Επισκέπτης
σκασε κομπαρσεΡε σκουπιδι εχεις ξεφτυλιστει με τους τραβελους που γαμας.Συρε αυτοκτονα γυαλαμπουκα λιγδοκαραφλογιεγιε χιονατονανε
σκασε κομπαρσεΡε σκουπιδι εχεις ξεφτυλιστει με τους τραβελους που γαμας.Συρε αυτοκτονα γυαλαμπουκα λιγδοκαραφλογιεγιε χιονατονανε
Ρε σκουπιδι εχεις ξεφτυλιστει με τους τραβελους που γαμας.Συρε αυτοκτονα γυαλαμπουκα λιγδοκαραφλογιεγιε χιονατονανεμεχρι και απο σενα το εκρυβε. Του ζητησα το φβ της και δε μου το εδωσε ο μοναχοφαης.
Σε χυνουν μεχρι και τα μπαννερ βλακασκασε κομπαρσε
Εσυ φταις που ξεκινησες αυτες τις τραβελοπουτσομαχιες και δες που καταντησε το νημα... :S
Δεν εχεις κυρος παπουλη.
Θα σου κανω τεστ λογικης (για το αλτσχαιμερ):Το βλέπω.
Μας έχει αποστομώσει όλους με τις πειστικότατες και τεκμηριωμένες απαντήσεις που δίνει .
Παρεμπιπτόντως... Τον Ανέστη πότε θα τον ρίξεις στο ματσάκι;
5 αχρηστοι που σουταρουν στο γαμο του καραγκιοζη και ενας που εβαλε αυτογκολ. Αυτη ειναι η ομαδα σας.
Κοιτα να θεραπευτεις απο την συφιλη που εχεις και ασε τις κρισεις για τους αλλους...5 αχρηστοι που σουταρουν στο γαμο του καραγκιοζη και ενας που εβαλε αυτογκολ. Αυτη ειναι η ομαδα σας.
ξεροχυνω με αντεπιθεση δουκα
Θα σου κανω τεστ λογικης (για το αλτσχαιμερ):
Αν α) γνωριζεις με αρκετη σιγουρια οτι ο ντιμιτς φικι φικι με την πουτσομαχο και β) τον υποστηριζεις δολια σε τακτικες μπιγκ νικ (οι αλλοι ειναι γκευ αρα εγω δεν ειμαι), σημαινει αυτο οτι και εσυ τιναζεις τον κουραμπιε;
Οχι οχι οχι.Θα σου κάνω μάθημα τακτικής για αυτιστικούς:
Να κυνηγάς με καραμπίνα και όχι με χειροβομβίδα. Να μην προγκάς το κυνηγόσκυλο του άλλου, όταν φέρνει τα θηράματα σε εσένα.
Θα σου κανω τεστ λογικης (για το αλτσχαιμερ):
Αν α) γνωριζεις με αρκετη σιγουρια οτι ο ντιμιτς φικι φικι με την πουτσομαχο και β) τον υποστηριζεις δολια σε τακτικες μπιγκ νικ (οι αλλοι ειναι γκευ αρα εγω δεν ειμαι), σημαινει αυτο οτι και εσυ τιναζεις τον κουραμπιε;
Οχι οχι οχι.
Χεστηκα για τον ντιμιτς.
Μπορεις να ξεκουμπιστεις απο το νομο του Πικερ;
αυτό το ευτραφές ποντικοκούραδο ο δούκας γράφει εδώ και 10-11 χρόνια στο σάιτ.
έδειξε ποτέ να έχει κάποιο μεράκι για κάτι; ένα χόμπι, ένα ενδιαφέρον για τη μουσική, για τα πολιτικά ή τουλάχιστον να προσθέσει κάτι λόγω επαγγέλματος.
τίποτα.
μια μελαγχολική κουράδα που γράφει ορθογραφημένα ποστ στο ίντερνετ.
Τώρα γίνεστε άδικος Διάκονε.
Έχει χόμπυ.
Βλέπει τραβελόπουτσες και τραβελοαρχίδια, από κοντά.
υδραυλικός δηλαδή
βγάζει τα λαστιχάκια με το στόμα
υδραυλικός δηλαδή
βγάζει τα λαστιχάκια με το στόμα