ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
τα λεφτα τα εχω ετοιμα εδω εχουμε σοβαρα θεματα ατομο που πηγε στο αγκυρας 1 raopau τη θα γινει με αυτην περιπτωση
τα λεφτα τα εχω ετοιμα εδω εχουμε σοβαρα θεματα ατομο που πηγε στο αγκυρας 1 raopau τη θα γινει με αυτην περιπτωση
Για τον τσιμυ λες φιλε φιδι?τα λεφτα τα εχω ετοιμα εδω εχουμε σοβαρα θεματα ατομο που πηγε στο αγκυρας 1 raopau τη θα γινει με αυτην περιπτωση
Δωσε στοιχεια γλοιωδες υβριδιο...ο νωνδας αγαπαει τους ρουφιανους..πρεπει κατι να γινει με ατομα που πηγαινουν με τραβελια αλλος ειναι οχι ο τζιμυς
ραο κοτζαμ σκρινσοτ εκανα στη πισω σελιδα...για τον βαν πορδεν λεμε.Δωσε στοιχεια γλοιωδες υβριδιο...ο νωνδας αγαπαει τους ρουφιανους..
Ο βαν πορδεν οταν λεει οτι θα φυγουν μαχαιρωμενοι εννοει οτι εχει κωλο ξυραφι...
Αρα δεν κινδυνευει σε ενδεχομενο αστυνομικο ελεγχο..
Ειναι παρενεργειες απο την αγωγη που εκανε για την νοητικη δυσλειτουργια που ειχε
Ειναι παρενεργειες απο την αγωγη που εκανε για την στυτικη δυσλειτουργια που ειχεραο κοτζαμ σκρινσοτ εκανα στη πισω σελιδα...για τον βαν πορδεν λεμε.
Εχω φορεσει το ολολευκο σαβανο ιερεα του νωνδισμου και θα σου ριχνω καταρες προσευχομενος ολο το βραδυ...εχει ηδη ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση για το τελος σου..Ειναι παρενεργειες απο την αγωγη που εκανε για την στυτικη δυσλειτουργια που ειχε
Ειθε στην επομενη ζωη σου να εισαι ταπεινος και εναρετος..
Εχω φορεσει το ολολευκο σαβανο ιερεα του νωνδισμου και θα σου ριχνω καταρες προσευχομενος ολο το βραδυ...εχει ηδη ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση για το τελος σου..
προς το παρων πες μας πως περασες με τον Ζωζω απο αγκυρας 1 μιας κ τον ειδες απο κοντα κ τον επισκεφτηκες κ μετα θα συνεχισουμε...Μονο ρομπα θα σε κανω να ξες.
(για τους ενδιαφερομενους ανατρεξατε στο θρεντ Αγκυρας 1 σελ 1564,απο κει ειναι τα σκρινσοτ).
γεια σου μερακλη Δουκα,χα,χα