athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
Καλησπερα Βορχις.Παλι κανεις τον μικρο πουστεν να κλαιει;αστον λιγο να χαρει
Καλησπερα Βορχις.Παλι κανεις τον μικρο πουστεν να κλαιει;αστον λιγο να χαρει
πρεπει να χει βαλει ειδοποιηση στο μειλ του οποτε τον παραθετω γτ μολις γραφω τσουπ λογκαρει αμεσως...Καλησπερα Βορχις.Παλι κανεις τον μικρο πουστεν να κλαιει;αστον λιγο να χαρει
Εγω παντως θα τον αφηνω να με βριζει να λεει οτι θελει.Θα επιτελεσω κοινωνικο εργο.Θα πιστευει οτι ζει και ετσι θα εχει καποιο νοημα η ζωη του παλι.Δεν ξερω τον λυπαμαι και αποφασισα ετσιπρεπει να χει βαλει ειδοποιηση στο μειλ του οποτε τον παραθετω γτ μολις γραφω τσουπ λογκαρει αμεσως...
κοιτα κ εγω εχω βαρεθει να λεμε τα ιδια,αλλα αφου επιμενει θα γραφω κ γω.
κ ας το γαμησουμε μεχρι να ψοφησει
δεν θα ειναι η πρωτη φορα ετσι κ αλλιως.
κοιτα κ εγω εχω βαρεθει να λεμε τα ιδια,αλλα αφου επιμενει θα γραφω κ γω.Εγω παντως θα τον αφηνω να με βριζει να λεει οτι θελει.Θα επιτελεσω κοινωνικο εργο.Θα πιστευει οτι ζει και ετσι θα εχει καποιο νοημα η ζωη του παλι.Δεν ξερω τον λυπαμαι και αποφασισα ετσι
ο μπαρδαμ ειναι ειδικος στους κλωνους
ας μας πει αποψη
Ναι αλλα αν κανει κακο στον εαυτο του η ακομα χειροτερα σε αλλον;δεν θα εχεις τυψεις;τοσες αμαρτιες εχουμε κανει ας φερθουμε συγκαταβατικα στον προβληματικο συνανθρωπο μας.κοιτα κ εγω εχω βαρεθει να λεμε τα ιδια,αλλα αφου επιμενει θα γραφω κ γω.
κ ας το γαμησουμε μεχρι να ψοφησει
δεν θα ειναι η πρωτη φορα ετσι κ αλλιως.
ο μπαρδαμ ειναι ειδικος στους κλωνουςρε 'συ αυτός δεν είναι ο νικ07
είναι πιο μελάτος αυτός
νο ριγκρετς.Ναι αλλα αν κανει κακο στον εαυτο του η ακομα χειροτερα σε αλλον;δεν θα εχεις τυψεις;τοσες αμαρτιες εχουμε κανει ας φερθουμε συγκαταβατικα στον προβληματικο συνανθρωπο μας.
ετσι ελεγε οτι το κατεχει...ετσι θυμαμαι.
ετσι ελεγε οτι το κατεχει...ετσι θυμαμαι.σιγά
για μένα έλεγε ότι είμαι ο νικ07, ενώ ξέρω τον δημήτρη τον αχαχούχα
μετά θυμήθηκε ο γουλφάκις
ό,τι να 'ναι ο νώντας
αβολίδωτα
ντοπας=γλιτσας δεν ξερω λιγο δυσκολο
δεν βαζω βεβαια το χερι μου στη φωτια
ντοπας=γλιτσας δεν ξερω λιγο δυσκολοντιμ εγώ το είχα πει παλιά και κανείς δεν με άκουγε
ντόπας = gl = κολονέλος = αυτός που δεν πάει ποτέ τους στις πουτάνες αλλά τα ξέρει όλα γι' αυτές
όποτε δει καβγάδες, μη χάσει, τσουπ, καλησπερίζει
ολα τα θυμαμαι μπροχαχα θυμάσαι τον γλίτσα που μπήκε μετά από καιρό και είχε υπογραφή γύρισα και είμαι ένας κουβάς σκατά για όλους σας;
ολα τα θυμαμαι μπρο
εχω δυστηχως διαβασει εδω μεσα πραγματα παραπανω απ οσο επρεπε...σε βαθμο καψιματος.
χαχαούα ούα
ο ντόπας πάντως έλεγε ότι τέτοια εποχή, καλοκαιράκι, πήγαινε σφαίρα το ίντερνετ και κατουρούσε το βρακί του
παει κ ο νιπουλ εξαφανιστηκε...πολλα νικ τερματισανε.
Για μενα ενδοξες εποχες στο σαι 2007-μεχρι 2010-11 βαρια...απο κει κ περα σαπιλα κ επαναληψη.
παει κ ο νιπουλ εξαφανιστηκε...πολλα νικ τερματισανε.θυμάμαι μισανθρωπικό ατακίδι νιπλ λάβερ
μετά την ανατροπή και την ατίμωση του γλίτσα από το ιερατείο κάποιος ρώτησε στο άσχετο τι έγινε μ' αυτόν
τότε πετάγεται ο νιπλ λάβερ και λέει: βρώμαγε καιρό το κουφάρι του και του το φάγανε τα σκατά
χαχα