκόνισμα μου και περιμενω το ξεκιτρινισμα. Μετά είμαι διαθέσιμος να μοιράσω εντριβές στους παππούληδες.Δες άγιο.
Καλημερα
τυπε οι κρυπτο-ομοφυλοφιλοι εντουρονασοιακωβοι δεν εχουν πολύ μελλον στο σιτε. ηδη τους εχουμε περιορισει σε συγκεκριμενα θεματα. συντομα θα είναι παρελθον και το σιτε θα επανελθει σε κανονικους ρυθμους.
θα εχουμε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.0]ΓΥΜΝΟΜηνυμα απο pussy wagon
Χαιρετίζω το ξεσκόνισμα μου και περιμενω το ξεκιτρινισμα. Μετά είμαι διαθέσιμος να μοιράσω εντριβές στους παππούληδες.Δες άγιο.
Καλημερα
σωστα...Ρε μαλακες θα αφησετε τον Τσιμι να λεει καλησπερα μονος του;
ανησυχώ για την υγεία του τυπε.Φοβαμαι μην έκανε καμία επιτυχημενη απόπειρα αυτοκτονίας και άφησε σημείωμα να κατηγορεί τους εντουροιακωβους :S :S :SΡε μαλακες θα αφησετε τον Τσιμι να λεει καλησπερα μονος του;
ανησυχώ για την υγεία του τυπε.Φοβαμαι μην έκανε καμία επιτυχημενη απόπειρα αυτοκτονίας και άφησε σημείωμα να κατηγορεί τους εντουροιακωβους :S :S :S
οκ τυπε,συγγνώμη και αποχωρώΤον Τσιμυ λεω τυπε οχι τον Τζιμι Τζιμ....
Το γεγονός πως, ευκαίρως - ακαίρως, όλο το παρεάκι σας ασχολείται συνεχώς μαζί μου, με κάνει να πιστεύω πως τελικά, πρέπει να σας έχω κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, από ό,τι πίστευα.
Έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα με βλέπετε και στον ύπνο σας, και θα "πετάγεστε" αλαφιασμένοι.
Η κριση επηρεασε και τις κινηματογραφικες παραγωγες . Δεν υπαρχουν πια καλες κωμωδιες που αλλου θα βρουμε τζαμπα θεαμα;
Ζητάς τζάμπα ποτά, τζάμπα φαγητά, τζάμπα πούτσο, τζάμπα θέαμα. Μιά ζωή στη ζητιανιά είσαι μωρή αποτυχημένη κατά φαντασίαν πουτάνα...
Ζητάς τζάμπα ποτά, τζάμπα φαγητά, τζάμπα πούτσο, τζάμπα θέαμα. Μιά ζωή στη ζητιανιά είσαι μωρή αποτυχημένη κατά φαντασίαν πουτάνα...
Κλασική, τυπική, Ελλεηνίδα. Προσποιείται την ισχυρή και δεν έχω ανάγκη κανένα άντρα, αλλά..... Βορειοευρωπαία στα δικαιώματα, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις της. Ίση αμοιβή, αλλά να πληρώνουν άλλοι τον καφέ, το ποτό, το φαγητό. Να της συμπεριφέρεσαι σαν ίση, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και ιππότης. Να απαιτεί θέσεις Διοίκησης ενώ παθαίνει υστερία μόλις δει κατσαρίδα και λιποθυμάει όταν δει ποντίκι. Αυτή είναι ισότητα, κατά τη γνώμη τους
Anticapitalism συντροφε