Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
επίσης, δεν μπορώ να σε φανταστώ ως γυναίκα ντυμένη με αυτή την αδιόρθωτη κακογουστιά των ελληνίδων
Ντύνονται κακογουστα οι ελληνιδες;
επίσης, δεν μπορώ να σε φανταστώ ως γυναίκα ντυμένη με αυτή την αδιόρθωτη κακογουστιά των ελληνίδων
Ντύνονται κακογουστα οι ελληνιδες;
δώρα πμ
τυπε πιστευεις οτι οι τραβελοι που τσιμπουκωνεις ντυνονται καλυτερα απο τις ελλεϊνιδες; :S :S :S
δώρα ποια η γνώμη σου για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την αιώνια ροπή προς τον ξεπεσμό;
ξέρεις, αυτούς που τους τραβάει συνεχώς το περιθώριο και η άβυσσος.
είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς ξέρεις.
Εχουν περισσοτερο ενδιαφέρον και ειναι πιο γοητευτικοι . Σε προκαλουν περισσοτερο να τους ανακαλυψεις , ισως καποιες φορες το συναισθηματικο τους χαος γινεται κουραστικο αλλα οπως και να εχει , η ζωη θα ηταν πολυ βαρετη μονο με συνηθισμενους , προβλεψιμους ανθρωπους.
Δε ξερω να απαντησω δε εχω βρει ακομα ορισμο για τη λέξη αγαπη. Θες να μου πεις εσυ;
:S :S :Sτυπε πιστευεις οτι οι τραβελοι που τσιμπουκωνεις ντυνονται καλυτερα απο τις ελλεϊνιδες; :S :S :S
ντόπα,έχεις τσιμπουκωσει τύπο δωρα?δώρα πμ
ανέστη γιάννη μπόκολε παιδιά ελάτε να τα πούμε!!
τα υπόλοιπα παιδιά τι θα επιλέγατε;
την αιώνια θλίψη ή το αιώνιο τιποτα;
Jimmy Jim=Arturo Tetake=Dismorfian=Scoobyatatiadi + iakovoi fygete apo to meli kai to sait