Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.913
Πόντοι
5.006
ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ - ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ - ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΤ ΘΡΕΝΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΥΡΟΙΑΚΩΒΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

operation false flag successful

Υποκλιθειτε στο μεγαλειο του πικερισμου. :grin:

να σαπισουν τα κοκκαλα σου μεχρι το μεδουλι
κατεστρεψες το μελι βρωμοδουπα... :S

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IMG_20180711_104956.jpg
    IMG_20180711_104956.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.240
Πόντοι
3.656
Για ξανακοιταξτε με , μηπως δε με εχετε δει καλα;

Να γράφεις στο ανάλογο νήμα με τους Gay, αν είσαι έτσι. Έκρινα καθαρά το πόσο καυλωτικές είναι οι φωτογραφίες της γυναίκας που εμφανίζονται στο προφίλ σου. Βέβαια, είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω αν σε βοηθάει στην ψυχοθεραπεία σου αυτή η διαδικασία που ακολουθείς τον τελευταίο καιρό. Εσύ θα μας πεις. Έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, πονεμένο μου σπουργιτάκι; ή αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να εκτεθείς στην πραγματικότητα και στην πιθανότητα είτε απόρριψης, είτε αποδοχής σου από άτομα που φοβάσαι μεν, σε συγκινούν δε; 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Μηνυμα απο pussy wagon

Χαιρετίζω το ξεσκόνισμα μου και περιμενω το ξεκιτρινισμα. Μετά είμαι διαθέσιμος να μοιράσω εντριβές στους παππούληδες.Δες άγιο.

Καλημερα

Το γεγονός πως, ευκαίρως - ακαίρως, όλο το παρεάκι σας ασχολείται συνεχώς μαζί μου, με κάνει να πιστεύω πως τελικά, πρέπει να σας έχω κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, από ό,τι πίστευα. :)

Έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα με βλέπετε και στον ύπνο σας, και θα "πετάγεστε" αλαφιασμένοι. :)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.680
Πόντοι
2.646
τυπε οι κρυπτο-ομοφυλοφιλοι εντουρονασοιακωβοι δεν εχουν πολύ μελλον στο σιτε. ηδη τους εχουμε περιορισει σε συγκεκριμενα θεματα. συντομα θα είναι παρελθον και το σιτε θα επανελθει σε κανονικους ρυθμους.
:effemine: :gay: :gay: :gay: :gay:
Πουσταλεκο,δεν την παλεύεις καθόλου τελειωμένη λουγκρα. Πάλι εμαθες ορθογραφία.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056

Επισκέπτης
Ρε μαλακες θα αφησετε τον Τσιμι να λεει καλησπερα μονος του;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.680
Πόντοι
2.646
Ρε μαλακες θα αφησετε τον Τσιμι να λεει καλησπερα μονος του;
ανησυχώ για την υγεία του τυπε.Φοβαμαι μην έκανε καμία επιτυχημενη απόπειρα αυτοκτονίας και άφησε σημείωμα να κατηγορεί τους εντουροιακωβους  :S :S :S

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Το γεγονός πως, ευκαίρως - ακαίρως, όλο το παρεάκι σας ασχολείται συνεχώς μαζί μου, με κάνει να πιστεύω πως τελικά, πρέπει να σας έχω κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, από ό,τι πίστευα. :)

Έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα με βλέπετε και στον ύπνο σας, και θα "πετάγεστε" αλαφιασμένοι. :)

Η κριση επηρεασε και τις κινηματογραφικες παραγωγες . Δεν υπαρχουν πια καλες κωμωδιες :( που αλλου θα βρουμε τζαμπα θεαμα; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Η κριση επηρεασε και τις κινηματογραφικες παραγωγες . Δεν υπαρχουν πια καλες κωμωδιες :( που αλλου θα βρουμε τζαμπα θεαμα; :)

Ζητάς τζάμπα ποτά, τζάμπα φαγητά, τζάμπα πούτσο, τζάμπα θέαμα. Μιά ζωή στη ζητιανιά  είσαι μωρή αποτυχημένη κατά φαντασίαν πουτάνα... :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.240
Πόντοι
3.656
Ζητάς τζάμπα ποτά, τζάμπα φαγητά, τζάμπα πούτσο, τζάμπα θέαμα. Μιά ζωή στη ζητιανιά  είσαι μωρή αποτυχημένη κατά φαντασίαν πουτάνα... :)

Κλασική, τυπική, Ελλεηνίδα. Προσποιείται την ισχυρή και δεν έχω ανάγκη κανένα άντρα, αλλά..... Βορειοευρωπαία στα δικαιώματα, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις της. Ίση αμοιβή, αλλά να πληρώνουν άλλοι τον καφέ, το ποτό, το φαγητό. Να της συμπεριφέρεσαι σαν ίση, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και ιππότης. Να απαιτεί θέσεις Διοίκησης ενώ παθαίνει υστερία μόλις δει κατσαρίδα και λιποθυμάει όταν δει ποντίκι. Αυτή είναι ισότητα, κατά τη γνώμη τους

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κλασική, τυπική, Ελλεηνίδα. Προσποιείται την ισχυρή και δεν έχω ανάγκη κανένα άντρα, αλλά..... Βορειοευρωπαία στα δικαιώματα, αλλά χωρίς τις υποχρεώσεις της. Ίση αμοιβή, αλλά να πληρώνουν άλλοι τον καφέ, το ποτό, το φαγητό. Να της συμπεριφέρεσαι σαν ίση, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και ιππότης. Να απαιτεί θέσεις Διοίκησης ενώ παθαίνει υστερία μόλις δει κατσαρίδα και λιποθυμάει όταν δει ποντίκι. Αυτή είναι ισότητα, κατά τη γνώμη τους

Οχι δα και ισοτητα :)  μπορει να υπαρξει ισοτητα μεταξυ αφεντικων και σκλαβων; μαντεψτε ποιος ειναι ο σκλαβος :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Anticapitalism συντροφε

Αντικαπιτάλες, είναι αυτοί που τα έχουν παντελονιασμένα, και δεν εκμεταλλεύονται τους άλλους από επιλογή.

Αυτοί που ζέχνουν τα χνώτα τους από την πείνα (καλή ώρα όπως εσύ), και που δεν έχουν ούτε μαντήλι για να κλαψουν, δηλώνουν αντικαπιτάλες εξ ανάγκης. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom