The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
κ εγω ξεροχυσα αυτο δε το ειπες
Μου διέφυγε. (είμαι και κάποιας ηλικίας βλέπετε)
Θα επανορθώσω πάραυτα.
κ εγω ξεροχυσα αυτο δε το ειπες
Μου ειναι αδυνατο να αρνηθω κατι στον πιτερ ,το ζητησε τοσο ευγενικα
Και ο κ. Ραπαπάου σας ζήτησε ευγενέστατα, να φύγετε από εδώ. Γιατί σε αυτόν αρνείστε;
ο πικερ σου ειπε να φυγεις?Μου ειναι αδυνατο να αρνηθω κατι στον πιτερ ,το ζητησε τοσο ευγενικα
ο πικερ σου ειπε να φυγεις?
εγω νομιζα οτι εμεις σε εξοστρακισαμε
και χαρηκα..
ο πικερ σου ειπε να φυγεις?
εγω νομιζα οτι εμεις σε εξοστρακισαμε
και χαρηκα..
μας βολεψε παντως μια χαραΠροφανώς είχαν συνεννοηθεί, Ανεμογκάστρης, Κατα φαντασίαν πουτάνα, και Φαν Πόρδεν, να εγκαταλείψουν το νήμα οι δύο πρώτοι, μετά την έλευση του τελευταίου, για να φανεί (και καλά) ότι ο Ντούκος είναι "σκληρός καριόλης".
μας βολεψε παντως μια χαρα
τωρα κατσικωθηκε ο πιπαλεκος
τι θα αρπαξει μπαρμπα μου? :S :S :SΠεραστικός για καμία αρπαχτή είναι.
Θα αποχωρήσει σύντομα.
τι θα αρπαξει μπαρμπα μου? :S :S :S
να χω το νου στο πορτοφολι?
σε ειχε πιασει πρεμουρα να με μπαναρουν χτες. Μεχρι που βεβαιωθηκες οτι δεν εχω προχειρα τα σκρινσοτ. Γιατι αποφευγεις τις ερωτησεις μου; Ξερεις οτι αυτο εχει κανει τον Αγιο να πιστευει με 90% σιγουρια οτι εισαι ομοφυλοφιλος και φανατισμενος πελατης της πουτσομαχου Δεσποινας (18 εκ. λενε);ισα ρε ξεφτιλα που εχεις ακομη μουτρα κ μιλας...
τσακισου κ φυγε απο δω λεμε.
Γεια σου ντορακλα! Ανελαβε το νημα!Ηρθε το πολυποθητο σαββατο , ήτοι ευκαιρια να μπεκρουλιασουμε. Ποιος θα ερθει στον παππουλη ;
σε ειχε πιασει πρεμουρα να με μπαναρουν χτες. Μεχρι που βεβαιωθηκες οτι δεν εχω προχειρα τα σκρινσοτ. Γιατι αποφευγεις τις ερωτησεις μου; Ξερεις οτι αυτο εχει κανει τον Αγιο να πιστευει με 90% σιγουρια οτι εισαι ομοφυλοφιλος και φανατισμενος πελατης της πουτσομαχου Δεσποινας (18 εκ. λενε);
Αλαβαστρινη δεσποσυνη ειστε μια οαση μεσα στους διεφθαρμενους και τους καταπονημενους.Μου ειναι αδυνατο να αρνηθω κατι στον πιτερ ,το ζητησε τοσο ευγενικα
Εσυ φταις που ξεκινησες αυτες τις τραβελοπουτσομαχιες και δες που καταντησε το νημα... :S
μεχρι και απο σενα το εκρυβε. Του ζητησα το φβ της και δε μου το εδωσε ο μοναχοφαης.
Επίσης, ο κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι, σας αφιέρωσε με τόση αγάπη, τα ερωτικά του εκκρίματα. Γιατί δεν αποχωρείτε λοιπόν;
ξεροχυνω με αντεπιθεση δουκα