iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
ξεροχυνω τυπε
Τυπε γαματο το μελι, εδω θα την αραζουμε οταν δεν θα εχουμε Κυριακάτικο. :S :S :S
ξεροχυνω τυπε
Πιπαλεκος2 σκαει μυτη απο στιγμη σε στιγμη. :S :S :S
Τυπε γαματο το μελι, εδω θα την αραζουμε οταν δεν θα εχουνε Κυριακάτικο. :S :S :S
τυπε αμα δεν εχει κυριακατικο θα κανουμε τον ντοπα κυριακατικο
http://[URL unfurl="true"]www.karagkiozis.com/fig_karag.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κλααααααααμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν θα σκασει κανενας Πιπαλεκος...η παρασταση κρατησε οσο κρατησε και μας τελειωσε.Οι κλωνοι ξεμπροστιαστηκαν μαζι με αυτον που τους εκανε και τωρα θα αποσυρθει μεχρι να καταλαγιασει το ολο θεμα και μετα να επανεμφανιστει με αλλη περσονα και αλλο στυλακι.
Δεν θα σκασει κανενας Πιπαλεκος...η παρασταση κρατησε οσο κρατησε και μας τελειωσε.Οι κλωνοι ξεμπροστιαστηκαν μαζι με αυτον που τους εκανε και τωρα θα αποσυρθει μεχρι να καταλαγιασει το ολο θεμα και μετα να επανεμφανιστει με αλλη περσονα και αλλο στυλακι.
τυπε αμα δεν εχει κυριακατικο θα κανουμε τον ντοπα κυριακατικο
http://[URL unfurl="true"]www.karagkiozis.com/fig_karag.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο καραγκιοζης ηταν ευφυης,ειχε κοινωνικη ζωη και ηταν καλα στην ψυχικη του υγεια...μην αμαυρωνεις την φημη του :S :S :S ;D
τυπε ο καραγκιοζης ηταν ευφυης,ειχε κοινωνικη ζωη και ηταν καλα στην ψυχικη του υγεια...μην αμαυρωνεις την φημη του :S :S :S
τυπε ο καραγκιοζης ηταν ευφυης,ειχε κοινωνικη ζωη και ηταν καλα στην ψυχικη του υγεια...μην αμαυρωνεις την φημη του :S :S :S
τυπε εχεις δικιο σε ολα :S :S :S
θα βαλω κατι που ταιριαζει περισσοτερο στον ντοπα :S :S :S
δεν παιζεσαιτυπε εχεις δικιο σε ολα :S :S :S
θα βαλω κατι που ταιριαζει περισσοτερο στον ντοπα :S :S :S
σ ωραιοςτυπε να κατι που του ερχεται κουτι :S :S :S
τυπε να κατι που του ερχεται κουτι :S :S :S
σ ωραιος
τυπε μολις το ειδα,επειδη δεν γνωριζω πως να επεξεργαστω το προφιλ μου εχω συμβιβαστει ηδη με την ιδεα :S :S :SΕχεις 47 ωρες και 23 λεπτα για να μετακινησεις το ονομα μου στην υπογραφη σου στην 1η θεση....παω για υπνο και ελπιζω στις 3 το μεσημερι που θα εχω ξυπνησει να το εχεις κανει γιατι διαφορετικα θα συγχιστω παρα πολυ!!! :S :S :S
τυπε δεν εχουν ξεμπροστιαστει ολοι οι κλωνοι ακομα :S :S :S ;)
κλαααααααααααμα