ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.366
- Πόντοι
- 24.596
ΠιπΑλεκο να σου πω κατι :S :S :S
Θα ήθελα να πεθάνω σε ηρωική μάχη πολεμώντας με τους συντρόφους μου. Στη συνέχεια να με διαλέξουν οι Βαλκυρίες, οι Σουηδέζες μουνάρες, και να με πάνε στον Όντιν. Αφού θα πολεμούσα κάθε μέρα με ίδιους ήρωες σαν εμένα, όχι για άλλο σκοπό αλλά για να κρατιόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, το βράδυ θα ερχόντουσαν τα θεόμουνα για να περιποιηθούν τις πληγές μας και να μας προσφέρουν την ανακούφιση του πολεμιστή. Και, τελικά, να πολεμήσουμε μαζί με τον Όντιν, στην τελική μάχη κατά των Γιγάντων, στο Ράγκναροκ. Ξέρουμε ότι στο τέλος θα χάσουμε, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε, θα πολεμήσουμε και θα ηττηθούμε από πολύ υπέρτερες εχθρικές δυνάμεις. Τι εξαίσιο τέλος
γιατι ρε αγορι μου Βασιλια των Μακεδονων;γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σουΔΕΝ συμφωνώ να μου σβήνετε τα ποστ που ενοχλούν ορισμένους.
ΔΕΝ νομίζω να εκθέτω κανέναν όσο κι αν πέφτει γκρίνια.
ΑΝ κάποιος θέλει να με "καθαρίσει", ας μου το πει στα ίσα κι όχι ψάχνοντας "δεκανίκια".
Πάω να φτιάξω καμιά γαλλική μπαγκετούλα τώρα, γεμιστή με μπετόβεργα.
ΔΕΝ συμφωνώ να μου σβήνετε τα ποστ που ενοχλούν ορισμένους.
ΔΕΝ νομίζω να εκθέτω κανέναν όσο κι αν πέφτει γκρίνια.
ΑΝ κάποιος θέλει να με "καθαρίσει", ας μου το πει στα ίσα κι όχι ψάχνοντας "δεκανίκια".
Πάω να φτιάξω καμιά γαλλική μπαγκετούλα τώρα, γεμιστή με μπετόβεργα.
πουστράκο μην φωναζεις σαν αγοριτσι, οι προτιμησεις σου ειναι γνωστες αλλοστε.
αρκετα φαγαμε στην μαπα κι αυτον τον πισωγλεντομορφο γκεουλα εντούρο.
ειμαι εναντιον της βιας για να μην φαω μπαν. την παρτη μου κοιταζω, τον στοχο μου εχω
και απλα σε τραμπουκιζω στο νετ.
εισαι το γιουσουφακι μου μωρη βλαχοπουτανα κι ο φιλος σου ο νάσος κρυφτηκε χωρια που δεν τηρει συμφωνιες.
τωρα για τα κλωναρια στην πουτσα μου, βαλε κι αλλα 300, φορτωστε οσα θελετε.
μονο ενα δεν εγραψες μωρη καριολα πουτανα. αυτο που σας εχει πετσωσει τις κωλοτρυπιδες.