enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Ποσες ωρες εχουν περασει και εισαι ακομα ζωντανος ρε τυπε;Τι σκατα κατσαριδα εισαι και δεν ψοφας με τιποτα;
ειμαι πολυ σκληρος χυστης τυπε :S :S :S
Ποσες ωρες εχουν περασει και εισαι ακομα ζωντανος ρε τυπε;Τι σκατα κατσαριδα εισαι και δεν ψοφας με τιποτα;
τυπε πεθαμενοπισινας δεν πεθαινει :S :S :SΓια σενα λεω ρε τυπε αφου 48 ωρες ειχε προθεσμια πως σκατα εισαι ακομα ζωντανος και ποσταρεις;
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
εχει κανει τα κουμαντα του ρε τυπε
τυπε μαλλον φταιει που μιλαμε μεταξυ μας :S :S :S δεν εχουν δικαιωμα ολοι οι κλωνοι να μιλανε με τους δημιουργους τους μαλλον σε αυτο το σαι :S :S :SΚαλως τον κλωνο μου...τι του κανατε του ΤζιμιΤζιμ εσυ και ο αλλος ο κλωνος μου ο dodinos και τα εχει μαζι σας ρε παλιοτομαρα;
τζιμυ ερχεται το ragnarok που σου ελεγακαληνύχτα στα πουτανάκια μου που ακόμα κακαρίζουν
τυπε θα επρεπε στο μπου αντι για τον γλομπεο να εχουμε σημα την φαντα και το εμοτικον :S :S :S
:S :S :S
ειμαι πολυ σκληρος χυστης τυπε :S :S :S
Ετσι τυπε :S :S :S
Εχεις 48 ωρες να μετακινησεις το ονομα μου στην υπογραφη σου στη 1η θεση....αν δεν σου φτανουν πεσμου να το κανω 72.
τυπε πεθαμενοπισινας δεν πεθαινει :S :S :S
καληνύχτα στα πουτανάκια μου που ακόμα κακαρίζουν
ερχεται μεγαλο ξεβρακωμα για το σκουπιδι τον ντοπα τζιμι τζιμ τυπε :S :S :S
καληνύχτα στα πουτανάκια μου που ακόμα κακαρίζουν
Ειναι αξιοπροσεκτη η επιθεση των εντουροιακωβων στο μελι τυπε..δηλαδη στην φωλια των απανταχου ναυαγιων και καργιοληδων...νομιζω πλησιαζει η ωρα να αναστηθουν ολοι οι νεκροι για την τελικη μαχη..τζιμυ ερχεται το ragnarok που σου ελεγα
Ετσι τυπε :S :S :S
Ειναι αξιοπροσεκτη η επιθεση των εντουροιακωβων στο μελι τυπε..δηλαδη στην φωλια των απανταχου ναυαγιων και καργιοληδων...νομιζω πλησιαζει η ωρα να αναστηθουν ολοι οι νεκροι για την τελικη μαχη..
Ειναι αξιοπροσεκτη η επιθεση των εντουροιακωβων στο μελι τυπε..δηλαδη στην φωλια των απανταχου ναυαγιων και καργιοληδων...νομιζω πλησιαζει η ωρα να αναστηθουν ολοι οι νεκροι για την τελικη μαχη..