μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.646
με τον κλώνο σου μιλάς τυπε?Αν είναι,μίλα του και στον πληθυντικό.μιχαλήδα πότε θα σε ξεμιουτάρουν;
μπες με κλώνο αν είναι.
στείλε πμ.
με τον κλώνο σου μιλάς τυπε?Αν είναι,μίλα του και στον πληθυντικό.μιχαλήδα πότε θα σε ξεμιουτάρουν;
μπες με κλώνο αν είναι.
στείλε πμ.
πιπαλεκος,πνίγηκες σε καμία και δεν απαντάς?Μπουκωμενος είσαι ?μιχαλήδα πότε θα σε ξεμιουτάρουν;
μπες με κλώνο αν είναι.
στείλε πμ.
Λοιπον επειδη το αστειακι παρατραβηξε.
Jimmy Jim= PArakmiakos=Arturo Tetake και παει λεγοντας.
Τα περισσοτερα παιδια με τα οποια εχει εμπλακει δεν ξερουν προσωπα και καταστασεις.αυτο βεβαια δεν ειναι κατα τους,ισα-ισα που εχουν αποφυγει τον βουρκο στον οποιο κινουνται τετοια ατομα.
O τυπος εχει την ικανοτητα του λογου αλλα και να θολωνει τα νερα ωστε να στρεφει τον ενα απεναντι στον αλλο.
Και εγω την πατησα κατα καποιο τροπο ετσι με την παρτη του.
Το λαθος των περισσοτερων ηταν οταν παρεσυρε τον Digweed σε βρισιδια και εμεις,και κυριως οσοι ειναι σε αυτο το νημα,αντι να τον υπερασπιστουμε τον αφησαμε βορα,αν και εκανε λαθος που εβριζε.
Εγω προσωπικα ζηταω συγνωμη απο τον Digweed.
Απο κει και περα το λαθος σου Παρακμιακε ειναι οτι τα εβαλες με τους Εντουρο-Ιακωβο και τους υπολοιπους.
Δεν θα απευθυνθω σε σενα,ακρη δεν θα βγει.
Απευθυνομαι στους Διαχειριστες του σαιτ.
Τετοια ατομα θελετε εδω περα;που να τα κανουν ολα μπουρδελο με κακια και να σπερνουν την αρρωστια;
Τα συγκεκριμενα ατομα δεν ειναι τιποτα κλωνοι,εχουν μεγιστη θετικη συμμετοχη ειτε με χαβαλε,ειτε κριτικες,ειτε και τα δυο.
θα αφησετε εναν που κατ επαναληψη εχει δημιουργησει προβληματα στο σαιτ να αλωνιζει;
Jimmy Jim εχεις τελειωσει σαν νικ,δεν προκειται να καταφερεις τιποτα,απεσυρε τον κλωνο σου ηρεμα και ησυχα. :S :S :S
Πέρασα λίγο να σας τον ακουμπησω και φεύγω
παει κ ο νιπουλ εξαφανιστηκε...πολλα νικ τερματισανε.
Για μενα ενδοξες εποχες στο σαι 2007-μεχρι 2010-11 βαρια...απο κει κ περα σαπιλα κ επαναληψη.
πουσταλεκο,τελειωμένε ,από ποιο κλώνο γράφεις πάλι και εμαθες ορθογραφία?κρααααακ που λέει και ο ο τσιμυςδεν εχεις αδικο. τελευταια μαζευτηκε πολλη σαπιλα. ειδικα το γνωστο <παρεακι> βρωμα και ζεχνει. αλλα όπως εγραψες ...πολλα νικ τερματίσανε.
ας βαλουμε το χερακι μας να απαλλαγεί το σαη από την κοπρο του αυγεία.
Και εγω του ειχα πει να μην βριζει μανουλες με το παραμικρο γιατι ετσι χανει το δικιο του και δινει δικαιωματα αλλα δυστυχως ουτε εμενα με ακουσε...μακαρι να ξαναγυρισει στο σαι γιατι σε αυτο που εκανε ηταν πολυ καλος και σε καποια pm που ειχαμε ανταλλαξει φαινοταν ενταξει ατομο.
εδώ ειμαι Αλέκο μπαίνω αραιά απλά το σαητ πλέον δεν ξεφεύγει από την κατρακυλαδεν εχεις αδικο. τελευταια μαζευτηκε πολλη σαπιλα. ειδικα το γνωστο <παρεακι> βρωμα και ζεχνει. αλλα όπως εγραψες ...πολλα νικ τερματίσανε.
ας βαλουμε το χερακι μας να απαλλαγεί το σαη από την κοπρο του αυγεία.
ντόπα,δεν την παλεύεις τυπε καθόλου.Πραγματικα είσαι στα όρια πιστεύω.(αποσπάσματα από το αδημοσίευτο ημερολόγιο του τζίμι τζιμ - υπεύθυνου ασφαλείας του μπουντρουμιού)
αγαπημένο μου ημερολόγιο,
ξεπρόβαλεη πούτσα μας στο κεφάλι των ενδουριάκωβωντο ημερινό φεγγάρι στον καθαρό ουρανό κι εγώ εδώ, πάνω στον λόφο, να εποπτεύω ταπαράσιταπαιδιά στην μπροστινή αυλή. Τα κακαρίσματά τους ξυπνούν μέσα μου μια γλυκιά νοσταλγία :S . Έχουν προσαρμοστεί τα καλόπαιδα. Το λαρύγγι διαρκώς ραντισμένο , η πίσω βαλβίδα πάντα γελαστή και γελασμένη
ήρθε στ' αυτιά μου ότι ένας χαφιές -ο μπετατζής που βάλαμε να κτίσει τονυποτακτικό του λίλαενδούρο στον τοίχο της αριστερής πτέρυγας της φυλακής- με κουτσομπολεύει και χαλάει τ' όνομά μου στην πιάτσα :S :S :S . Οι τσάτσοι πλέον με βλέπουν με καχυποψία. :S :S :S
τώρα νοσηλεύεται προσωρινά στον θάλαμο που 'χουμε για τα γιωτόμπαλα. Έσπασε ποδάρι καθώς πατούσε ρουφιανόκουμπο.
α! θυμήθηκα εκείνο τον στίχο του Σολωμού:
Έρμο λεπίδι σκοτεινό, τι σ' έχω εγώ στο χέρι,
όπου 'συ μού 'σαι ελαφρύ και ο ενδουριάκωβος το ξέρει. :S :S :S
ΥΓ: Στη φωτογραφία, το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι φροντίζει νεοεμφανισθέντα αρουραίο και επίδοξο ενδουριάκωβο.
Δεν γνωρίζω το πως φαινόταν σε εσάς, ή στον κ. Δυομητσοι, ή στον κ. Αθανασιάδη, ή ακόμα το πόσο χρήσιμος ήταν για τον ιστότοπο τούτο.
Αυτό που γνωρίζω είναι, πως πρέπει να είσαι τέρμα μουνόπανο, για ευχηθείς σε κάποιον άλλον να πεθάνει από καρκίνο η μάνα του, για να πας να χέσεις τα καρκινιάρικα κόκκαλα της.
παιδιά
η διοίκηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ψυχαγωγία σας, αποφάσισε, εκτός από ανέκδοτα, να βάζει κάθε τόσο και ένα κουίζ.
θα δημοσιεύονται φωτογραφίεςπαράσιτωνπαιδιών του μπουντρουμιού και όποιος γνωρίζει ποιος είναι ο συνάδελφος που απεικονίζεται:
θα κάνει παράθεση αυτό το ποστ και από κάτω θα γράφει απλά το όνομα.
τόσες κουράδες κάνετε παράθεση συνεχώς, χρησιμοποιείστε την τέχνη σας για να κερδίσετε κάτι τουλάχιστον :S :S :S
οι σωστές απαντήσεις θα μπουν σε κλήρωση και ο νικητής θα κερδίσει ένα
(προς δούκα)
δούκα γαμώ το κέρατό σου σκάναρες τις φωτογραφίες;;; :S :S :S
φέρ' τις εδώ μην σε βάλω να γυρεύεις ανταλλακτικό σκαμπιλο-κωλόμερο :S :S :S
ωραία! :S :S :S
πάμε παιδιά:
εδώ ο συνάδελφος, στην εφηβεία του παίζει με φίδι
http://[URL unfurl="true"]www.quotesandjokes.co.za/wp-content/uploads/2016/01/Snake-hit.gif[/img[/URL]]
εδώ το φίδι τον [s]χύνει[/s] [b][color=red]εκδικείται[/color][/b] :2on1:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.funnytoons.tv/gif/timmy,%20snake%20bite%20small.gif[/img[/URL]]
καλή επιτυχία σε όλα τα σαΐνια να ευχηθώ :hi:
[/quote]
Ο Ιάκωβος ( aka :2funny: :2funny: :2funny:) ;
Ο Ιάκωβος ( aka ) ;